2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnsan evalt ayrimi elbette yapamaz ama iste insanin gunlu kaliyor gercekten bi kiz bi erkek olsaydi die ama hersey yuzunu gorene kadar

Bence çocuğun kendi cinsiyetinden kardeşi olması daha güzel. Kız kardeşim olmasını çok isterdim daha fazla paylaşımım olurdu, abimle muhabbetimiz sınırlı severim ama.
Oğlunuzun da erkek kardeşi olması onlar için güzel bence.

Kizlar bu arada hastane odalarina bakarken normal dogumlarda kisa sure tuttuklarini anlattilar yani normal dogum olsa yaklasik 12 13 saat sonra taburcu ediyorlarmis sezeryanda ise 24 saatmis bu sure. Normal mi bu ? Sezeryan icin sormuyorum normal dogum icin soruyorum. Beni devlet 24 satten fazla tutmustu ilk dogumda

Bir problem yoksa hastanedeki havayı fazla solumamak daha iyi sanki.
Salgın var diye mi öyle yapıyorlar acaba. Bir şeyi olmayanı gönderiyorlar.

allah allah hastanenin kendi kararı olabilir ama benim duyduğum genelde normal doğumda 1 gün sezeryan da 2 gün ama karşı komşum özelde doğum yaptı ekimde 1 gün kaldı sadece
ben her hafta sorucam diyorum unutuyorum bu hafta erkenden gidip soracağım refakatçi ziyaretçi kaç gün kalınıyor vs diye

Blntkbra keşke beni de 12 saatcik tutsalar kızım bensiz uyuyamaz hele gece uyanırsa eşim diyorki sabaha kadar uyuyamaz ben bittim diyor
yani doğumdan çok kızımla babası evde ne yapcak diye düşünüyorum
bir de kızımın alışık olduğu nir akraba falan da yok o sebeple çok düşünüyorum ne yapacak diye

Ya ben Almanya'da yaşıyorum her Kontrolle gittiğimde alttan muayene yapıyor doktorum ...hiç de açıklama yapmaz kendisi ,yani çatı muayenesi mi değil mi hiç bir fikrim yok ...çok acaip .
Ben sadece 15.haftamda suyum geldi o zaman alttan muayene olmuştum .Sonra hiç olmadım .

Açıkçası anlasilmiyo yani soğuk algınlığı gibi ama daha ağır geciyo bide doktor istemese o testi biz bilemezdik enfluvir bı ilacın adı başka ilaçlarda var tabi ama bu virüs için olanı
Hmm evet benim evde var aslında o ilaçtan ama tabi kullanmam çocuğa, bizim ki boğazdan heralde aferinle idare ediyoruz şimdilik. Her ay başka bir salgın çıkıyor. Geçen ay rota yaygındı, şimdi domuz gribi, öksürük salgını zaten hiç geçmedi sanki gökten hastalık yağıyor. Bu sene çok garip

Benimde oyle canim oglum gece imkansiz esimde oglumda yanimda olacak odada ancak sanci odasina yanima almayacagim ki pskolojisi bozulur alirsam zaten beni oyle gormesini asla istemem. Kisa sure tutmalari isime geldi ancak saglik acisindan nasil olur bilemiyorum mesela olk dogumda sabahaka karsi 4.45 te dogrdum sabah 8.5 ta odaya alindim dogumhaneden taaa ertesi gun oglen 2 de taburcu ettiler.

Kalmak mı isterdiniz ki? Ben ilk normal doğumda 3 saat sonra çıktım hastaneden. Durmak istemedim yani tamponu çıkrdılar biraz yürüdüm tamamdır.

Ben sezaryan oldum .Bir gün kalmıştım ama ablam iki gün kaldı .Hastaneden hastaneye değişiyor bence.

Ziyaretci yasak sanci odasinda esim yanimda olabiliyor ama dogumhaneye erkek almiyor bayan yakinin girebilir ancak diyor odada ise esin cocugun kalabilir dendi. Yani sadece refaktciye izin var

Kalmak mı isterdiniz ki? Ben ilk normal doğumda 3 saat sonra çıktım hastaneden. Durmak istemedim yani tamponu çıkrdılar biraz yürüdüm tamamdır.
Yoo benim istegimle degil saglik acisindan onemli benim icin. İlk deneyimim farkli oldugundan sasirdim sadece ve sizlerin ki nasil diye merak ettim hepsi bu

Normal doğumda 1 gece sezeryande 2 gece diye söylediler hastaneden tabi her yer farklı olabilir..

Bu arada 3 gündür evde hem ben hem çocuk öksürük ve ateşten kırıldığımızdan denemediğim şey kalmadı. Çocuğu yatırmadan bir güzel viksliyorum göğüs ayak tabanı, sonra arada sarımsaklı zeytinyağı ayak tabanına sürüyorum, uyanır uyanmaz tereyağlı karabiberli pekmezi ısıtıp içiriyorum. Bende gün içinde, ayva çayı, zencefil çayı, ıhlamur çayı, sıcak süt. Artık içimiz dışımıza çıktı ben antibiyotipe başladım ama oğlan daha toparlayamadı. İnşallah yarına sağlam uyanırız. Gece öksürükten uyanıp birbirimizi teselli ediyoruz yavrumla

Hepimiz Allah'ın bize verdiği bu mucizeler için şükrediyoruz.Cok şükür her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar am ben de ilk çocuğum kiz olsun istedim nasip oldu ikincisini erkek istedim hep .Bir kız bir erkek olsun .Kız odlugunu duyunca hafiften bir içim burkuldu ama sonra dedim kızıma verebilecegim en güzel hediye .Aynı cinsiyetteki kardeşler aynı zamanda arkadaş,sırdaş oluyor .Bir de yaşları yakınsa eğer .Benimkiler arasında 2 yaş var bir de.Benim de ablamla aramda iki yaş var .Her gün 3-4 defa konuşuruz .Erkek kardeşini evlendikten sonra o kadar ara bakalım .Eşi ne derO yüzden kızım adına sevindim .Destek olurlar birbirlerine ,kizkiza dedikodu yapar,gezer.tozariz dedim .Şimdi bayılıyoruz kızımız geliyor diye .Olumlu yanlarinj düşünün hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…