Ahaha valla sen bu doktora güven bence bu rahatlıkla pırt diye doğurtur seniCiktim simdi cok sukur her sey yolunda. Doktora suyumu sordum gayet iyi gorunuyo dedi. Hareketleri icin de eger cok cok ciddi bir azalma yoksa sona dogru azalmasini bekleriz dedi.
En onemli bilgi de ssvd sigorta kapsaminda mi diye sordum. Kapsamdaymis. Hatta sasirdi bazi sigortalarin bunu haric tutulmasini anlamsiz buldu. Her dogum ayni sekilde kapsamda dedi. Sezeryan dikisime cok hizli bakti bir sorun yok zaten cok gecmis ustunden dedi. Sadece ciddi bir agrin olur, suyun gelirse hemen hastaneye gel dedi. Yani evde olmani istemeyiz o sirada dedi. Adami sarilip opeceydim nerdeysebeni bana birakmadin doktorumm cok yasa diye yani tabi bunlqr isin teorisi. Bakalim pratikte nasil olacak...
Ama 1, si sezeeyansa zorlamalar ki direk sezeeyan için gün verirler zatenBenide dusunduren w sey var devlet hastanesi icin 1. Si suni ile saatler surmesi ve zorlamalari 2. Si ise ozel oda olmamasi ( bazi devletlerde ucret karsiliginda mevcut ) Suan gittigim devlette yok ondan tirsiyorum
2. Si degilde 1. Sinden cok korkuyorum allah bilio cunku yasadimbilsem ki zorlamicaklar hic dusunmem devlete giderim
Benim normal olacak kismetse canimAma 1, si sezeeyansa zorlamalar ki direk sezeeyan için gün verirler zaten
Amin canimm insallah hepimizin kolaylikla saglikla olsun dogumlarimiz.Ahaha valla sen bu doktora güven bence bu rahatlıkla pırt diye doğurtur seni
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hepimiz sağlıkla alalım inşallah
Gecmıs olsun canım, benimde kızımda 4 gun dusmeyen ates bogaz kızwrıklıgı oksuruk vardı antibiyotige ragmen 4 gun yulsek atesı dusmedı sonra bana bulastı ates yoktu ama grıp ve oksuruk ben de test yaptırdım negatıf cıktı acaba bızımkı de mı domuz grıbıydı? nasıl bır donemdeysek saglık maddiyat hersey bıze duman kendımı saskın savascı gıbı hıssedıyorumSagol canım doktor ilaç verdi hatta bı tanesi bu virüs için olanmis bol bol c vitamini başka bı tedavisi yokmuş belirtilerde yüksek ateş öksürük boğaz ağrısı normal grip belirtileri domuz gribi aklımın ucundan bile geçmezdi
İnstagramda yeni doğmuş bebek videoları izlemekten kafayı yicem
Çok tatlılar ya bayılıyorum
Gecmıs olsun canım, benimde kızımda 4 gun dusmeyen ates bogaz kızwrıklıgı oksuruk vardı antibiyotige ragmen 4 gun yulsek atesı dusmedı sonra bana bulastı ates yoktu ama grıp ve oksuruk ben de test yaptırdım negatıf cıktı acaba bızımkı de mı domuz grıbıydı? nasıl bır donemdeysek saglık maddiyat hersey bıze duman kendımı saskın savascı gıbı hıssedıyorum
Ben de haberlerde oyle dinledim pfizer onceden 6 ay diomus smdi 9 ay da durabilir demisler ama uzerlerinde 6 aylik skt tarihi yazdigi icin insanlar tarihi gecti gibi goruyomus kamuoyu bilgilendirilmeyinceAşılarla ilgili son kullanma tarihinin uzatıldığına dair yazı gönderildi kurumlara.Normalde 6 aydı şimdi 9 aya çıktı.Bana da dün arkadaşım göndermiş yazıyı.Yani son kullanma tarihi geçmiş aşıları yapmak gibi bir durum yok bildiğim.
Bir kaç ilacı içme dedi bugün biraz daha iyiyim çok şükürCevap verdiğinde bizi de haber et
Çok geçmiş olsun. Tez vakitte ailecek sağlığınıza kavuşursunuz inşallahKizlar korona için test yapmıştım negatif çıkmıştı ya benim çocuklarda hasta oldu onlarida götürdük hastaneye kızıma test yaptılar meğerse domuz gribi olmuşuz ailecek hastayız ben eşimle iyiyizde çocukların ateşi bı turlu düşmedi aman sizlerde dikkat edin domuz gribi salgını da varmış özellikle çocuklarda
Umarim dediğiniz gibi çabuk geciyodur ama koronadan bı farkı yok şu an nefes darlığı ve öksürük şikayetim kaldı benim ama çocuklar iyi olsun da ben dayanırım onlarında ateşi gecmiyo bı turluYa bak bunu kqc kis8den duydum. Arkadasim da covid dururken domuz gribi oldum diyodu. Bu ara bi de o cikti heralde. Cok halsizlik yapiyo sanirim ama cabuk geciyo, covid gibi uzamiyo. Dinlenin bol bol cok gecmis olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederim3 gün ağır geçiyor evet ateş düşürücü almana rağmen ateş düşmez ise endişelenme normal süreci bu şekilde oluyor
ilacı da sıkıntidaydi bir ara neyseki bulmuşsunuz.Cabucak geçsin inşallah ya
İnşallah normal soğuk alginligidir çabucak atlatır çok geçmiş olsun sanadaGecmis olsun. Benimde oglan hasta bir kac gundur sadece burun akintisi vardi evde gevisyirmeye calistim ama suan atesleniyor bende uykusuz gecelerdeyim yarin doktora goturucem bakalim
Oglum daha once domuz gribi gecirdi benim tek bir ilaci var o donemde bulmakta zordur epey aramistik ki doktorlar anlamadi 1 ay farkli antibiotikler kullanmak zorunda kalmisti surunmustuUmarim dediğiniz gibi çabuk geciyodur ama koronadan bı farkı yok şu an nefes darlığı ve öksürük şikayetim kaldı benim ama çocuklar iyi olsun da ben dayanırım onlarında ateşi gecmiyo bı turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?