2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Benim evde pek yapacak işim de kalmadı. Yormuyorum kendimi o yüzden rahatım. Ama bir gün magnezyum içmedim sabah bacağım kasılarak uyandım.o ağrılara iyi geliyor sanırım.

Aynen bi manava markete gidelim dedik bugün resmen ağır aksak neneler gibi yürüyerek zor yaptım. Eve gelir gelmezde yatağa attım kendimi
İki adimda bir oturma istegi markete pazara flan gidiyorum da artik ona bile gidemem sanirim dogurunca zaten lousayim kis kiyamet cikamam onumuzdeki 2 3 ay ev hapsi koronada boyle cikmamistim aylarca ilk ciktigimda anam yolda yurumeyi unutmusum resmen cirkin ordek yavrusu gibiydim gene ayni olurum mart nisan anca cikilir hastane disinda

doğumuma kalmış 2 hafta boğazım şişti başım ağrıdan çatlıyor nasıl iyileşirim. durup dururken nasıö hasta oldum ya
Benimde bogazlarim sisiyor gibi ben zencefil limon tarcin cay demliyorum iciyorum cok iyi geliyor birde arada parol iciyorum wala gunde 1 veya hic seklinde durumuma bagli

Bende hamileyken ne istersem oluyor valla, özellikle son zamanlarda

7 ocakta eşimin doğum günü tutacağım o zamana kadar bende
Benim abimde 7 Ocak doğumlu yeğenimle aynı gün kutlayalım diyor
İşin kötüsü kaynım 3 , görümcem 6, dayimda 16 Ocak istiyor bende tarih yok tarihler var herkes kendi doğum gününü istiyor başım belada

Burda ben dururken doktor ne bilirmis karismasin her ise
Ahahah benim 9 ocakta aof sınavım var şehir merkezinde yapılıyor sınav ben ilçedeyim ödüm kopuyor sınavdayken gelecek diye hastane falan hep ilçede eşimde diyor doğum bedavaya gelir bide üstüne sınavda doğurdu diye haberlere çıkarsın dalga geçiyor benimle

Ben sirf lousa olurum yada dogurmak uzere olurum die kaydimi yenilemedim bu sene seneye ola hayir ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…