Nişan mı acaba sizin ikinci doğumunuz diye hatırlıyorum daha önce yasamismiydiniz? Nişan belirtisi geldikten 1 2 gün sonra doğum olur derler sanciniz olacak mı takip edin isterseniz en iyisi doktorunuza danışmak tabiiKizlar benim camasirimda çok fazla kahverengi lekelenme olmuş .Sabah temizdi .Gece de çok kasılma oldu .Geliyor mu ne benim kız
Benim ilk doğumda akşam üzeri geldi suyumBem normal yapmadım ama suyum sabah geldi, çöpü eşime vermek için eğildiğimde bacaklarımda bardaktan boşalırcasına sıcacık su indi, ama su gelince hemen sancklanıp doğum başlamıyor, eşime demiştim sen git annemi al gel, ben o ara duş aldım hazırlandım hastaneye gittik, 7 de suyum gelmesine rahmen 12 de hala sancım yoktu
Açıkçası anlasilmiyo yani soğuk algınlığı gibi ama daha ağır geciyo bide doktor istemese o testi biz bilemezdik enfluvir bı ilacın adı başka ilaçlarda var tabi ama bu virüs için olanıÇok geçmiş olsun canm benim oğlanda 3 gündür öksürüyordu bugün ateşe döndü, nasıl anlaşılıyor birde ilacı nedir acaba bende evde aferin vardı onu kullanıyorum
Suyun sancıyla alakası yok canım benim suyum geldiğinde de hiç sancım olmadı 10 saat kadar suni sancı verdiler ona rağmen zor doğurdumBem normal yapmadım ama suyum sabah geldi, çöpü eşime vermek için eğildiğimde bacaklarımda bardaktan boşalırcasına sıcacık su indi, ama su gelince hemen sancklanıp doğum başlamıyor, eşime demiştim sen git annemi al gel, ben o ara duş aldım hazırlandım hastaneye gittik, 7 de suyum gelmesine rahmen 12 de hala sancım yoktu
Enfeksiyon kanama yapabiliyor suan rahmimiz her zaman olduğundan daha hassas akıntı olması normal enfeksiyon olduğu için doktorunuza mutlaka danışın tabikiKızlar merhaba azıcık moralim bozuk idrar yolu enfeksiyonu akıntı vardı bende doktor monural yazdı şu suda eritilen gece içilen,ondan mı bilmiyorum ertesi gün müthiş karın bel ağrısı, pembe akıntı ile karışık her wcye gittiğimde uzayan akıntı kanla karışık noluyo dedim mantar varken oluyodu ama bu kadar çok kanla karışık görmedim sildikçe geliyor ilaç mı yaptı acaba nişan desek 2 gündür devam eden kanlı akıntı mu olur bir sefer geliyor heralde akıntı nişanda
Benimde sizinle aynı tarih sata göre de aynıyız umarım beklerKaşar kilo aldırıyor diye duymuştum
Bizimki de 3.300 olmuş 48 cm. 3 ocak da sez tarihimiz. Sabah 9da
Çok teşekkür ederim rabbim sizede acil şifalar versin yani hala şaşkınım kendimi koronaya hazırlamıştım tam sevindim negatif derken domuz gribi çok şaşırttı beni domuz gribi yayginken başımıza gelmedi şimdi geldi neyse vardır rabbimin bı bildiği o neylerse güzel eylerGeçmiş olsun canım valla bu korona ne pis Bi hastalıkmış Bi iyiyim Bi gün yerimden kalkamıyorum sürünerek Bi mutfak topladım sonra geri yattım eşimde hasta muhabbet kuşum bile hasta yazık rabbim şafii ismi hürmetine şifa versin hepimize Bi domuz gribi eksikti
Hayır benim öğlen yürüyüşe çıktığımda gelmiştiDaha önce normal doğum yapan arkadaşlar bişey sorcamBu su gelme olayı hep gece mi oluyor kimle konuşsam gece suyum geldi diyor annem dahil daha gündüz suyum geldi doğum başladı diyen duymadım
O zaman yetişirim ya şura zaten hastaneBem normal yapmadım ama suyum sabah geldi, çöpü eşime vermek için eğildiğimde bacaklarımda bardaktan boşalırcasına sıcacık su indi, ama su gelince hemen sancklanıp doğum başlamıyor, eşime demiştim sen git annemi al gel, ben o ara duş aldım hazırlandım hastaneye gittik, 7 de suyum gelmesine rahmen 12 de hala sancım yoktu
Hayirli haberlerinizi bekliyoruz inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın insallahKızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Hadi bakalım dualarımız seninle hayırlısıyla al bebeğini kucağına bu arada karaciğer enzimlerin yükselmesini yan etkisi bolca kaşıntı el ayaklarda olur sanada oldu mu ?Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Kaşar muz süt kaju kilo aldırıyor
Zamana bırak bakalım, belki doğum kendiliğinden başlar, hiç planladığın gibi olmaz. Zaten bebek aşırı kilolu olursa riske atmaz doktor sezaryen yapar.
Çatı kontrolü oldun mu?
Kilo konusuna hiç girmeyelim ben bir kilodan sonra takip etmeyi bıraktımBunları çok yiyorum ama sanırım bende kilo aldımaz önce bir avuç çiğ kaju yedim,kahvaltıda kaşarı daha tabağa dograrken bitiyor eşimde diyor hayat pahalı az tüket şu peynir ürünlerini
canım sen bir kez oradan bebek çıkarmışsın yine çıkar benceBenide dusunduren w sey var devlet hastanesi icin 1. Si suni ile saatler surmesi ve zorlamalari 2. Si ise ozel oda olmamasi ( bazi devletlerde ucret karsiliginda mevcut ) Suan gittigim devlette yok ondan tirsiyorum
2. Si degilde 1. Sinden cok korkuyorum allah bilio cunku yasadimbilsem ki zorlamicaklar hic dusunmem devlete giderim
Benim ilkinde Nisan,lekelenme,sancı falan olmadı .Direkt suyum geldi ama bunda sancım oluyordu ara ara,Hatta Nst de 40 larda 4 sancım çıkmıştı .Dün çok kasilmam oldu .Bunları ilk hamileligimde yaşamadım hiç .O kadar kasılma olduki gece rüyamda doğum yaptığını gördüm ve sabah lavaboya gittim bir şey yoktu .1 saat önce falan lavaboya gittim camasirimda çok fazla miktarda kahverengi leke vardı .Çamaşırın tamamında neredeyse .Nişan mı acaba sizin ikinci doğumunuz diye hatırlıyorum daha önce yasamismiydiniz? Nişan belirtisi geldikten 1 2 gün sonra doğum olur derler sanciniz olacak mı takip edin isterseniz en iyisi doktorunuza danışmak tabii
Kaşar kilo aldırıyor diye duymuştum
Bizimki de 3.300 olmuş 48 cm. 3 ocak da sez tarihimiz. Sabah 9da
Mutlaka durumu doktorunuza bildirin nişan gibi duruyor dediğiniz akıntıBenim ilkinde Nisan,lekelenme,sancı falan olmadı .Direkt suyum geldi ama bunda sancım oluyordu ara ara,Hatta Nst de 40 larda 4 sancım çıkmıştı .Dün çok kasilmam oldu .Bunları ilk hamileligimde yaşamadım hiç .O kadar kasılma olduki gece rüyamda doğum yaptığını gördüm ve sabah lavaboya gittim bir şey yoktu .1 saat önce falan lavaboya gittim camasirimda çok fazla miktarda kahverengi leke vardı .Çamaşırın tamamında neredeyse .
benim de ilk de suyum gelmedi hastanede dr bir çubukla patlattıDaha önce normal doğum yapan arkadaşlar bişey sorcamBu su gelme olayı hep gece mi oluyor kimle konuşsam gece suyum geldi diyor annem dahil daha gündüz suyum geldi doğum başladı diyen duymadım
salı 38 bitiyor tık yokBen de her gün bakıyorum.Hic yok.Ben de bu hafta olur diye bekliyorum .38 bitiyor çoğumuzun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?