2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim ikinci .İlki kız di bu da kız ama birbirinden çok farklı hamileliklerim bu çok zor geçiyor .Kızım da bu haftalarda günde kaç defa merdiven inip çıkıyordum 5 kat.Bunda sağdan sola donemiyorum.
Yaa benimde öyle, ikinci hamilelikler daha zor geçiyor anlaşılan, ilkinde halı yıkamıştım ya, evi temizleyip cam siliyordum, şimdi ocaktaki tencereyi karıştjramıyorum hep oturmam gerekiyor

Yaa benimde öyle, ikinci hamilelikler daha zor geçiyor anlaşılan, ilkinde halı yıkamıştım ya, evi temizleyip cam siliyordum, şimdi ocaktaki tencereyi karıştjramıyorum hep oturmam gerekiyor
Ben de öyle .Rahatsız oluyorum valla kendimden millet amma na yapiyor diye düşünüyordur diye amaa ben de öyle ya iki adım atmak zor geliyor .

Ben yaşın da etkili olduğunu düşünüyorum. Benim de ikinci hamileleigim ve çok zorlanıyorum. Yas ilerlediği için zor oluyor

Ben hediyelik değilde çikolata yaptırıyorum onu hastaneye götürücem. Ziyaret konusunu açıp kendimi yormak istemiyorum gelen gelir hastane kabul ederse alırlar yok da geri giderler. Şimdi o konu açılınca alınan olucak içlerinden hiç uğraşamam

Ben düz olarak yapıyordum ama yapmadan önce buz koyuyordum ki yaparken acısını dindirsin yoksa çok canım yanıyordu öyle bir çözüm bulmuştum

Benimkide kalıcak doğumdan sonra planlıyor bişey diyemiyorum he bide şimdiden gelip kalıyor agirlaştin diye yardım ediyor her işimi yapıyor ama ben kendi işimi zaten yapıyorum agirlaşmadim Bilmiyorum inşallah kazasız belasız atlatırız. Ben şimdiden bazı şeylere sinir krizi geçiriyorum susuyorum

Ben yaşın da etkili olduğunu düşünüyorum. Benim de ikinci hamileleigim ve çok zorlanıyorum. Yas ilerlediği için zor oluyor
Aynen bende öyle 2. de yere yapıştım ilkinde gümbür gümbür ediyordum. 33 yaş benim sizin kaç?

Ben düz olarak yapıyordum ama yapmadan önce buz koyuyordum ki yaparken acısını dindirsin yoksa çok canım yanıyordu öyle bir çözüm bulmuştum
Bende oyle yapıyordum morardı ve canım çok yandı ( belkide ılk yaptıgım için yanlış yaptım bilmiyorum) ama artık eğimli yapıyorum canımda acımıyor morarma da olmuyor

Kizinin ismini merak ettim ama paylasmak istemezsen de anlarim tabi

Fraeya
Sen nasıl oldun şekerim

O kadar sayfa okudum doğuran olmamış hâlbuki ne heyecanlı okumuştum .Allah sıralı doğum nasip etsin vaktinde gelsin yavruşkalar

Daha iyiyim tabi ki o hisler bazı zamanlar geliyor ve kısa süreli ama sürekli 2 haftaya geçecek 3 ocakta kucağıma alınca muhtemelen

Hepinize sarılıyorum Sağlıkla gelsinler yeter ki Bana da doktor 12 haftada kız demişti. 16da erkek deyince arayıp erkek olduğunu söylemiştim anneme. Sonra sırayla herkes beni geri arayıp teselli etmeye çalışmışlardı. 2 erkeğin avantajları falan. Peeh daha sinir oldum.

Eee biz de kavurcaz şimdi mecbur

Yaaaa çok güzel bi haber Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bol sütlü gazsız ağrısız günleriniz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…