2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Çok güzel bir doğum olsun inşallah, bebeğini saglikla kucağına al, dualarım sizinle

2.yi niye sezeryan istemiyordun?

Niye saçma olsun ki tarihi baya geç vermiş zaten, erken gelirse denersin. Normal doğuramadığında sezeryana dönebiliyorsa, bunu da kabul etmeli. Benim doktorum sezeryan istiyor musun diye sormadı bile, normal doğum olarak ilerliyor. 39. Hafta da çatıma bakacak dar vs olursa anca sezeryanla alır. 39. Hafta dediğinde bir rahatladım kanama ağrı olayı olur diye korkuyordum doğuma yakın olmuş oluyor neyse ki

Tam tersi de olabiliyor mu, su gelmeden sancı başlıyor su sonradan geliyor gibi

Bebişim kilo almamış bu hafta kızlar. Ne yapabilirim?
Muz ve kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyor. Bunların dışında ceviz, yumurta , süt ve süt ürünleri tüketmeye çalış. Muz bana dokunduğu için artık yiyemiyorum ama mutlaka kaşar peyniri ve yumurta her sabah yiyorum. Hafta da 200 gr alıyor. Bi arada muz, süt, bal karışımı yapıp içiyordum milkshake gibi düşün, o da faydalı kilo aldırır

Bende sütü tek içemediğim için muz süt bal yapıyorum gerçekten işe yarıyor , yazdıklarını da yiyorum gerçekten çok faydalı en az 200 Gr alıyor haftada

Geçmiş olsun canım valla bu korona ne pis Bi hastalıkmış Bi iyiyim Bi gün yerimden kalkamıyorum sürünerek Bi mutfak topladım sonra geri yattım eşimde hasta muhabbet kuşum bile hasta yazık rabbim şafii ismi hürmetine şifa versin hepimize Bi domuz gribi eksikti

Daha önce normal doğum yapan arkadaşlar bişey sorcam Bu su gelme olayı hep gece mi oluyor kimle konuşsam gece suyum geldi diyor annem dahil daha gündüz suyum geldi doğum başladı diyen duymadım
Bem normal yapmadım ama suyum sabah geldi, çöpü eşime vermek için eğildiğimde bacaklarımda bardaktan boşalırcasına sıcacık su indi, ama su gelince hemen sancklanıp doğum başlamıyor, eşime demiştim sen git annemi al gel, ben o ara duş aldım hazırlandım hastaneye gittik, 7 de suyum gelmesine rahmen 12 de hala sancım yoktu

Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Yaa hadi hayırlısıyla bebiş kucağına alırsın inşallah, hadi başladık hayırlısıyla

ben her ikisinide kullanıyorum. coraspirini bıraktım şimdi oksaparla devam ediyorum. sizinde dediğiniz gibi doğumdan 1 gün önce iğneyide bırakacağım.
Merhaba bişey sorabilir miyim oksapar dik olarak mı yapılıyor acaba her yerde oyle okudum doktorda oyle söyledı o şekilde yaptım morarma oldu
Bugun acilde hemşireye yaptırdım
O da dedı yan girmeli iğne o şekilde yaptı canım daha az yandı ve morarma olmadı
Doğrusu nedir anlayamadım yardımcı olur musunuz

Kızlar merhaba azıcık moralim bozuk idrar yolu enfeksiyonu akıntı vardı bende doktor monural yazdı şu suda eritilen gece içilen,ondan mı bilmiyorum ertesi gün müthiş karın bel ağrısı, pembe akıntı ile karışık her wcye gittiğimde uzayan akıntı kanla karışık noluyo dedim mantar varken oluyodu ama bu kadar çok kanla karışık görmedim sildikçe geliyor ilaç mı yaptı acaba nişan desek 2 gündür devam eden kanlı akıntı mu olur bir sefer geliyor heralde akıntı nişanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…