2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim doktorum ilk 3 ay hariç, hiç vitamin vs bir şey vermedi. Hatta 3 ay kullanamadım yan etki yaptı folik asitli vitaminli bir ilaçtı. Kan değerlerim normal diye kan demir ilacı falan da vermedi. Benim doktorda rahat ilk aylar mide bulantı hapı içtim, şimdi de mide koruyucu içiyorum başka da ilaç içmedim

aynı benim babannem ya biz geleceğimiz zaman evindeki bisküvileri ve bidondaki bakı saklardı biz isteriz diye
benim sülalem yedirmeyi içirmeyi hiççç sevmez

Arkadaşlar reflü yatağı aldınız mı aldıysanız öneri alabilir miyim bende düşünüyorum ama hangisi iyi kullanım açısından amin olamadım
bende ilk çocuktan kalma sevi bebeninki var baktım 180₺ olmuş kılıfını yıkadım yine onu kullanıcam ilk 3-4 ay
bak şunun yorumları ve fiyatı çok iyi
Bebek Eko Reflü Yastığı
baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı

Hastaneye götürmeyeceğim, eve görmeye gelene veririm.

Yaa hadi hayırlısı zaten haftan ileri, hayırlısıyla bu hafta bebiş gelir belki
Ben de öyle düşünüyorum Çok zorlaniyorum biraz da .Önce ocağı beklerim diyordum ama her gün bir aksiyon yaratmaya başladı bu kız Gelecek galiba .Bakalım salı gideceğim.Ne diyecek .

Ben de öyle düşünüyorum Çok zorlaniyorum biraz da .Önce ocağı beklerim diyordum ama her gün bir aksiyon yaratmaya başladı bu kız Gelecek galiba .Bakalım salı gideceğim.Ne diyecek .
Sizin ilk mi ikinci mi bebiş, benimde kız, ikinci çocuğum, ilkinde böyle olmamıştım ama bu çok zorluyor

Teşekkür ederim bi bakayım ya kayıyor bebek falan demişler de onu bilemedim kayıyor mu gerçekten ?
bebek hareketlendikçe kayıyor aşağı doğru malesef ama sürekli uyanıyo zaten ne biliyim çok sorun etmedim
Sıra sende sıra sende dediniz çocuum içerledi herhalde kasıklarımda adet sancısı gibi hafiften bir ağrı ve büyük tuvaletim varmış gibi hissediyorum mutlu musunuz eyyy ocak anaları
evett sıra bize gelsin artıkkk

Sizin ilk mi ikinci mi bebiş, benimde kız, ikinci çocuğum, ilkinde böyle olmamıştım ama bu çok zorluyor
Benim ikinci .İlki kız di bu da kız ama birbirinden çok farklı hamileliklerim bu çok zor geçiyor .Kızım da bu haftalarda günde kaç defa merdiven inip çıkıyordum 5 kat.Bunda sağdan sola donemiyorum.

Canım gözün aydın sağ salim eline almışsın Darısı artık bizim başımıza. Sanırım doğumlar başladi. Çok heyecanlı Allah analı babalı büyütsün

Kizlar benim bir de öksururken ,gülerken falan alt karnımda ağrı oluyor çok fazla.Yengec gibi yürüyorum .Böyle olan var mı?Benim kız baya aşağıya indi galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…