2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir instamom islak corap giydirmisti gecenlerde cocugunun atesi dussun doye. Dene istersen? Kaca cikio ates? 38 fln normal aslinda
Büyük kızın 40a kadar çıktı ateşi gece ılık bi duş aldırdım ilaç verdim düştü diğer ikisinin ateşi o civarlardaydi onlarda huysuz olup gece hep ağlayarak kalktılar inşallah yavaş yavaş duzelecekler

Aynen öyle valla normal grip bile olsalar onlar hasta olunca benim için dünya duruyo doktor domuz gribi diyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama doktor beni biraz rahatlattı normal grip gibi geçecek kalıcı bişey yok korkma deyince elimden geleni yapacağım gerisi Rabbime kalmış

Çok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun Hala gecmediyse test yaptır korona testi gibi ağrılı değil sadece bı burnundan örnek alıyorlar eğer domuz gribiyse onun ilacı farklı çünkü

Amin inşallah sizede acil şifalar diliyorum

Gecen komsum anlatti gunduz gelmis
İyi bari ya böyle uzun tarih verince de kurbanlık koyun gibi beklemek ne zor bişey ne ağrısını biliyorum ne suyun nasıl geldiğini 37+5 e gün verdi doktor 30 dan beri erken doğum riskim vardı benim korkarak beklemek de çok zor ya anlamam kanala falan girer çocuklar normal doğurmak zorunda kalırım diye elli senaryo yazdım şimdiden

Daha önce normal doğum yapan arkadaşlar bişey sorcam Bu su gelme olayı hep gece mi oluyor kimle konuşsam gece suyum geldi diyor annem dahil daha gündüz suyum geldi doğum başladı diyen duymadım
Ben sezaryan oldum ama suyum gelmisti .Normal doğum yapmayı denemiştim.Benim de gece geldi .

Dün gece benim de Kasılmalarım çok fazla oldu ve agriliydi .Bu kadar olmamıştı hiç .Ben de çok rüya gördüm .Ne zamandır görmüyordum .Sanırım onun etkisi ile görüyoruz.

Su gelince hemen başlamıyor demi doğum hastane yakın 2 dk alırlar yine de sezeryana of ne cahilim
Yok canım ben apar topar gittim hemen.Acilma ne kadar diye muayene ettiler .Nst ye bağlıyorlar düzenli olarak .Gece 3 de suyum geldi .Sabah 7 de sancım başladı .öğlen 12 de 5 dakikada bire düştü .Sürekli yürüdüm,merdiven çıktım .Nst ye bağlandım düzenli olarak .Hic açılma olmayınca suni sancı verildi.Yine açılma olmadı ve 1 de sezaryana alındım ,10 saatlik bir surecti .

Aşırı rahatladım şuan inşallah bende sorun yaşamam da 11 gün kaldı ama stresten ölüyorum resmen

Su gelince hemen başlamıyor demi doğum hastane yakın 2 dk alırlar yine de sezeryana of ne cahilim
Yok kiz su veya nisan geldikten sonra dogum hemende baslayabilirmis ama en gec 2 gun sonra da baslayabilirmis. Hemen acilma olunca lap die kanala girmio bebe girse bile ilerleyemez hemen surec lazim ama tabi kisiden kisiye gore degisir ama oyle kolay olsa keske dogumlar

Çok faydalı bir yazı olmuş.Hepsine katılıyorum sezaryan yapmış biri olarak.Ben mama da aldım .Bebek hemşiresi sezaryan olacaksa mutlaka al yanına dedi .Herkesin farklı oluyor.Kiminin 2 gün gelmediği oluyor .Bebeği beslemek gerekiyor dedi .Ben bir kucuk kutu aldım .İlkinde hastane bezi almıştım.O da zordu .Sızıntı yapabiliyor .Bir de ilk zamanlar çok kanama oluyor .Ben de depend alicam ama her yerde m bedeni var bulamadım .Onu da mı stoklamislar pahalılıktan anlamadimki.Emzirme atleti benim de işimi görmüştü çok .Bir de emzirme sütyeni aldim.Sagma makinesi ben de aldım yanim da götüreceğim .Geçen sefer almamıştım .

Tartıda - + fark olabilir yani şu an 3250 görünüyor olabilir sancin geldiğinde doğum yaptığında 3500 üstü de altı da olabilir .Eğer normal doğumdan bu açıdan korkuyorsan hiç kafanı karıştırma sezeryanı tercih et derim .Sancin falan çıkmıyorsa nst de gününü bekler 39+5 zaten haftası dolmuş oluyor

Ben de haberlerde oyle dinledim pfizer onceden 6 ay diomus smdi 9 ay da durabilir demisler ama uzerlerinde 6 aylik skt tarihi yazdigi icin insanlar tarihi gecti gibi goruyomus kamuoyu bilgilendirilmeyince

Ne yazık ki her işimiz böyle olduğu için önce yapılacak yapılır sonra etrafa haberi yayılır sonra aciklama yapılır

O meşhur ilaç enfluvir ve gerçekten bir dönem bulunmuyordu şu an salgın varsa yine bulunmayabilir

Aynen evet enfluvir zaten suan ilac skintisi varmos depolarda allah yardimcimiz olsun gerçekten.

Aşırı rahatladım şuan inşallah bende sorun yaşamam da 11 gün kaldı ama stresten ölüyorum resmen
Hiç Sitres yapma canım .Benim ablamın da akşam saatlerinde geldi .Dusa girmiş ,hazırlanmış .Saçını başını yapmış ,giyinmiş Annem kızıyordu hatta ne rahatsın diye .O da sabaha karşı doğum yapmıştı.

E esraa92

Teşekkürler paylaşımın için .Peki hırka gerekli mi sence hastaneler çok sıcak zaten ben sıcağı hiç sevmem mahalle baskısı altında hırka koydum valize ama ne hırka Alaskadakiler halt etmiş bebe gazlı olurmuş öyle diyorlar

Aynen evet enfluvir zaten suan ilac skintisi varmos depolarda allah yardimcimiz olsun gerçekten.

Sabah haber izliyodum delirdim resmen ,elin Bulgari Yunani geliyor herşeyini alıp gidiyor Edirneden ,bir de demezler mi çok mutluyuz biz kendi ülkemizde anlamıyoruz burası ucuz ne güzel eczane sırası bildiğin halk ekmek sırası gibi .Biz ilaç bile bulamayacak hale gelecez böyle giderse Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…