2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebişim 2.900 gr 49 cm olmuş. Böyle giderse 3.000-3.300 doğar seni doğumda zorlamaz dedi. çatı muayenesini sordum istersen bakayım ama ben 39. Haftada bakıyorum acelesi yok dedi.Bende yok yok beklerim ben dedim Ocağı bekler mi dedim ocakta doğsun zaten dedi, İnşallah bekler hazır değilim şu an suyu iyi, nst de sancı yok. Karnımın sağ tarafına toplanıyor bazen dedim normaldir karnını gerdirebilir hatta biraz acıyabilir dedi. Göbek deliğimin üstü acıyor dedim şu an topuğunu dayamış oraya bak dedi
Ben nstdeyken bi kadın sancı çekiyordu bağırıyordu doğumhanede, yeter olmadımı falan diye ebeler vardı başında, ebe daha var doğmasına bi gidip yemek yiyeyim dedi, kaç cm açılmıştı acaba korktum valla psikolojik olarak etkiledi beni

Eşin mantıklı konuşmuş aynı kafadayız, ama biraz daha erken düşünüp yapsa bugün daha çok kazanırdı, krediyi de kapatırdı
Zaten hesabi yaparken krediyi kapatip faizinide odeyip uzerine kalan parayi hesapliyor ya su donemde zaten ticareti bilen kafayi kullanan karli cikacak fakirler hepten surunecek zenginler daha zengin olacak bakma gulup egleniyoruz ama

Benim eşim de doğum ücretini duyunca, arkadaşının eşi üni hastanesinde doğum yapmış çok memnun kalmışlar falan bunları anlatmaya başladı
Benimki de doğum ücretini aa uygunmuş dedi daha fazla bekliyordu. Ama doğum hediyesi kitledim ona doğum ücretinin bilmem kaç katı hesaplayamadım ne yapayım kendi sordu ne istersin diye

Zaten hesabi yaparken krediyi kapatip faizinide odeyip uzerine kalan parayi hesapliyor ya su donemde zaten ticareti bilen kafayi kullanan karli cikacak fakirler hepten surunecek zenginler daha zengin olacak bakma gulup egleniyoruz ama
Aynen durum kötüye gidiyor, bu akşam türk kahvesine 15 tl verdim. En dandiği 9 tl. Yine her şeye zam gelir

Maşallah bak benimkini geçmiş kilosu benim doktorda ocakta bekliyor. Çatı muayenesi 39.hafta da. Ocak zammı yiyeceğiz belli

Peki ne yapiyoruz ela ela ye yee... Die hayayimiza devam ediyoruz yapcak bisi yok fazla kahirlandim zaten agrimda var stresten doguracam ,
Dun kocam butun gece dolar euro dolar euro tvde tum gun haber program kufur kafir en sonunda kizdm yeter ya dinlemek istemiorm ben guzel seylere odaklanmak istiorm dogumuma odaklancam mutlu olcm diye tutturdm (nickimin hakkini veriyorm:)) ama istedigin kdr kac olmuo sabah 16yla uyanip oglen 16.90i gordm soktayim ztn.. sabah bi musteriyle fiyat pazarligi yaparken 16ydi 2 saat snr 16.90 olms ya saka gibi

Arkadaslar gulmeyin bana ama dogum esnasindaki dualar gercek olurmus. Lutfen memleket icin de dua edelim ya( Dirlik duzen kalmadi gercekten. Allah herkesin yardimcisi olsun(

Kizlar kendimi zorlayip dondurma yedim iki tane. Ustune de gazoz ictim uzandim. Bebek baya hareketlendi. Bebegim hareketsiz doyenler denesin ama hemen hareket etmedi yarim saatten fazla uzandim. Durtukledim fln arada, uyuyodu heralde
Bence hareketleri bazen biz hissetmiyoruz. Bugün nstde ebe aleti denk getiremedi kalp atışına, sürekli dönüyormuş bebek, hareket ettiğinden takamıyorum dedi. ben o ara çok hafif ayak gezdirme gibi bi şey hissediyorum sadece oysaki, ebe de şaşırdı hatta nasıl hissetmiyosun diye. Neyse onu taktı, sonra yine yer değiştirmiş yaramaz nstyi baştan aldı falan baya yarım saat cebelleştik nst çekilicez diye bi de hıçkırık tuttu nstdeyken ses çok komik geliyo öyle

Boyle olup nst de hic bisi cikmamasi cok enterasan resmen toplanma dogum yakinken olur ama nst de de aynisi oluyor mu? Benim bu derece degil azicik bile daupsa nst te tavan yapiyor deger
Benimki de böyle oluyor aynı ama nst de sancı falan yok ,bence bu bebeğin hareketi poposu muhtemelen ,benim sık sık hatta bütün hareketi bu şekilde

Ada çayı içmek doğru mu hamilelikte

Bende hemen doktorlara bakayım o zaman. İlk haftadan bende götürürüm. Teşekkürler canım aydınlatıcı oldu
Bebek doğduğunda o gün hastanede hangi doktor nöbetçi ise gelir bakar canım , sen endişe etme , ilk muaynesini odada yapar , sonra hastaneden çıkarken zaten hemşireler seni bikgilendirir ,ilk topuk kanı alınır ve ilk doz hepatit aşısı yapılır siz taburcu olmadan. Sana bir de aşı kartı verilir ,ne zaman sağlık ocağına ve ne zaman doktor kontrolüne getireceğini söylerler. İlk bir hafta içinde ,hatta 5 gün içinde olması daha iyiymiş ,sağlık ocağında ikinci topuk kanı alınır ve aşı kartına ebe aşı tarihinizi yazar ayrıca her aşıdan önce arar asiniz var şu gün diye. Bide bebeğin göz kulak kontrolleri falan var ,bir çocuk doktoru belirlersiniz o zaten size söyler ne zmaan geleceğinizi ne yapacağınızı , kalça cikikligi testi falan var mesela

Kizlar kendimi zorlayip dondurma yedim iki tane. Ustune de gazoz ictim uzandim. Bebek baya hareketlendi. Bebegim hareketsiz doyenler denesin ama hemen hareket etmedi yarim saatten fazla uzandim. Durtukledim fln arada, uyuyodu heralde
Bugün sende kontrole gitcektin galiba Saron gitmedin mi ?

Benimki de doğum ücretini aa uygunmuş dedi daha fazla bekliyordu. Ama doğum hediyesi kitledim ona doğum ücretinin bilmem kaç katı hesaplayamadım ne yapayım kendi sordu ne istersin diye
Ben de altın dolar böyle ucmadan önce, ne istersin diye sorduğunda bileklik beğenmiştim olabilir diye, ama şu an hayal oldu, geçenlerde eşim, keşke o an alsaydık diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…