2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar benim camasirimda çok fazla kahverengi lekelenme olmuş .Sabah temizdi .Gece de çok kasılma oldu .Geliyor mu ne benim kız
Nişan mı acaba sizin ikinci doğumunuz diye hatırlıyorum daha önce yasamismiydiniz? Nişan belirtisi geldikten 1 2 gün sonra doğum olur derler sanciniz olacak mı takip edin isterseniz en iyisi doktorunuza danışmak tabii

Benim ilk doğumda akşam üzeri geldi suyum

Çok geçmiş olsun canm benim oğlanda 3 gündür öksürüyordu bugün ateşe döndü, nasıl anlaşılıyor birde ilacı nedir acaba bende evde aferin vardı onu kullanıyorum
Açıkçası anlasilmiyo yani soğuk algınlığı gibi ama daha ağır geciyo bide doktor istemese o testi biz bilemezdik enfluvir bı ilacın adı başka ilaçlarda var tabi ama bu virüs için olanı

Suyun sancıyla alakası yok canım benim suyum geldiğinde de hiç sancım olmadı 10 saat kadar suni sancı verdiler ona rağmen zor doğurdum

Enfeksiyon kanama yapabiliyor suan rahmimiz her zaman olduğundan daha hassas akıntı olması normal enfeksiyon olduğu için doktorunuza mutlaka danışın tabiki

Çok teşekkür ederim rabbim sizede acil şifalar versin yani hala şaşkınım kendimi koronaya hazırlamıştım tam sevindim negatif derken domuz gribi çok şaşırttı beni domuz gribi yayginken başımıza gelmedi şimdi geldi neyse vardır rabbimin bı bildiği o neylerse güzel eyler

O zaman yetişirim ya şura zaten hastane

Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Hayirli haberlerinizi bekliyoruz inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın insallah

Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Hadi bakalım dualarımız seninle hayırlısıyla al bebeğini kucağına bu arada karaciğer enzimlerin yükselmesini yan etkisi bolca kaşıntı el ayaklarda olur sanada oldu mu ?

Zamana bırak bakalım, belki doğum kendiliğinden başlar, hiç planladığın gibi olmaz. Zaten bebek aşırı kilolu olursa riske atmaz doktor sezaryen yapar.
Çatı kontrolü oldun mu?

Nst de sancı çıkıyor verdiği tarihi belki beklemeyecek.
Doğum sancısı gibi 3 dk aralıklarla değil ama çıkıyor.

Çatı için normal düşünüyorsam 38 de yapacağını söyledi. Haftaya bakacak 38+2 de

Bunları çok yiyorum ama sanırım bende kilo aldım az önce bir avuç çiğ kaju yedim,kahvaltıda kaşarı daha tabağa dograrken bitiyor eşimde diyor hayat pahalı az tüket şu peynir ürünlerini
Kilo konusuna hiç girmeyelim ben bir kilodan sonra takip etmeyi bıraktım

canım sen bir kez oradan bebek çıkarmışsın yine çıkar bence devletten memnunsan orda doğur bence.

Benim ilkinde Nisan,lekelenme,sancı falan olmadı .Direkt suyum geldi ama bunda sancım oluyordu ara ara,Hatta Nst de 40 larda 4 sancım çıkmıştı .Dün çok kasilmam oldu .Bunları ilk hamileligimde yaşamadım hiç .O kadar kasılma olduki gece rüyamda doğum yaptığını gördüm ve sabah lavaboya gittim bir şey yoktu .1 saat önce falan lavaboya gittim camasirimda çok fazla miktarda kahverengi leke vardı .Çamaşırın tamamında neredeyse .

Mutlaka durumu doktorunuza bildirin nişan gibi duruyor dediğiniz akıntı

Daha önce normal doğum yapan arkadaşlar bişey sorcam Bu su gelme olayı hep gece mi oluyor kimle konuşsam gece suyum geldi diyor annem dahil daha gündüz suyum geldi doğum başladı diyen duymadım
benim de ilk de suyum gelmedi hastanede dr bir çubukla patlattı ama ikincilerde genelde suyun geldiğini duydum bekliyorum bu sefer suyumun gelmesini
Ben de her gün bakıyorum.Hic yok.Ben de bu hafta olur diye bekliyorum .38 bitiyor çoğumuzun .
salı 38 bitiyor tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…