2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet hep o tarafa yatmaktanda olabiliyor bende, bacaklarımda da oluyor arada sanki damar çekiliyor

Himm Allah korusun ben normal gebelik sekeri gibi dusundum. Benim ilkinde bi.degerim yuksekti guzel bir diyet yapmistim cok.dikkat ettim ama cok nadiren de olsa bi dilim baklava yemisligim oldu ozellikle son ay. Tabi riske atmamak lazim tokturumuz ne derse o

Aslinda normal gebelik sekeri sadece ama ne bilim ya oyle bi endise ile ustume saldirdilar ki acikcasi cesaretim kalmadi...

Ilk hamılelıgımde ne yasaksa hamılelere harfiyen uymustum herseye fazlaca dıkkat ettım zaten tedavı ıle hamıle kalmıstım rıske atmadım hıcbırseyı dogduktan sonra da devam etti bu durum dr un soyledıgı seyler dısına cıkmadım sonuc... Herkes tarafından sürekli elestırııldıım kızım hastalıktan hıc kurtulamadı ben psikolojik olarak yıprandım. Sımdı 40 yasındayım yıne tedavı ıle hamıle kaldım ama bu sefer bir suru saglık sorunum cikmasina sureklı kontrolde olmama ragmen psikolojik olarak daha rahatım. Yemedıgım yasak olan sey kalmadıınsallah dogduktan sonra da rahatt olurum. Suankı tek tedirginlıgım Allahnkorusun korona mucadele sı esımı ve ailesini nasıl bu konuda hassas olmaları ıcın ıkna ederım bilemiyorum asırı rahatlar cunku

Bende epeydir var dün gece hele çok zor geçti

İlkinde benim de öyleydi, hatta doğumdan sonra bir ay kadar daha topallayarak yürüdüm ama zamanla geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…