Yaa benimde öyle, ikinci hamilelikler daha zor geçiyor anlaşılan, ilkinde halı yıkamıştım ya, evi temizleyip cam siliyordum, şimdi ocaktaki tencereyi karıştjramıyorum hep oturmam gerekiyorBenim ikinci .İlki kız di bu da kız ama birbirinden çok farklı hamileliklerim bu çok zor geçiyor .Kızım da bu haftalarda günde kaç defa merdiven inip çıkıyordum 5 kat.Bunda sağdan sola donemiyorum.
Ben de öyle .Rahatsız oluyorum valla kendimden millet amma na yapiyor diye düşünüyordur diye amaa ben de öyle ya iki adım atmak zor geliyor .Yaa benimde öyle, ikinci hamilelikler daha zor geçiyor anlaşılan, ilkinde halı yıkamıştım ya, evi temizleyip cam siliyordum, şimdi ocaktaki tencereyi karıştjramıyorum hep oturmam gerekiyor
Ben yaşın da etkili olduğunu düşünüyorum. Benim de ikinci hamileleigim ve çok zorlanıyorum. Yas ilerlediği için zor oluyorYaa benimde öyle, ikinci hamilelikler daha zor geçiyor anlaşılan, ilkinde halı yıkamıştım ya, evi temizleyip cam siliyordum, şimdi ocaktaki tencereyi karıştjramıyorum hep oturmam gerekiyor
Ben hediyelik değilde çikolata yaptırıyorum onu hastaneye götürücem. Ziyaret konusunu açıp kendimi yormak istemiyorum gelen gelir hastane kabul ederse alırlar yok da geri giderler. Şimdi o konu açılınca alınan olucak içlerinden hiç uğraşamamDoğum konusunu kısa süreliğine rafa kaldırıp sorumu sorayım .Şimdi bebelere hediyelik yaptıran arkidişler ,hastaneye götürecek misiniz? Ziyaret yasak normalde ama pek dinleyen yokmuş ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Olabilir 3. Aydan beri kalça ağrım var, şimdi her yanım ağrıyoBen yaşın da etkili olduğunu düşünüyorum. Benim de ikinci hamileleigim ve çok zorlanıyorum. Yas ilerlediği için zor oluyor
Ben düz olarak yapıyordum ama yapmadan önce buz koyuyordum ki yaparken acısını dindirsin yoksa çok canım yanıyordu öyle bir çözüm bulmuştumMerhaba bişey sorabilir miyim oksapar dik olarak mı yapılıyor acaba her yerde oyle okudum doktorda oyle söyledı o şekilde yaptım morarma oldu
Bugun acilde hemşireye yaptırdım
O da dedı yan girmeli iğne o şekilde yaptı canım daha az yandı ve morarma olmadı
Doğrusu nedir anlayamadım yardımcı olur musunuz
Benimkide kalıcak doğumdan sonra planlıyor bişey diyemiyorum he bide şimdiden gelip kalıyor agirlaştin diye yardım ediyor her işimi yapıyor ama ben kendi işimi zaten yapıyorum agirlaşmadimKapıya koyarız olmadı hem bebelerin resmini hem kek börek neyse hemde hediye vallaha iyi fikir ha
Benim kayınannem sanırsam bizde kalacak doğum sonrası ,oğlumda kayinpeder hasta diye gelemedi pek bir şeye hatta doğum yaptıktan sonra söylemiştik .O gün meğer aynı hastanede kemoterapi almış ,üst katta ben doğum yapmıştım.Kayinpederin hastalığını da o gün öğrenmistim gizlemisler benden .Şimdi çok hevesli bende bir şey demiyorum ,herşeyi yaparım ederim diyor ikram hazirlarim dedi ,şerbet yaparım dedi sağolsun.Üzülüyorum da böyle dedim gel kal ne kadar istersen bana faydası dokunur ama çok konuşur herşeyi göze aldım anamda var bizim ev panayır gibi olur gari
Şimdi okudum sadece bir doğum olmuş. Ben grup patlamistir diye düşünmüştüm
Aynen bende öyle 2. de yere yapıştım ilkinde gümbür gümbür ediyordum. 33 yaş benim sizin kaç?Ben yaşın da etkili olduğunu düşünüyorum. Benim de ikinci hamileleigim ve çok zorlanıyorum. Yas ilerlediği için zor oluyor
Bende oyle yapıyordum morardı ve canım çok yandı ( belkide ılk yaptıgım için yanlış yaptım bilmiyorum) ama artık eğimli yapıyorum canımda acımıyor morarma da olmuyorBen düz olarak yapıyordum ama yapmadan önce buz koyuyordum ki yaparken acısını dindirsin yoksa çok canım yanıyordu öyle bir çözüm bulmuştum
Patlamaya hazir bomba gibiyiz amaŞimdi okudum sadece bir doğum olmuş. Ben grup patlamistir diye düşünmüştüm
Birincide 27 yaşındaydım bu hamileliğimde 32 yaşımdayımAynen bende öyle 2. de yere yapıştım ilkinde gümbür gümbür ediyordum. 33 yaş benim sizin kaç?
Ebebekten aldım kullanan tanıdığım çok övdü . Baby plusdi sanırım markasıArkadaşlar reflü yatağı aldınız mı aldıysanız öneri alabilir miyim bende düşünüyorum ama hangisi iyi kullanım açısından amin olamadım
Kizinin ismini merak ettim ama paylasmak istemezsen de anlarim tabihadi hayırlı haberlerle gel
çok deliyimdir anam babam bile bilir huyumu kv ye çok sinirliyim pençelerimle bekliyorum bu doğumda onu neler dicem neler ne laflar hazırladım ona
çok deliyimdir kimseye kendimi ezdirmem bir de isim konusunda çok takıntılıyım bana annemin babannesinin ismini koymuşlar babam diyorki oğluna kv ismi koy kendi adımdan memnun değil bunca sene okudum iyi bir işim titrim var ama yanında yazan adımı beğenmiyorumçocuklarım bunu yaşamasın istiyorum
kızıma güzel bir isim koydum hastanede biryerde herkes ne güzel bir isim diyor çoook mutlu oluyorum isim çoooook önemli
benim kocam kahve makinesinde türk kahvesi yapmayı öğrendi aynı anda 4 fincan kahve yapıyor yanına çikolata bu kadar bitti kimse ikram beklemesin
konuyu özetle anladım kırılmakta o kadar haklısın ki inşallah bu bebeğin sana olanları unutturur ne diyim. bebek için geliyor oluşu çok canımı sıkardı seni daha fazla üzmeyim hakkında hayırlısı olsun
ne garip insanlar bunlar nasıl anne kendisi de doğum yapmış nasıl empati yoksunu düğünde eğlenmek nedir insan komşusu olsa el olsa yanında olmaya çalışır garip
Bende olgunluk var mı bilmiyorum ama aynı hayal kırıklığı bende de oldu hatta iki oglan ne yapacağım nasıl baş edeceğim diye düşünüyorum bazen normalde erkek çocuklarını çok severim 12. Haftada kız tahmininde bulunmuştu bide doktor iyice havaya girdim öyle olunca da biraz kabullenmem gerekti açıkçası birde üzerine herkes üzülme ya 3. Kız olur diye teselli verdikçe daha kötü hissediyorum çok istiyorum bebeğimi gerçekten çok yas yok aralarında hasretle bekliyorum ama bu yani bende de durum
Fraeya
Sen nasıl oldun şekerim
O kadar sayfa okudum doğuran olmamış hâlbuki ne heyecanlı okumuştum .Allah sıralı doğum nasip etsin vaktinde gelsin yavruşkalar
Bu konuda bende kendimi suçluyorum benimde böyle oldu psikolojim nedenini bilmiyorum aslında bizim ilk bebek erkek cinsiyeti hep kız hayali kurardım kendimi bildim bileli . Cinsiyeti öğrenince bir ağlamaklı oldum Allah affetsin. O içimdeki hissi söküp atıyorum yavaş yavaş haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Eli ayağı düzgün vicdanlı sağlıklı evlat olsun yeterki. Sağlık olmadığı sürece her şey boş diye kendimi yatistiriyorum
Akşam akşam kalktım un helvası kavurdum kızlar iyi miOcağın başında doğurucam sandım bir an O kadar emek verdim yediğim iki kaşık bir şey. Hamilelik dışında hiçbir kuvvet bana helva kavurtamazdı valla
Yaaaa çok güzel bi haber Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahCanlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
Senin yorumların beni öldürecek yaPatlamaya hazir bomba gibiyiz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?