Canım cok gecmis olsunBüyük kızın 40a kadar çıktı ateşi gece ılık bi duş aldırdım ilaç verdim düştü diğer ikisinin ateşi o civarlardaydi onlarda huysuz olup gece hep ağlayarak kalktılar inşallah yavaş yavaş duzelecekler
Ben nerdeyse doguruyodum dr odasındaBen normal dogurmadim ama suyum aksam 11de geldi.
ne yaptınız?Kızlar dun kontrolüm vardı karaciger enzimlerim çok yükselmiş doktor doguma alıcam seni dedi bebeği riske atamayız dedi bugün dogumum var sezeryana alınacam dualarınızı esirgemeyin
Kahverengi miydi senin de ?Miktarı nasıldı ?Sürekli geldi mi??Canîm benim 2-3 gün sonra olmustu dogum
O gelen seyinde nisan oldugunu bilmiyordum
Dogumdan sonra öğrenmiştim
Ayy ederim tabi .Daha gitmedimAy hadi bakalım hayırlısı inşallah bizi de haberdar et
Bunu denicem hiç duymamıştım teşekkür ederimCanım cok gecmis olsun
Limon sıkıp coraplara giydirmek cocuklara gerçekten cok ise yarıyor
Bende bunu şu şekilde biliyorum ayak taban altına limon sürülüp çorap giydiriyorsun ateşi düşürüyor kızımda ise yarıyordu ama domuz gribi gibi bir hastalıkta anlık olur sonuç bence çünkü ilaçlarla bile o ateşi zor dusuruyorsunuzdur denemekten zarar gelmez tabiBunu denicem hiç duymamıştım teşekkür ederim
Buyuk kızıma hangi ilacı versem içip hepsini kusuyo yine hastaneye götürücem sanırım diğerleri iyi şu anBende bunu şu şekilde biliyorum ayak taban altına limon sürülüp çorap giydiriyorsun ateşi düşürüyor kızımda ise yarıyordu ama domuz gribi gibi bir hastalıkta anlık olur sonuç bence çünkü ilaçlarla bile o ateşi zor dusuruyorsunuzdur denemekten zarar gelmez tabi
Çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin inşallah bir an önce iyilesir evlatların şu son zamanda zor olduğuna eminim Allah yardımcın olsunBuyuk kızıma hangi ilacı versem içip hepsini kusuyo yine hastaneye götürücem sanırım diğerleri iyi şu an
Cok teşekkür ederim canım Gerçekten çok zor rabbim kimseyi evlatlarının sağlığıyla sınamasınÇok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin inşallah bir an önce iyilesir evlatların şu son zamanda zor olduğuna eminim Allah yardımcın olsun
Benimde sizinle aynı tarih sata göre de aynıyız umarım bekler
Benim bir kızım var ikinciyi de hep kız istemistim detayliya kadar hep değişir kesin kız erkek görüyorlar bide kesin konusmadiklari için hep kız dedim ama erkekmis bende ikinci kız olsun arkadaş olsun isterdim ama nasip buymuş arada hala keşke kız olsaydı diyorum sonra kendime kiziyorum sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsunda kız erkek napalim diyorum normaldir cnm üzülme kucağımıza alınca ne kadar saçma düşüncelere girmisiz diyecegiz eminimBen de beklemesi için tüm hareketlerimi minimuma çekmeye çalışacağımevde 2 yaş bebesiyle ne kadar olursa artık.
O değil de arkadaşlar bir konuda içimi dökmek istiyorum. Tabi ki de sağlık en önemlisi benim için. Ama ikinci çocuğumun kız olmasını çok isterdim. Bu durum beni içten içe yiyor. Kızım olsaydı hayalleri kurarken buluyorum kendimi. İlkini hep erkek istemiştim (erkek oldu), ikincisini kız olur diye yapmadım. Aklımın ucundan bile geçmedi. Ama çevre baskısı mı bilmiyorum 4. Ayda erkek olduğunu öğrenince çok üzüldüm diyebilirim. Ve 5 aydır durum böyle. Çok seviyorum kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum zaten bebeklere bayılırım kız erkek... ama süslemek isterdim giydirmek isterdim kız kıza sohbet etmek isterdim büyüdüğünde. Niye böyleyim bilmiyorum. Ben gibi olan var mı? Yoksa iki çocuğu da aynı cinsiyet olan herkes olgunlukla atlatabildi mi bu durumu?
Böyle bir durumda bende senin gibi yapardım. Bende normal istiyorum ama gidişata göre değişebilir. Aralık annelerinde de normal doğum olarak gidip sezeryan olan olmuştuSoyle, ilkinde de ben beklenen tarihe kadar bekleyelim kendiliginden gelmezse sezeryan olurum demistim yani ilkinde de once normal istedim. Tam gunu doldugunda suyum geldi gittik ama acilma sanci sifir oldugu icin ve ben de suni sanci almak istemedigim icin sezeryan oldum. Ve bence dogru karardi. Bunda da ayni planla basladik. Yani bir risk vs olmazsa tarih alip degil de kendiliginden baslasin dogum istiyorum. Sonrasi normal olur sezeryan olur kismet hayirlisi. Uzun anlattim sezeryan korkusu olanlar icin.
böyle düşünmeniz çok normal hepimiz insanız kendinizi bir de neden böyle düşünüyorum diye üzmeyin.Ben de beklemesi için tüm hareketlerimi minimuma çekmeye çalışacağımevde 2 yaş bebesiyle ne kadar olursa artık.
O değil de arkadaşlar bir konuda içimi dökmek istiyorum. Tabi ki de sağlık en önemlisi benim için. Ama ikinci çocuğumun kız olmasını çok isterdim. Bu durum beni içten içe yiyor. Kızım olsaydı hayalleri kurarken buluyorum kendimi. İlkini hep erkek istemiştim (erkek oldu), ikincisini kız olur diye yapmadım. Aklımın ucundan bile geçmedi. Ama çevre baskısı mı bilmiyorum 4. Ayda erkek olduğunu öğrenince çok üzüldüm diyebilirim. Ve 5 aydır durum böyle. Çok seviyorum kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum zaten bebeklere bayılırım kız erkek... ama süslemek isterdim giydirmek isterdim kız kıza sohbet etmek isterdim büyüdüğünde. Niye böyleyim bilmiyorum. Ben gibi olan var mı? Yoksa iki çocuğu da aynı cinsiyet olan herkes olgunlukla atlatabildi mi bu durumu?
Benim içinde önce sağlık ama bende hep bir kızım olsun istedim.. Eşimde kız olunca çok sevindi. Ama hem kızı, hem oğlu olsun istiyor. Bana kalsa 2. Olursa onu da kız isterimBen de beklemesi için tüm hareketlerimi minimuma çekmeye çalışacağımevde 2 yaş bebesiyle ne kadar olursa artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?