2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım cok gecmis olsun
Limon sıkıp coraplara giydirmek cocuklara gerçekten cok ise yarıyor

Bu arada benim bebeğim çok sert tekme atiyo ozellikle alt tarafta ve çok sık hareketleri bide yürürken artık alttan elimle tutuyorum sanki aniden cikicakmis gibi o kadar aşağıda karnım bu normal mi ya

Bunu denicem hiç duymamıştım teşekkür ederim
Bende bunu şu şekilde biliyorum ayak taban altına limon sürülüp çorap giydiriyorsun ateşi düşürüyor kızımda ise yarıyordu ama domuz gribi gibi bir hastalıkta anlık olur sonuç bence çünkü ilaçlarla bile o ateşi zor dusuruyorsunuzdur denemekten zarar gelmez tabi

Buyuk kızıma hangi ilacı versem içip hepsini kusuyo yine hastaneye götürücem sanırım diğerleri iyi şu an

Buyuk kızıma hangi ilacı versem içip hepsini kusuyo yine hastaneye götürücem sanırım diğerleri iyi şu an
Çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin inşallah bir an önce iyilesir evlatların şu son zamanda zor olduğuna eminim Allah yardımcın olsun

Benimde sizinle aynı tarih sata göre de aynıyız umarım bekler

Ben de beklemesi için tüm hareketlerimi minimuma çekmeye çalışacağım evde 2 yaş bebesiyle ne kadar olursa artık.

O değil de arkadaşlar bir konuda içimi dökmek istiyorum. Tabi ki de sağlık en önemlisi benim için. Ama ikinci çocuğumun kız olmasını çok isterdim. Bu durum beni içten içe yiyor. Kızım olsaydı hayalleri kurarken buluyorum kendimi. İlkini hep erkek istemiştim (erkek oldu), ikincisini kız olur diye yapmadım. Aklımın ucundan bile geçmedi. Ama çevre baskısı mı bilmiyorum 4. Ayda erkek olduğunu öğrenince çok üzüldüm diyebilirim. Ve 5 aydır durum böyle. Çok seviyorum kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum zaten bebeklere bayılırım kız erkek... ama süslemek isterdim giydirmek isterdim kız kıza sohbet etmek isterdim büyüdüğünde. Niye böyleyim bilmiyorum. Ben gibi olan var mı? Yoksa iki çocuğu da aynı cinsiyet olan herkes olgunlukla atlatabildi mi bu durumu?

Benim bir kızım var ikinciyi de hep kız istemistim detayliya kadar hep değişir kesin kız erkek görüyorlar bide kesin konusmadiklari için hep kız dedim ama erkekmis bende ikinci kız olsun arkadaş olsun isterdim ama nasip buymuş arada hala keşke kız olsaydı diyorum sonra kendime kiziyorum sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsunda kız erkek napalim diyorum normaldir cnm üzülme kucağımıza alınca ne kadar saçma düşüncelere girmisiz diyecegiz eminim

Böyle bir durumda bende senin gibi yapardım. Bende normal istiyorum ama gidişata göre değişebilir. Aralık annelerinde de normal doğum olarak gidip sezeryan olan olmuştu

böyle düşünmeniz çok normal hepimiz insanız kendinizi bir de neden böyle düşünüyorum diye üzmeyin.
bana da ilk bebeğim de herkes oğlun olacak dedi bir de geç öğrendik 17 haftalık falandı kıZ denince garipsedim alışamadım ben de kendimi erkeğe alıştırmışım kısacık sürede. şimdi evlat bambaşka ne kız ne erkek kucağına alınca sanki hep onu beklemişsin gibi oluyor.

pearl jam sen bir süredir kasıklarında ağrı olduğunu söylüyordun ara ara gelen bir ağrı mı yoksa adet gibi gelince sürekli gibi mi? sürekli den kastın yarım saat ağrıyor mesela

Benim içinde önce sağlık ama bende hep bir kızım olsun istedim.. Eşimde kız olunca çok sevindi. Ama hem kızı, hem oğlu olsun istiyor. Bana kalsa 2. Olursa onu da kız isterim ama benden 3.yü istemesin diye o zaman geldiğinde hem erkek hem sağlıklı olsun diye dua edeceğim kızımı sağlıkla kucağıma alayım da seni de anlıyorum böyle düşünmen bencillik değil kız çocuk başka oluyor. Doktor bana 11 haftalıkken erkeğe benziyor dediğinde kabul edemedim kız hissediyorum dedim 20 haftalıkken kız olduğunu öğrendik

Ben de hala diyorum bi doğuyomuş kız falan ne mutlu olurum ama 20. Haftada herşey netti.. kıyafet alasım falan hiç birşey yok yine erkek olunca. Ama aldım tabi yine bir kaç bişey Sevindim yalnız olmadığıma. Sağlıkla gelsinler inşallah herşey kucağa alana kadar... yabancı bir kaynakta da öyle yazıyordu. Cinsiyete çok takan insanlara cinsiyet öğrenmek tavsiye edilmiyormuş doğunca öğrenince de pek takılınmıyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…