2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım ben çalışmıyorum ama ilk başlarda bebekler emmekte zorlaniyormuş bide sık sık emmesi lazım biliyorsun . Yorgun olduğumuz zamanlar olur o zaman birileri ya eşim ya kayınvalidem geceleri biberonla verir diye ben tekli aldım elektrikli olandan. He bide mastit olmamak için aldım onun ağrısı çok fenaymis . Manuelde duyduğum kadarıyla yorucu diyenler var ama memnun kalanlarda bir o kadar çok

Ayyy çok güzel her şey yolundaymis Bence yaklaştıkça herkesi merak sarıyor böyle. Bizde hiç yüzünü görmedik hep bacak arası ortadaydı

Uyumak gerçekten çok etkiliyor uykusuz kalmamaya çalışmak lazım ama işte anne olunca o da çok zor

Bence özel hastaneler işi iyice abartıyor ya insanla resmen dalga geçiyorlar

Ben ilk kizimda manuel aldım ama hiç işime yaramadı .Saatlerce sağman lazım ve benim sütüm çok olmasına rağmen sagmiyordu .Bir de çok yoruyor .Güç sarf etmen lazım ve bol bol zaman.Bunda elektrikli aldım ikili ama ben 900 e almıştım .Dün e bebekte 1600 olmuş.Şoka.girdim .Sütünüz fazla olursa ,bebeğinizi bir yere bırakmaniz gerekirse falan gerekli oluyor bence.Benim göğüslerim ilk zamanlar çok doluyordu mesela bebek uyurken bu sefer bebek ememiyor çok dolu olunca .Sağmak gerekiyordu .Ben ihtiyaç olduğunu gördüğüm için aldım.

Kizlar ya ayakta durmakta zorlanan varmi ? Doktor hersey normal dedi ama soyledimde adet sancilari var die... Ayakta durunca karnim acaip sertlesip garip karin agrisi yasiyorum ( koltuktan wc yr giderken bile ) elimden gelse tekerlekli sandalyeye yapisicam o derece yaa surunur gibiyim aksam olunca hepten vuruyor yurumek kabus gibi gerçektende anlamiyorum boyle olan bi benmiyim ?

Gecr öksürükten ciğerim çıkınca sabah dr a gittim. Bronşit olmuşum antibiyotik verdi maalesef kullanacağım ciğerlerim ağrıyor ama inşallah bir zararı yoktur. Doktoruma yazdım o daha dönmedi.
geçmiş olsun malesef ben de kullandım enfeksiyon da bebek için tehlikeli çünkü

Bazı hastaneler kurnazlık yapabiliyor,zaten iş o raddeye gelince doğurmama ya da dikiş atilmama gibi bir durum söz konusu olamaz onlarda durumun farkında olduğunu için kurnazlığı yapabiliyorlar . Fiyat bilgisi alırken iyice didik didik sormak lazım.Mesela anestezi farkını da sorun kimi hastane epidural farkını ayrıca talep edebiliyor kimi fiyata dahil ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…