İnsan evalt ayrimi elbette yapamazBen de hala diyorum bi doğuyomuş kız falan ne mutlu olurumama 20. Haftada herşey netti.. kıyafet alasım falan hiç birşey yok yine erkek olunca. Ama aldım tabi yine bir kaç bişey Sevindim yalnız olmadığıma. Sağlıkla gelsinler inşallah herşey kucağa alana kadar... yabancı bir kaynakta da öyle yazıyordu. Cinsiyete çok takan insanlara cinsiyet öğrenmek tavsiye edilmiyormuş doğunca öğrenince de pek takılınmıyo diye
Ben de hala diyorum bi doğuyomuş kız falan ne mutlu olurumama 20. Haftada herşey netti.. kıyafet alasım falan hiç birşey yok yine erkek olunca. Ama aldım tabi yine bir kaç bişey Sevindim yalnız olmadığıma. Sağlıkla gelsinler inşallah herşey kucağa alana kadar... yabancı bir kaynakta da öyle yazıyordu. Cinsiyete çok takan insanlara cinsiyet öğrenmek tavsiye edilmiyormuş doğunca öğrenince de pek takılınmıyo diye
Kizlar bu arada hastane odalarina bakarken normal dogumlarda kisa sure tuttuklarini anlattilar yani normal dogum olsa yaklasik 12 13 saat sonra taburcu ediyorlarmis sezeryanda ise 24 saatmis bu sure. Normal mi bu ? Sezeryan icin sormuyorum normal dogum icin soruyorum. Beni devlet 24 satten fazla tutmustu ilk dogumda
allah allah hastanenin kendi kararı olabilir ama benim duyduğum genelde normal doğumda 1 gün sezeryan da 2 gün ama karşı komşum özelde doğum yaptı ekimde 1 gün kaldı sadeceKizlar bu arada hastane odalarina bakarken normal dogumlarda kisa sure tuttuklarini anlattilar yani normal dogum olsa yaklasik 12 13 saat sonra taburcu ediyorlarmis sezeryanda ise 24 saatmis bu sure. Normal mi bu ? Sezeryan icin sormuyorum normal dogum icin soruyorum. Beni devlet 24 satten fazla tutmustu ilk dogumda
MantikliBir problem yoksa hastanedeki havayı fazla solumamak daha iyi sanki.
Salgın var diye mi öyle yapıyorlar acaba. Bir şeyi olmayanı gönderiyorlar.
allah allah hastanenin kendi kararı olabilir ama benim duyduğum genelde normal doğumda 1 gün sezeryan da 2 gün ama karşı komşum özelde doğum yaptı ekimde 1 gün kaldı sadece
ben her hafta sorucam diyorum unutuyorum bu hafta erkenden gidip soracağım refakatçi ziyaretçi kaç gün kalınıyor vs diye
Ya ben Almanya'da yaşıyorum her Kontrolle gittiğimde alttan muayene yapıyor doktorum ...hiç de açıklama yapmaz kendisi ,yani çatı muayenesi mi değil mi hiç bir fikrim yok ...çok acaip .Hayır olmadım .En son 5 ay önce olmuştum .
Ben sadece 15.haftamda suyum geldi o zaman alttan muayene olmuştum .Sonra hiç olmadım .Ya ben Almanya'da yaşıyorum her Kontrolle gittiğimde alttan muayene yapıyor doktorum ...hiç de açıklama yapmaz kendisi ,yani çatı muayenesi mi değil mi hiç bir fikrim yok ...çok acaip .
Hmm evet benim evde var aslında o ilaçtan ama tabi kullanmam çocuğa, bizim ki boğazdan heralde aferinle idare ediyoruz şimdilik. Her ay başka bir salgın çıkıyor. Geçen ay rota yaygındı, şimdi domuz gribi, öksürük salgını zaten hiç geçmedi sanki gökten hastalık yağıyor. Bu sene çok garipAçıkçası anlasilmiyo yani soğuk algınlığı gibi ama daha ağır geciyo bide doktor istemese o testi biz bilemezdik enfluvir bı ilacın adı başka ilaçlarda var tabi ama bu virüs için olanı
Benimde oyle canim oglum gece imkansiz esimde oglumda yanimda olacak odada ancak sanci odasina yanima almayacagim ki pskolojisi bozulur alirsam zaten beni oyle gormesini asla istemem. Kisa sure tutmalari isime geldi ancak saglik acisindan nasil olur bilemiyorum mesela olk dogumda sabahaka karsi 4.45 te dogrdum sabah 8.5 ta odaya alindim dogumhaneden taaa ertesi gun oglen 2 de taburcu ettiler.Blntkbra keşke beni de 12 saatcik tutsalar kızım bensiz uyuyamaz hele gece uyanırsa eşim diyorki sabaha kadar uyuyamaz ben bittim diyor
yani doğumdan çok kızımla babası evde ne yapcak diye düşünüyorum
bir de kızımın alışık olduğu nir akraba falan da yok o sebeple çok düşünüyorum ne yapacak diye
Kalmak mı isterdiniz ki? Ben ilk normal doğumda 3 saat sonra çıktım hastaneden. Durmak istemedim yani tamponu çıkrdılar biraz yürüdüm tamamdır.Kizlar bu arada hastane odalarina bakarken normal dogumlarda kisa sure tuttuklarini anlattilar yani normal dogum olsa yaklasik 12 13 saat sonra taburcu ediyorlarmis sezeryanda ise 24 saatmis bu sure. Normal mi bu ? Sezeryan icin sormuyorum normal dogum icin soruyorum. Beni devlet 24 satten fazla tutmustu ilk dogumda
Ben sezaryan oldum .Bir gün kalmıştım ama ablam iki gün kaldı .Hastaneden hastaneye değişiyor bence.allah allah hastanenin kendi kararı olabilir ama benim duyduğum genelde normal doğumda 1 gün sezeryan da 2 gün ama karşı komşum özelde doğum yaptı ekimde 1 gün kaldı sadece
ben her hafta sorucam diyorum unutuyorum bu hafta erkenden gidip soracağım refakatçi ziyaretçi kaç gün kalınıyor vs diye
Ziyaretci yasak sanci odasinda esim yanimda olabiliyor ama dogumhaneye erkek almiyor bayan yakinin girebilir ancak diyor odada ise esin cocugun kalabilir dendi. Yani sadece refaktciye izin varallah allah hastanenin kendi kararı olabilir ama benim duyduğum genelde normal doğumda 1 gün sezeryan da 2 gün ama karşı komşum özelde doğum yaptı ekimde 1 gün kaldı sadece
Yoo benim istegimle degil saglik acisindan onemli benim icin. İlk deneyimim farkli oldugundan sasirdim sadece ve sizlerin ki nasil diye merak ettim hepsi buKalmak mı isterdiniz ki? Ben ilk normal doğumda 3 saat sonra çıktım hastaneden. Durmak istemedim yani tamponu çıkrdılar biraz yürüdüm tamamdır.
Normal doğumda 1 gece sezeryande 2 gece diye söylediler hastaneden tabi her yer farklı olabilir..Kizlar bu arada hastane odalarina bakarken normal dogumlarda kisa sure tuttuklarini anlattilar yani normal dogum olsa yaklasik 12 13 saat sonra taburcu ediyorlarmis sezeryanda ise 24 saatmis bu sure. Normal mi bu ? Sezeryan icin sormuyorum normal dogum icin soruyorum. Beni devlet 24 satten fazla tutmustu ilk dogumda
Hepimiz Allah'ın bize verdiği bu mucizeler için şükrediyoruz.Cok şükür her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar am ben de ilk çocuğum kiz olsun istedim nasip oldu ikincisini erkek istedim hep .Bir kız bir erkek olsun .Kız odlugunu duyunca hafiften bir içim burkuldu ama sonra dedim kızıma verebilecegim en güzel hediye .Aynı cinsiyetteki kardeşler aynı zamanda arkadaş,sırdaş oluyor .Bir de yaşları yakınsa eğer .Benimkiler arasında 2 yaş var bir de.Benim de ablamla aramda iki yaş var .Her gün 3-4 defa konuşuruz .Erkek kardeşini evlendikten sonra o kadar ara bakalım .Eşi ne derBen de beklemesi için tüm hareketlerimi minimuma çekmeye çalışacağımevde 2 yaş bebesiyle ne kadar olursa artık.
O değil de arkadaşlar bir konuda içimi dökmek istiyorum. Tabi ki de sağlık en önemlisi benim için. Ama ikinci çocuğumun kız olmasını çok isterdim. Bu durum beni içten içe yiyor. Kızım olsaydı hayalleri kurarken buluyorum kendimi. İlkini hep erkek istemiştim (erkek oldu), ikincisini kız olur diye yapmadım. Aklımın ucundan bile geçmedi. Ama çevre baskısı mı bilmiyorum 4. Ayda erkek olduğunu öğrenince çok üzüldüm diyebilirim. Ve 5 aydır durum böyle. Çok seviyorum kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum zaten bebeklere bayılırım kız erkek... ama süslemek isterdim giydirmek isterdim kız kıza sohbet etmek isterdim büyüdüğünde. Niye böyleyim bilmiyorum. Ben gibi olan var mı? Yoksa iki çocuğu da aynı cinsiyet olan herkes olgunlukla atlatabildi mi bu durumu?
Yok canım ya gitmedim.Biraz rahat mi davraniyorum bilemedim .Telaş yapmayayım dedim.Takip ediyorum sürekli .Bir şey olursa hemen gideceğim .Sancida artma, şu gelmesi falan.pearl jam ne yaptin gittin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?