2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende de aynı durum var bel ağrısı eklenmiş durumda

Bende ciddi ciddi devlet Hastanesi'nde sezeryan olmayı düşünüyorum bu sıkıntıda ekstra zamla dogurmanin hiç anlamı yok kaldı ki ssvd istiyordum o da 7500 TL istediker Ocak sonrasinu hayal edemiyorum hayallerim yıkıldı şimdi devlet hastanesinden randevu almaya gitsem verirler mi acaba ya da doğumunu yaparlar mı

Tabiki yaparlar canim ama ssvd yapmazlar direk sezeryan yaparlar

Ada çayı içmek doğru mu hamilelikte
ben 37yi doldurduğum için doğuma yardımcı olms için içiyorum
Ada cayi zararli gebelikte amannn
ben ahududu yaprağı çayı da içiyorumhatta hergün
ben devlete gidiyorum sancısı suyu gelmiş doğumu başlamış herkesi devlet alır canım sağlık bakanlığına bağlı hastanelerden bahsediyorum üni falan değil sadece seni eğitim araştırmadan şehir hastanesine sevk ederler en kötü. sen yine de bir randevu al çünkü her hastanede sezeryan için farklı bir tarihe gün verebiliyorlar
mesela ben ank şehir hast gidiyorum burda sezeryanlara 39+0 a gün veriyorlar genelde
Hayır yasak rahim kasılmasına sebep rezene de olmaz
ah kasılsın da doğum başlasın diye bekliyorum işte ben de

Doktora kızımın saçı var mı yok mu gözükür mü diye sordum, gözükmez dedi okumuştum ama burda saç gören doktor olmuştu ona istinaden sordum bende, kimse o söylesin
Yaa ben saçı sormayı unuttum ama benzer bi soruyla karşısına çıktım, saçı ne renk sizce belli mi dedim hiç oralı olmadı tabii ki belli olmaz dedi teni hakkında yorum yapsaydı keşke insan birşeyler duymak istiyor

Doktora kızımın saçı var mı yok mu gözükür mü diye sordum, gözükmez dedi okumuştum ama burda saç gören doktor olmuştu ona istinaden sordum bende, kimse o söylesin
Nasıl gözükmezmiş, her şeyi içindeki organlara kadar görülüyor da saç nasıl gözükmez
Bana her gittiğimde gösteriyor doktor, sallanıyor baya suyun içinde.
Kızımda da gösteriyordu hatta uzun ve sık saçlarla doğdu

Benim bebişin biri gösterdi yüzünü oda kel sarı olacak heralde bana çekmiş

Gösterdi bana bak bunlar saçları diye. Bir deri tabakası üstünde tüyler şeklinde gördüm.

Hıı o zaman ok ananas da yiyebilirsimiz hurma bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…