Akşam akşam kalktım un helvası kavurdum kızlar iyi mi Ocağın başında doğurucam sandım bir an O kadar emek verdim yediğim iki kaşık bir şey. Hamilelik dışında hiçbir kuvvet bana helva kavurtamazdı valla
Irmik var evde ama sam fistigi yok o da onsuz olmaz sanki. Neyse ya bosverin ben de bir meyve aserdim 8. Ayimda nihayet yazmayayim simdi tekrar cani ceken olmasin, o meyve bulundu arkadaslar hem de guzel cikti mubarek. Bir yedim oh rahatladim
Akşam akşam kalktım un helvası kavurdum kızlar iyi mi Ocağın başında doğurucam sandım bir an O kadar emek verdim yediğim iki kaşık bir şey. Hamilelik dışında hiçbir kuvvet bana helva kavurtamazdı valla
Irmik var evde ama sam fistigi yok o da onsuz olmaz sanki. Neyse ya bosverin ben de bir meyve aserdim 8. Ayimda nihayet yazmayayim simdi tekrar cani ceken olmasin, o meyve bulundu arkadaslar hem de guzel cikti mubarek. Bir yedim oh rahatladim
Sekerden dolayi mi diyolar? Ya o kadar canin istediys iki kasik kavur ye Allah askina nolcak zehir mi bu. Bol tarcin at ustune dengeler sekeri. Cok cani isteyen Sigqra bile iciyo 1 tane..
Sekerden dolayi mi diyolar? Ya o kadar canin istediys iki kasik kavur ye Allah askina nolcak zehir mi bu. Bol tarcin at ustune dengeler sekeri. Cok cani isteyen Sigqra bile iciyo 1 tane..
Sekerden evet vala ani seker yukselmesiyle bebegin kalbinin durma ihtimali varmis risk almiyorum vicdan azabindan yasayamam. Surda 15 max 20 gun var olmem heralde sabrediorum hatta oyleki max 160 seker gorursen acil hastaneye geliyorsun diyorlar nasi goze alayim 26 h likkenmi ne seker cikti arada cok canim istio die hep gomdum ara ara tatlilari bak son donemde full hadtanelerdeydim 3 gune bir suyu artti vs bi ton dava korku simdi herseyi normale donmuskende basa sarmiyim diorum
Ayy arkadaşlar ben 2 gündür çok fena sağ kalçamda ağrı hissediyorum topallıyorum adım attıkça bıçak batar gibi oluyor çok korkuyorum bu doğuma kadar böyle sürecek mi yoksa geçer mi benim gibi olan var mı aranızda merak ediyorum