2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bak çatı muayenesi de tetikleyebilir doğumu. Bana da haftaya vajinal muayene yapıcam dedi doktor, doğumu tetikleyebilir ama zaten 38i geçmiş olacaksın dedi.

Bende ciktim kontrolden agrilarimi ve sertlesmeyi soyleyince alttan parmakla bakti acilma yok suyu guzel istenen aralikta suan dedi. Nst guzel beklicez dedi 3405 gr 49 cm olmus. Dogum odalarina dogumhaneye sokmadilar resim olarak gosterdiler sadece covit sebebiyyle yasakmis. Asiyi sordum suanda olma dogumdan sonra ol dedi. Planlanan dogum tarihi ultrason en son 3 ocak veriyor

Ben hırka koydum ama az kullandım, ki kaldığım hastane soğuk olmasına rağmen. Aşırı ter basıyordu kan ter içinde uyanıyordum hemen atletimi değiştirip üstüme hırka alıyordum. Ama hemen de çıkartıyordum bunalıp. Yani bence yine de bulunsun çantanızda ben sabahlık gibi birşey giydim yünlü hırkaya katlanamadım. her türlü koymuştum ben de

Bebişim kilo almamış bu hafta kızlar. Ne yapabilirim?
geçen haftaki ya da bu ölçümden biri hatalı olabilir bebekler doğuma yakın kilo alımı azalır diye okudum bir yerde ama dr ne diyor? bir dahaki kontrol ne zaman?
Kizlar benim camasirimda çok fazla kahverengi lekelenme olmuş .Sabah temizdi .Gece de çok kasılma oldu .Geliyor mu ne benim kız
aralık annelerinde birinin nişanı o şekilde gelmiş 2 gün boyunca gelemye devam etmiş
yukarda yazdığım gibi nişan bu şekilde de bir kaç gün sürerek gelebilirmiş hastaneye bi uğrayın isterseniz
Evet şimdi araştırdım Nisan sümüksü olur,pembe,kırmızı ,beyaz olur diye değildir diyordum ama nişan Herkesde aynı olmuyormus .Kahverengi de olabiliyormuş .
hadi bakalım ne zaman gelecek bebiş günümüz aynı bana ne zaman sıra gelecek? sizin bebek kızmı erkek mi?

Dependi ben trendyoldan almıştım canım 9 adet vardı heralde 4 tanesi artmıştır

Maşallah
Önce hangimiz doğuracak diye çok merak ediyorum

geçen haftaki ya da bu ölçümden biri hatalı olabilir bebekler doğuma yakın kilo alımı azalır diye okudum bir yerde ama dr ne diyor? bir dahaki kontrol ne zaman?

Hiç almamış canım ya 1 hafta geriye gitmiş göbek bölgesi ilk defa oldu böyle. Dr yemedin mi dedi. Bende bu hafta pek protein almamıştım. Kurubaklagil sebze falan yedim. Balık yemedim mesela. Su çok içmedim. Muz ceviz yemedim. Bunlardan hemen etkileniyor mu gerçekten? Kontrol haftaya Cumartesi

Benim de bu ikinci sezaryanim olacak .Normal doğum denemeyecegim.

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor şöyle foşşşşuurtttt gibi mi yani tüm külodu kaplıyor mu miktarı nasıl nasıl anlıycaz? (İlk bebem çok belli dimi)

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor şöyle foşşşşuurtttt gibi mi yani tüm külodu kaplıyor mu miktarı nasıl nasıl anlıycaz? (İlk bebem çok belli dimi)
Ben gece 3 de lavaboya kalkmıştım.Yataktan kalktım şar diye boşandı gitti Altıma yaptım sanmıştım .Anlaşılıyor zaten,kokusuz şu gibi oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…