2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bu arada yardımcı olmak adına yazmak istedim 20 gün öncesi tecrübelerimi hastane çantanız için;
- eğer sezaryen olacaksanız bence pijama yerine gecelik koymalısınız ben çok çok gecelik giydim. Bir de wcye gitseniz eğilip altınızı indirip çekmek falan çok zahmetli ve acılı, kesinlikle gecelik diyorum konfor için
- depend külot bez çok gerekliymiş ben 9’lu aldım ama arttı o sonradan kanama azalınca pede geçiş yaparsınız, ama ciddi kurtarıcım oldu. Doğuma 71 kilo girdim, 61 kilo çıktım. L beden iyi oldu bana
- emzirme atleti harika bir olaymış keşke daha çok alsaydım 4 tane aldım ve sırf onu giyiyorum
- lansinoh manuel süt sağma pompası benim kurtarıcım oldu, hazırlıksız doğum yaptığım için çantamda yoktu hemen eşime aldırdım, benek memedeki sütü hemen bitiremiyor ve göğsüm taşlaşmıştı hem kurtardı hem de ilk sarı sütlerim boşa gitmedi
- biberon olarak philips avent 0+ olan biberonu meme reddi yapmadı, şırıngayı da denedim ama aşırı zordu nefes borusuna kaçabiliyordu, emmeyi de biberon ile öğrendi bebeğim yoksa memede öylece durup bakıyordu ememiyordu. Ama sırf biberon verilmesin ben çok meme ile alıştırma yaptım her seferinde sırf aç kalmasın diye biberonu devreye soktum. Bebek memede cidden uyuyakalıyor benimkini gece emziriyorum uyanık diye ama gündüz ne yapsam da uyandırsmıuorım mecbur biberon alıyor o zaman
- mamayı ilk etapta almayın aç kalırsa eşinize hemen aldırırsınız
- kaymayan terlik gerekli yürüyüş yapılması lazım çünkü
- çoraplar koyun, üşütüp gazınız olmamalı, hatta varis çorabı iyi olur hep yatıyordum ben mesela, zaten hastanede doğum yapanlara varis çorabı zorunluydu kendileri vermişti
- bana çok ter basıyordu atlet de koyun birkaç tane

Bunlar önemli bulduklarımdı ben 8 gün yattım bunlar olmasa yapamazdım diyebilirim

Son düzenleme:
Ahaha valla sen bu doktora güven bence bu rahatlıkla pırt diye doğurtur seni
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hepimiz sağlıkla alalım inşallah

Ama 1, si sezeeyansa zorlamalar ki direk sezeeyan için gün verirler zaten

Ahaha valla sen bu doktora güven bence bu rahatlıkla pırt diye doğurtur seni
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hepimiz sağlıkla alalım inşallah
Amin canimm insallah hepimizin kolaylikla saglikla olsun dogumlarimiz.
41-42'ye kadar beklenebilir dedi ama ben istemedim. 40. Hafta doldugu gune kadar geldi geldi gelmedi sezeryan. Bende gebelik 40. Hafta biter

Gecmıs olsun canım, benimde kızımda 4 gun dusmeyen ates bogaz kızwrıklıgı oksuruk vardı antibiyotige ragmen 4 gun yulsek atesı dusmedı sonra bana bulastı ates yoktu ama grıp ve oksuruk ben de test yaptırdım negatıf cıktı acaba bızımkı de mı domuz grıbıydı? nasıl bır donemdeysek saglık maddiyat hersey bıze duman kendımı saskın savascı gıbı hıssedıyorum

İnstagramda yeni doğmuş bebek videoları izlemekten kafayı yicem
Çok tatlılar ya bayılıyorum

Bana da çok denk gelmeye başladı çok tatlılar gerçekten ya

Size de geçmiş olsun bunun testi var yaptırabilirsiniz en azından ilacı ona göre kullanılır bir de bademcik iltihabı da çok ağır geçiyor çocuklarda öyle bir şey de olabilir .Allah beterinden korusun ama gerçekten her birimiz mutsuz insan olduk içimde umut yok nasıl bir dünyada çocuk büyütecegiz

Aşılarla ilgili son kullanma tarihinin uzatıldığına dair yazı gönderildi kurumlara.Normalde 6 aydı şimdi 9 aya çıktı.Bana da dün arkadaşım göndermiş yazıyı.Yani son kullanma tarihi geçmiş aşıları yapmak gibi bir durum yok bildiğim.

Ben gerçekten kararsız bir insanım. Bebeğe isim bile bulamadık bu yüzden.
Doğum için kapalı alan fobim var diye 39+5 e sezaryen günü verdi doktor. Hastaneye gittim ebeyle konuştum, hastanede doğumhane katı ferahtı, ebe de rahatlattı beni yalnız kalmayacaksın eşin annen yanında olur tek kalmayacaksın diye.
Bebiş şimdiden 3250gram, 3500 üzerine de çok dikiş olur diye korkuyorum. Erken gelirse normal deneyelim. Yoksa verdiğiniz tarihte sezaryen olsun demek saçma mı olur?
Zaten verdiği tarihte bebeğin günü doluyor iyice büyümüş olacak Doğum beni de zorlar .

Ben de haberlerde oyle dinledim pfizer onceden 6 ay diomus smdi 9 ay da durabilir demisler ama uzerlerinde 6 aylik skt tarihi yazdigi icin insanlar tarihi gecti gibi goruyomus kamuoyu bilgilendirilmeyince

Çok geçmiş olsun. Tez vakitte ailecek sağlığınıza kavuşursunuz inşallah

Ya bak bunu kqc kis8den duydum. Arkadasim da covid dururken domuz gribi oldum diyodu. Bu ara bi de o cikti heralde. Cok halsizlik yapiyo sanirim ama cabuk geciyo, covid gibi uzamiyo. Dinlenin bol bol cok gecmis olsun
Umarim dediğiniz gibi çabuk geciyodur ama koronadan bı farkı yok şu an nefes darlığı ve öksürük şikayetim kaldı benim ama çocuklar iyi olsun da ben dayanırım onlarında ateşi gecmiyo bı turlu

Umarim dediğiniz gibi çabuk geciyodur ama koronadan bı farkı yok şu an nefes darlığı ve öksürük şikayetim kaldı benim ama çocuklar iyi olsun da ben dayanırım onlarında ateşi gecmiyo bı turlu
Oglum daha once domuz gribi gecirdi benim tek bir ilaci var o donemde bulmakta zordur epey aramistik ki doktorlar anlamadi 1 ay farkli antibiotikler kullanmak zorunda kalmisti surunmustu ilaci ictikten 3 4 gun sonra ates ve sikayetleri bitmeye baslamisti. Cocuk hasta olunca benimde elim ayagima dolanio ben yatayim hasta olayim ama o olmasin isterim hep ama aksi gibi alerjik bunyeye sahip her ay muhakkak hasta oluyor. En kisa surede sagliginiza ailecek kavusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…