2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de son bir aydır hep bu durumdayım. Benimki de sol taraf, yerimden zor kalkıyorum sol ayağımı resmen yerde sürüklüyorum. Doktorum siyatik sinir sıkışması olabileceğini söyledi, bebek hep sol tarafımda duruyor en başından beri bu da dengesizlik yaratıyormuş, kalçadan topuğa uzanan siyatik siniri bu gibi durumlarda sıkışabiliyormuş. Youtube'da hamilelikte siyatik için birkaç video var, geçen hafta yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım biraz iyi geldi. Belki size de iyi gelir bir bakın isterseniz. İnşallah doğumdan sonra kalıcı olmaz bu ağrılarımız. Acil şifalar diliyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Amin insallah en sıkıntısız şekilde alalım yavrularımız kucaklarımıza

Kizlar bgn kayinvalidem insallah gelemez dedm kadincagiz ilk olayini yasadi..
Benim gorumcemle kardesim ayni sitede yasiyolar gecen gorumcem msj atti gelinimzle karsilasmislar yuruyus yapmislar snr hep beraber yemek yiyelm bi gun demisler fln pazar yiyelm mi dedi ben de ailecek sandm tabi kendi kardesimi de gorcem ya da gorumcem abisini gorcek normal olan bu ama tutturdular kiz kiza diye yok mac varmis fln neyse ben de iyi kizlarla gorusurm madem diye gttm meger bana supriz bi kucuk baby shower yapmislar aile arasnda sadece annem halam kuzenlerm gorumcem ve gelinimiz vardi kaynanam hastanede annesinin yaninda oldugu icin gelememis cok uzulmus mesajlar atti bana resimlerimi fln gondermisler ona supriz anindakileri fln.. ben de aradm snr ananeyi sormak icin cok uzuldm gelemedigime cok icimde kaldi cok heves etmistm fln dedi.. icimden dedm ulan daha bu sabah gelmesini istemiorm dedm Allah herkesi benim ah'imdan korusun

Ben cok inanirim bir insanin kalbi aciyarak dua ederse allah kesinlikle geri cevirmiyor onu kac kez yasadim....

Bu gece doğuran yok sanırım

Bu gece olay yok dogurmayacagiz biz

A anemoniasp benim de azaldı sertleşmelerim sanki
Ben bunda da 42yi görücem belli oldu

Ocağa kadar gidecek böyle galiba .
hani 15inden sonra dökülüyoduk
20sine geldik gelen giden yok şöyle atraksiyonlu sancı nişan su vs li bir şey yok
benim de artık kasılmam falan yok ocaktan önce gelmez benimki de

Merhaba geçen ay da benim sol kalçamda aynı durum vardı sabahları kalkmak istemiyodum resmen sağdan sola dönemiyordum. Doktorum fizik tedaviye yönlendirdi ama gitmedim bende hamilelerin yapabileceği bi iki egzersizi yaptım ama devamlı değil bide eşime masaj yaptırdım. Sinir sıkışması galiba bi noktaya bastırınca aşırı canım yanıyordu bikaç kez yaptı sonra ağrı yayıla yayıla kayboldu inşallah sizinde geçer.
Benim de bebişin sırtı sol tarafımdaydı muhtemelen baskı yapıyor demişti doktor

Bende kasılma var bugün epey bel ağrısıda yaşadım, ama öksürüğüm ve halsizliğim devam ettiği için direniyorum, sürünüyorum. Akşam olunca başlıyorum inlemeye. Boğazım cayır cayor zaten. Sağ salim alalım artık Alllahım diyorum kucağımıza. Bedenim çok yorgun.

Sol meme ağrısı yaşıyorum bide arada sancı giriyor. Sizde de var mı. Sanki süt damarları gibi ama bilmiyorum

Benim agrim varya yorulunca basiyor adet sancisi ama bayadir var hala dogurmadigima gore gayet normal
Ayakta cok kalinca varya bir vuruyor vajinama adim atamiyorum remsen bugun avm ye gittik öluyorum sandim. Dogumdan once gorup gorecegim rahmet bugun oldu sanirim bidaha adim atamam bi yere canim gezmek istio ama yapamiyorum cok kotu bi durum gercekten bu

Aynen bi manava markete gidelim dedik bugün resmen ağır aksak neneler gibi yürüyerek zor yaptım. Eve gelir gelmezde yatağa attım kendimi

doğumuma kalmış 2 hafta boğazım şişti başım ağrıdan çatlıyor nasıl iyileşirim. durup dururken nasıö hasta oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…