Sabah haber izliyodum delirdim resmen ,elin Bulgari Yunani geliyor herşeyini alıp gidiyor Edirneden ,bir de demezler mi çok mutluyuz biz kendi ülkemizde anlamıyoruz burası ucuz ne güzel eczane sırası bildiğin halk ekmek sırası gibi .Biz ilaç bile bulamayacak hale gelecez böyle giderse Allah korusun
Olurmusun oldururmusun resmen. Cok mutlular heee edirneden biz gitmeye kalksak elin gavuru vurur bizi ay soylenecek cok soz varda ne yeri ne zamani. Sinirim zipladi resmen allah ıslah etsin
Hiç Sitres yapma canım .Benim ablamın da akşam saatlerinde geldi .Dusa girmiş ,hazırlanmış .Saçını başını yapmış ,giyinmiş Annem kızıyordu hatta ne rahatsın diye .O da sabaha karşı doğum yapmıştı.
Bir kac gun icinde ama ocak olur ama aralik hep beraber dogurcaz gibime gelio artik benim 1 gunde 3 5 dogum haberi flan cjnku gervekten bir cogumuzun gunu bitiyor
Daha önce normal doğum yapan arkadaşlar bişey sorcam Bu su gelme olayı hep gece mi oluyor kimle konuşsam gece suyum geldi diyor annem dahil daha gündüz suyum geldi doğum başladı diyen duymadım
Daha önce normal doğum yapan arkadaşlar bişey sorcam Bu su gelme olayı hep gece mi oluyor kimle konuşsam gece suyum geldi diyor annem dahil daha gündüz suyum geldi doğum başladı diyen duymadım
Bir kac gun icinde ama ocak olur ama aralik hep beraber dogurcaz gibime gelio artik benim 1 gunde 3 5 dogum haberi flan cjnku gervekten bir cogumuzun gunu bitiyor
Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Aaanammmm. Oncelikle gecmis olsun dogumdan sonra duzelecektir. Sagsaglim kavusun insallahhh hbr ver yine kendini iyi hissedersen allah yardimciniz olsun
Aynen öyle valla normal grip bile olsalar onlar hasta olunca benim için dünya duruyo doktor domuz gribi diyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama doktor beni biraz rahatlattı normal grip gibi geçecek kalıcı bişey yok korkma deyince elimden geleni yapacağım gerisi Rabbime kalmış
Çok geçmiş olsun canm benim oğlanda 3 gündür öksürüyordu bugün ateşe döndü, nasıl anlaşılıyor birde ilacı nedir acaba bende evde aferin vardı onu kullanıyorum
Ben gerçekten kararsız bir insanım. Bebeğe isim bile bulamadık bu yüzden.
Doğum için kapalı alan fobim var diye 39+5 e sezaryen günü verdi doktor. Hastaneye gittim ebeyle konuştum, hastanede doğumhane katı ferahtı, ebe de rahatlattı beni yalnız kalmayacaksın eşin annen yanında olur tek kalmayacaksın diye.
Bebiş şimdiden 3250gram, 3500 üzerine de çok dikiş olur diye korkuyorum. Erken gelirse normal deneyelim. Yoksa verdiğiniz tarihte sezaryen olsun demek saçma mı olur?
Zaten verdiği tarihte bebeğin günü doluyor iyice büyümüş olacak Doğum beni de zorlar .
Zamana bırak bakalım, belki doğum kendiliğinden başlar, hiç planladığın gibi olmaz. Zaten bebek aşırı kilolu olursa riske atmaz doktor sezaryen yapar.
Çatı kontrolü oldun mu?
Buda ayri bir korku hic aklima gelmediydi simdi aklimdan cikmaz aslinda dusununce hepimizin deli deli korkulari var hicte bekledigimiz gibi yada korktugumuz gibi olmuyor gercektende...
Bende birazdan kizcemi ayrintili gormeye gidicem devlette sadece suyu hakkinda bilgi verip ekranda gordum bugun 3d gorurum kilosunu boyunu vs soyler her gidis ayri heyecan gercekten