Hiç almamış canım ya 1 hafta geriye gitmiş göbek bölgesi ilk defa oldu böyle. Dr yemedin mi dedi. Bende bu hafta pek protein almamıştım. Kurubaklagil sebze falan yedim. Balık yemedim mesela. Su çok içmedim. Muz ceviz yemedim. Bunlardan hemen etkileniyor mu gerçekten? Kontrol haftaya Cumartesi
Ölçümle alakalı olabilir canım ya. Benim de geçen hafta bir hafta geriydi, bu hafta gününde çıkmış yani bi haftada 400 gr almış görünüyor ama bence imkansız gibi o kadar alması. çünkü özellikle bi şeyler yemedim içmedim. Ya geçen hafta ya bu hafta ölçüm hatası olduğunu düşünüyorum benimkinin. Çok da önemli değil zaten son haftalardayız çok şükür.
Alttan muayene yuzunden bi atraksiyon gelebilir belki benden ama tok keyfi yerinde gorunuyor yuzu artik resim alinamiyor cok asagida dedi sac flan gormedim bu arada sanirim kel bir kiz geliyor
Bak çatı muayenesi de tetikleyebilir doğumu. Bana da haftaya vajinal muayene yapıcam dedi doktor, doğumu tetikleyebilir ama zaten 38i geçmiş olacaksın dedi.
Hiç almamış canım ya 1 hafta geriye gitmiş göbek bölgesi ilk defa oldu böyle. Dr yemedin mi dedi. Bende bu hafta pek protein almamıştım. Kurubaklagil sebze falan yedim. Balık yemedim mesela. Su çok içmedim. Muz ceviz yemedim. Bunlardan hemen etkileniyor mu gerçekten? Kontrol haftaya Cumartesi
valla ben bu gebeliğimde hiç kendimi zorlamıyorum sabahları illa yumurt yemeye çalışmıyprum kaşar sadece tostun içinde yerim
yemek olarak kızım sevdiği için etli tavuklu sulu yemek yanına pilav falan yapıyorum genelde ama bazen de makarna yiyip geçiriyoruz. plasentan yaşlanmış olabilir mi? hiç gram bile almamış olamaz bence
Ben de çatı ya da açıklık değil de doktor başka bir şey yapacağım demişti ilkinde 41 i geçti bebek gelmek bilmiyordu, sanırım uyardı bi şeyler yaptı ertesi gün nişanım geldi, 3 gün sonra da doğum olmuştu.
Ben de çatı ya da açıklık değil de doktor başka bir şey yapacağım demişti ilkinde 41 i geçti bebek gelmek bilmiyordu, sanırım uyardı bi şeyler yaptı ertesi gün nişanım geldi, 3 gün sonra da doğum olmuştu.
membran sıyırma diye bi işlem var rahimle bebeğin kesesin arasınj azıcık aralıyor dr daha sonra bu sancıyı yapan prostaglandinler salgılanıp doğum başlıyormuş
membran sıyırma diye bi işlem var rahimle bebeğin kesesin arasınj azıcık aralıyor dr daha sonra bu sancıyı yapan prostaglandinler salgılanıp doğum başlıyormuş
Eşim çalışıyor,evde değil 5 gibi gelecek .Suyum falan gelmediği için telaslanmadim.Takip ediyorum .Sancım da var ama adet sancısı gibi hafif ama hep oluyordu zaten .
Soyle, ilkinde de ben beklenen tarihe kadar bekleyelim kendiliginden gelmezse sezeryan olurum demistim yani ilkinde de once normal istedim. Tam gunu doldugunda suyum geldi gittik ama acilma sanci sifir oldugu icin ve ben de suni sanci almak istemedigim icin sezeryan oldum. Ve bence dogru karardi. Bunda da ayni planla basladik. Yani bir risk vs olmazsa tarih alip degil de kendiliginden baslasin dogum istiyorum. Sonrasi normal olur sezeryan olur kismet hayirlisi. Uzun anlattim sezeryan korkusu olanlar icin.
Büyük kızın 40a kadar çıktı ateşi gece ılık bi duş aldırdım ilaç verdim düştü diğer ikisinin ateşi o civarlardaydi onlarda huysuz olup gece hep ağlayarak kalktılar inşallah yavaş yavaş duzelecekler
Günaydın kızlar, ben her gözümü kapattığımda kabus görüyorum yaa, sanırım uyurkende kasılmalarım oluyor, gözümü açınca karnım taş gibi oluyor hep, gerçek gibi insan etkisinden çıkamıyor Bi süre
O kadar normal ki. Benim de cisim gelmis oluyo. Garip ruyalar goruyorum bi uyaniyorum kaskati kardim. WC gidip gelince sakinlesiyo. Su gunduz bol bol.icin yatarken azaltin diolar ama ben de susuz duramayanlardanim. Komidinin ustunde litrelik siseyle yatiyorum..
Daha önce normal doğum yapan arkadaşlar bişey sorcam Bu su gelme olayı hep gece mi oluyor kimle konuşsam gece suyum geldi diyor annem dahil daha gündüz suyum geldi doğum başladı diyen duymadım