- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Kiz bende ciddi ciddi maddi anlamda dusunuyorum boyle giderse ekstra kitlicekler gibime gelioben gercekten egitim arastirmadan memnunum ozel doktor gibi ilgililer vs anlatmistim tek sorunum zorlicaklar gibime gelio ondan yoksa gider bedavaca dogururum o paraylada hunharca tatil yaparim
Yok anam tl de para mi tutulur bence dolar bankada bile tutulmaz bildigin yasyik alti zamanindayiz . ama suan dolar alirken tc isteniyor devlet cetele tutuyor
Doktora kızımın saçı var mı yok mu gözükür mü diye sordum, gözükmez dediokumuştum ama burda saç gören doktor olmuştu ona istinaden sordum bende, kimse o söylesin
Bende ciddi ciddi devlet Hastanesi'nde sezeryan olmayı düşünüyorum bu sıkıntıda ekstra zamla dogurmanin hiç anlamı yok kaldı ki ssvd istiyordum o da 7500 TL istediker Ocak sonrasinu hayal edemiyorum hayallerim yıkıldı şimdi devlet hastanesinden randevu almaya gitsem verirler mi acaba ya da doğumunu yaparlar mı
Hadi yaa çok geçmiş olsun, tedavi için yapman gereken bişey varmı yoksa evde kendi kendine geçmesini mi bekleyeceksiniz, onun belirtileri ne oluyor, biran önce geçer inşallah,Kizlar korona için test yapmıştım negatif çıkmıştı ya benim çocuklarda hasta oldu onlarida götürdük hastaneye kızıma test yaptılar meğerse domuz gribi olmuşuz ailecek hastayız ben eşimle iyiyizde çocukların ateşi bı turlu düşmedi aman sizlerde dikkat edin domuz gribi salgını da varmış özellikle çocuklarda
Kizlar korona için test yapmıştım negatif çıkmıştı ya benim çocuklarda hasta oldu onlarida götürdük hastaneye kızıma test yaptılar meğerse domuz gribi olmuşuz ailecek hastayız ben eşimle iyiyizde çocukların ateşi bı turlu düşmedi aman sizlerde dikkat edin domuz gribi salgını da varmış özellikle çocuklarda
Ciktim simdi cok sukur her sey yolunda. Doktora suyumu sordum gayet iyi gorunuyo dedi. Hareketleri icin de eger cok cok ciddi bir azalma yoksa sona dogru azalmasini bekleriz dedi.Aa saat farkı vardı dmi unutmuşum hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sagol canım doktor ilaç verdi hatta bı tanesi bu virüs için olanmis bol bol c vitamini başka bı tedavisi yokmuş belirtilerde yüksek ateş öksürük boğaz ağrısı normal grip belirtileri domuz gribi aklımın ucundan bile geçmezdiHadi yaa çok geçmiş olsun, tedavi için yapman gereken bişey varmı yoksa evde kendi kendine geçmesini mi bekleyeceksiniz, onun belirtileri ne oluyor, biran önce geçer inşallah,
Hiç bı fikrim yok sadece domuz gribi dedi ilaç verdi gönderdi bu saatte hala çocuklarla ugrasiyorum ateş bı turlu dusmuyo bu gece uyku yok bizeO da çok ağır geçer çok geçmiş olsun annem covid in henüz ülkemizde patlamasına 2 ay kala hem influenza a hem influenza b ikisini de aynı anda çok ağır gecirdi .Sizdeki hangisi
Ya bak bunu kqc kis8den duydum. Arkadasim da covid dururken domuz gribi oldum diyodu. Bu ara bi de o cikti heralde. Cok halsizlik yapiyo sanirim ama cabuk geciyo, covid gibi uzamiyo. Dinlenin bol bol cok gecmis olsunKizlar korona için test yapmıştım negatif çıkmıştı ya benim çocuklarda hasta oldu onlarida götürdük hastaneye kızıma test yaptılar meğerse domuz gribi olmuşuz ailecek hastayız ben eşimle iyiyizde çocukların ateşi bı turlu düşmedi aman sizlerde dikkat edin domuz gribi salgını da varmış özellikle çocuklarda
Hiç bı fikrim yok sadece domuz gribi dedi ilaç verdi gönderdi bu saatte hala çocuklarla ugrasiyorum ateş bı turlu dusmuyo bu gece uyku yok bize
Benide dusunduren w sey var devlet hastanesi icin 1. Si suni ile saatler surmesi ve zorlamalari 2. Si ise ozel oda olmamasi ( bazi devletlerde ucret karsiliginda mevcut ) Suan gittigim devlette yok ondan tirsiyorumSsvd yapmayabilirler canım, ben de özelde planlarken riskli gebe olduğum içşn devlet yaptı benim doğumumu. Devlette şunu farkettim bir gebe için en uygun doğum neyse onu kendileri seçiyor. Mesela aynı odada kaldığım doğum yapanlar şunu söylüyordu “ben sezaryen istiyordum normal yaptılar” “ben genel anestezili sezaryen istiyordum Epidural yaptılar” gibi gibi. Benim kaldığım hastanede malesef tek kalamıyordum ama odayı başkasıyla paylaşıyordum arada
Gecmis olsun. Benimde oglan hasta bir kac gundur sadece burun akintisi vardi evde gevisyirmeye calistim ama suan atesleniyor bende uykusuz gecelerdeyim yarin doktora goturucem bakalimHiç bı fikrim yok sadece domuz gribi dedi ilaç verdi gönderdi bu saatte hala çocuklarla ugrasiyorum ateş bı turlu dusmuyo bu gece uyku yok bize
Bir instamom islak corap giydirmisti gecenlerde cocugunun atesi dussun doye. Dene istersen? Kaca cikio ates? 38 fln normal aslindaHiç bı fikrim yok sadece domuz gribi dedi ilaç verdi gönderdi bu saatte hala çocuklarla ugrasiyorum ateş bı turlu dusmuyo bu gece uyku yok bize
Ah canım yaa bu hastalıklar hepimize uğradı, ne kovid kaldı ne domuz gribi, şu zamana denk gelmesi daha da zorlayıcı, Allah yardımcın olsun çocuklarda varmış, insan kendini bırakıyor artık çocuk olunca, hepinize Allah şifa versin inşallahSagol canım doktor ilaç verdi hatta bı tanesi bu virüs için olanmis bol bol c vitamini başka bı tedavisi yokmuş belirtilerde yüksek ateş öksürük boğaz ağrısı normal grip belirtileri domuz gribi aklımın ucundan bile geçmezdi
Sizede geçmiş olsun canım bu gece annelere uyku yok sanırımGecmis olsun. Benimde oglan hasta bir kac gundur sadece burun akintisi vardi evde gevisyirmeye calistim ama suan atesleniyor bende uykusuz gecelerdeyim yarin doktora goturucem bakalim
Ya ne ara bulundu da ne ara tarihi gecti bu asilarin ben de bunu anlamiyorum. Cok mu kisa acaba omurleri. Hic de bilebilecegimiz bi bilgi degil. Aramizda saglikcilqr vardi bizi aydinlatsaKızlar sosyal medyada tarihi geçmiş aşılardan bahsediliyor. Özellikle ünlüler başından gecenleri yazmışlar . Yeni aşı vurulacak arkadaşlar gittiğinizde mutlaka size vurulacak aşının son kullanma tarihine bakın . Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım . En çok bizim dikkat etmemiz gerekiyor
Biontek olabilir, açıldığında hemen tüketilmesi gerekiyor, eşim kaç kez hastaneden döndü 6 kişi hazır olmadan yeni bir aşı açılamıyor,Ya ne ara bulundu da ne ara tarihi gecti bu asilarin ben de bunu anlamiyorum. Cok mu kisa acaba omurleri. Hic de bilebilecegimiz bi bilgi degil. Aramizda saglikcilqr vardi bizi aydinlatsa
Benide dusunduren w sey var devlet hastanesi icin 1. Si suni ile saatler surmesi ve zorlamalari 2. Si ise ozel oda olmamasi ( bazi devletlerde ucret karsiliginda mevcut ) Suan gittigim devlette yok ondan tirsiyorum
2. Si degilde 1. Sinden cok korkuyorum allah bilio cunku yasadimbilsem ki zorlamicaklar hic dusunmem devlete giderim
bende de aynısı oldu. Bebek öncesi zaten göğüslerim dolgundu, hamilelikle daha da gelişti tabi :) ama son günlerde öyle sönük ki, sanki zayıflamışım da oradan vermişim :s umarım süt durumunu etkilemez bu, anlamadım neden öyle oldu. hiç süt akıntım falan da olmadı hamilelik boyuncaSanki göğüslerim dolgundu benim iki gündür sönmüş gibi geliyor neden acaba bı kaç kere sıvı da gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?