2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Olurmusun oldururmusun resmen. Cok mutlular heee edirneden biz gitmeye kalksak elin gavuru vurur bizi ay soylenecek cok soz varda ne yeri ne zamani. Sinirim zipladi resmen allah ıslah etsin

İnşallah bekler benim kuzularımda bakalım neler bekliyor bizi doğumlar hep yaklaştı

Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Aaanammmm. Oncelikle gecmis olsun dogumdan sonra duzelecektir. Sagsaglim kavusun insallahhh hbr ver yine kendini iyi hissedersen allah yardimciniz olsun

Çok geçmiş olsun canm benim oğlanda 3 gündür öksürüyordu bugün ateşe döndü, nasıl anlaşılıyor birde ilacı nedir acaba bende evde aferin vardı onu kullanıyorum

Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Çok geçmiş olsun canım .Sağlıklı bir doğum olsun inşallah senin için ,bebek de sağlıkla gelsin inşallah

Zamana bırak bakalım, belki doğum kendiliğinden başlar, hiç planladığın gibi olmaz. Zaten bebek aşırı kilolu olursa riske atmaz doktor sezaryen yapar.
Çatı kontrolü oldun mu?

İlk gebeliğimde en korktuğum şey; ya bebeğin suyu duş alırken gelirse ve ben fark etmezsem di
Ama suyum kendiliğinden gelmedi, ebe patlattı.

İlk gebeliğimde en korktuğum şey; ya bebeğin suyu duş alırken gelirse ve ben fark etmezsem di
Ama suyum kendiliğinden gelmedi, ebe patlattı.
Buda ayri bir korku hic aklima gelmediydi simdi aklimdan cikmaz aslinda dusununce hepimizin deli deli korkulari var hicte bekledigimiz gibi yada korktugumuz gibi olmuyor gercektende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…