2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Un mu irmik mi yaptin nasil yaptin Hic yapmadim omrumde tatli da yiyemiyorum ama garip bi sekilde burnuma kokusu geldi. Irmik di mi?

Un mu irmik mi yaptin nasil yaptin Hic yapmadim omrumde tatli da yiyemiyorum ama garip bi sekilde burnuma kokusu geldi. Irmik di mi?
Un helvası Ben de bildiğimden değil youtube'dan bir video açıp yaptım. Ama bir daha irmik yapacağım o daha güzel oluyor bence

Un helvası Ben de bildiğimden değil youtube'dan bir video açıp yaptım. Ama bir daha irmik yapacağım o daha güzel oluyor bence
Irmik var evde ama sam fistigi yok o da onsuz olmaz sanki. Neyse ya bosverin ben de bir meyve aserdim 8. Ayimda nihayet yazmayayim simdi tekrar cani ceken olmasin, o meyve bulundu arkadaslar hem de guzel cikti mubarek. Bir yedim oh rahatladim

Gece gece günaha çağırdın beni
Annemin çayın yanına bir şey canın çekiyor mu sözünden güç alarak sipariş verdim.

Irmik var evde ama sam fistigi yok o da onsuz olmaz sanki. Neyse ya bosverin ben de bir meyve aserdim 8. Ayimda nihayet yazmayayim simdi tekrar cani ceken olmasin, o meyve bulundu arkadaslar hem de guzel cikti mubarek. Bir yedim oh rahatladim
Benimde nerdeyse bir haftadir aklimda irmik helvasi ama doktorlar asla yiyemezsin dio yemiorun dogurunca tencere tencere yiciigimmmm inslaahhhhh

Benimde nerdeyse bir haftadir aklimda irmik helvasi ama doktorlar asla yiyemezsin dio yemiorun dogurunca tencere tencere yiciigimmmm inslaahhhhh
Sekerden dolayi mi diyolar? Ya o kadar canin istediys iki kasik kavur ye Allah askina nolcak zehir mi bu. Bol tarcin at ustune dengeler sekeri. Cok cani isteyen Sigqra bile iciyo 1 tane..

Sekerden dolayi mi diyolar? Ya o kadar canin istediys iki kasik kavur ye Allah askina nolcak zehir mi bu. Bol tarcin at ustune dengeler sekeri. Cok cani isteyen Sigqra bile iciyo 1 tane..
Sekerden evet vala ani seker yukselmesiyle bebegin kalbinin durma ihtimali varmis risk almiyorum vicdan azabindan yasayamam. Surda 15 max 20 gun var olmem heralde sabrediorum hatta oyleki max 160 seker gorursen acil hastaneye geliyorsun diyorlar nasi goze alayim 26 h likkenmi ne seker cikti arada cok canim istio die hep gomdum ara ara tatlilari bak son donemde full hadtanelerdeydim 3 gune bir suyu artti vs bi ton dava korku simdi herseyi normale donmuskende basa sarmiyim diorum

Ayy arkadaşlar ben 2 gündür çok fena sağ kalçamda ağrı hissediyorum topallıyorum adım attıkça bıçak batar gibi oluyor çok korkuyorum bu doğuma kadar böyle sürecek mi yoksa geçer mi benim gibi olan var mı aranızda merak ediyorum

Komsum 1 bir paket icti gebeligi boyunca sigara dayanamiyordu Kuzenim keza oyle icti.. masallah turp gibi bebegi ama tabi ilerde ne olur bilemem.

Aynısını ben de irmik helvası için yapmıştım şimdi bir de un helvası için yapalım hemen

Arkadaşlar sabahtan beri sol memem koltuk altım ve sırt tarafım sızlıyor, sizde de oluyor mu memede sancı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…