Yaa hastanede Bi tedavi uygulamıgorlar mı, söyleseniz göğüs ağrım çoğaldı diye, yada doğum doktorunuzla iletişime geçseniz, Allah şifa versin inşallah biran önce
Sonunda hastane cantasi hazirlamaya bir adim atabildm :) henuz valize yerlesmediler tabi de posetlere gecirdim en azindan. 1 set hastane cikisi 2 ekstra ic zibin ve ayakli tulum, 2 corap. Sapka ve eldivenleri de var bunlarin takim. Zaten hastaneden de veriyolarmis bi ust bas bebege sanirim eldiven corap sapka ve bi ic zibin veriyolar. Agiz bezi, muslin bez. 2 pamuklu battaniye 1 adet de nohut battaniye. Bebek Bezi ve temizleme mendiline gerek yok yazmis hastaneden verilen formda. 1 tane de mama kasigi koydum olur da mama verirlerse diye. Kendim icin simdlik sadece 2 gecelik 2 sabahlik 1 de emzirme sutyeni ve terlik koydm:) camasirlarimi koycam depend almaya karar verdm onu koycam bi tane de emzirme atleti koycam alinca ins. Sonra bi de kisisel bakim seylerimi koycam ama suan onlari hala kullandigim icin koymuyorm. Bi de gogus kalkanimi fln temizledm onu koycam baska da bisey gelmedi aklima
Kiz bende ciddi ciddi maddi anlamda dusunuyorum boyle giderse ekstra kitlicekler gibime gelio ben gercekten egitim arastirmadan memnunum ozel doktor gibi ilgililer vs anlatmistim tek sorunum zorlicaklar gibime gelio ondan yoksa gider bedavaca dogururum o paraylada hunharca tatil yaparim
Benim arkadaşımda bir üniversite hastanesinde doğum yaptı oda çok memnundu. Büyük şehirleri bilemeyeceğim ama küçük şehirlerdeki devlet hastaneleri de bence gayet iyi.
Kizlar ya ayakta durmakta zorlanan varmi ? Doktor hersey normal dedi ama soyledimde adet sancilari var die... Ayakta durunca karnim acaip sertlesip garip karin agrisi yasiyorum ( koltuktan wc yr giderken bile ) elimden gelse tekerlekli sandalyeye yapisicam o derece yaa surunur gibiyim aksam olunca hepten vuruyor yurumek kabus gibi gerçektende anlamiyorum boyle olan bi benmiyim ?
Selamlar, rahatsız olan hamişlere tez zamanda şifa diliyorum. Çok şükür hastane çantamı bugün hazırladım. Sadece gidileceği zaman ütülenmişleri ekleyeceğim içerisine şimdiden kırışmasın die koymadım. Artı doktor kontrolüm vardı şükür o da iyi geçti. Bebiş 3060 olmuş halen baş aşağı (haftasonu düğün vardı ters dönmüştür diye çok korkuyordum ). Nst’de hafif sancılarım çıktı ama doktor çok abartılacak sancılar değil dedi. Yine de yatak ıstırahati verdi. Sancıların 5 dk’da bir olmaya başlayıp geçmezse gel dedi. 6 tüp kan ve idrar verdim onlarda da bir sıkıntı yok şükür. Daha ne istiyim maşallah diyim kendime nazarım değmesin. Aksilik olmazsa bir sonraki kontrol 27’sinde inşallah
Kiz bende ciddi ciddi maddi anlamda dusunuyorum boyle giderse ekstra kitlicekler gibime gelio ben gercekten egitim arastirmadan memnunum ozel doktor gibi ilgililer vs anlatmistim tek sorunum zorlicaklar gibime gelio ondan yoksa gider bedavaca dogururum o paraylada hunharca tatil yaparim
Bir de anneler birşey danışmak istiyorum. Devlete bağlı üniversite hastanesinde doğum yapacağım. Bebek doğduğunda kordonun hemen kesilmemesini kan akışının sağlanmasını yada kanı bebeğe sıyırmalarını istiyorum. İlki de devlet hastanesinde oldu ama tecrübesizlik vs böyle bir şey düşünmedim. Böyle birşey talep etme hakkımız var mı? Ya da söylediğimizde alacağımız tepkiler çok mu sert olur deneyen yada bizzat söyleyen ya da şartlar değiştiyse zaten böyle bir sistem varsa beni aydınlatabilir misiniz malum önceki doğum 10 yıl önceydi
Ya ben de baktım geçen crocsların çakmasına hiç hoşuma gitmedi, biri gezerinkiydi diğeri de akınabela mı neydi ama onlar bile 70-80 lira yani çakmaya o kadar para vermem dedim
Bir de anneler birşey danışmak istiyorum. Devlete bağlı üniversite hastanesinde doğum yapacağım. Bebek doğduğunda kordonun hemen kesilmemesini kan akışının sağlanmasını yada kanı bebeğe sıyırmalarını istiyorum. İlki de devlet hastanesinde oldu ama tecrübesizlik vs böyle bir şey düşünmedim. Böyle birşey talep etme hakkımız var mı? Ya da söylediğimizde alacağımız tepkiler çok mu sert olur deneyen yada bizzat söyleyen ya da şartlar değiştiyse zaten böyle bir sistem varsa beni aydınlatabilir misiniz malum önceki doğum 10 yıl önceydi
Ya ben de baktım geçen crocsların çakmasına hiç hoşuma gitmedi, biri gezerinkiydi diğeri de akınabela mı neydi ama onlar bile 70-80 lira yani çakmaya o kadar para vermem dedim
Ben de aslında amniyosentezi üni hastanesinde prenatal tanı merkezinde yaptırmıştım ve ilgiden çok memnun kalmıştım.
Hatta sonuçları gösterirken perinatologa ben artık sizinle devam etmek istiyorum kontrollere dedim ama kabul etmedi
Sonuçlar iyi gelince artık riskli gebelikte devam etmene gerek yok kendine doktoruna gidebilirsin dedi
Ben de aslında amniyosentezi üni hastanesinde prenatal tanı merkezinde yaptırmıştım ve ilgiden çok memnun kalmıştım.
Hatta sonuçları gösterirken perinatologa ben artık sizinle devam etmek istiyorum kontrollere dedim ama kabul etmedi
Sonuçlar iyi gelince artık riskli gebelikte devam etmene gerek yok kendine doktoruna gidebilirsin dedi
Devlet biraz ariza o konuda iste perinatoog yuzu anca risk durumunda gorebilirsin ancak doktorlar arasi iletisim kuvvetli en kucuk seyde kendisine danisiyorlar vs vs hakkaten cok iyiler. Dedigim gibi karsilarinda bilmis tavir sergilemedikce bence asla haksizlik yapmiyorlar hani kendinide ezdirmeden edepliysen sorun cikmiyor ama aksi varsa gercekten insana kopek muamelesi yapiyorlar asla cekinmiyorlar
Not : istisnalar kaideyi bozmaz. İnsaniktan nasibini almamis doktorlarimizda malesef var. Derler ya allah iyilerle karsilastirsin die o hesap gercektende.