2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bişey kalmamış zaten dinlen bol bol sonra ararsın
Annelerin ikisini de çağırdım beni dedim 1 hafta emzirme dışında salın çok yoruldum sıkıntılı hamilelik geçirdim bi rahatlayım dedim 40 günde kimse bi yere gitmeyecek kocalarınıza da deyin dedim bi kendime gelmem lazım zaten benim

Benim kocamin bahanesi de "hepsini birlikte yapicam sen birak" 1 saqt gecer sonra ben delirir kalkarim kosar arkamdan.
Oglan analari gozunuzu sevem bugunleri unutmayin oglanlara ev isi ogretin

Silse de düzgün silemiyor ki pis bezi aynı yere sürtüp duruyor artık sil demiyorum yoruldum silse de peşinden ben siliyorum .
Sakar resmen evde bir iş yapmamış ki annesi yapmış herşeyini. Neyse buna da şükür en azından yap deyince yapmaya çalışıyor.

Oğlum babayı rol model alacak, babanın öğrenmesi lazım önce.

Ayy bayilirim "yabani" cocuga valla en guzeli. Aferin ona opturmesin. Benim kizim maalesef cok disa donuktu cok ugrastim o yuzden mesafe koymasi gerektigini ogretmeye. Simdi cok sukur buyudu tabi ogrendi.

Anca oylemi boylemi elimiz yoruluyor iste ama insan bakma destek gormek istiyor panikle. Akil akildan ustundur benzer seyleri gormek rahatlatiyor insani yani beni oyle en azindan
Ben huyluyum herkese sordum annemlere de sordum doktor söyleyince rahatladım kaç aydır cefasını çekiyoruz kalmış 1 hafta riske atmaya gerek yok

Benimki başak güya evlenmeden önce çok derli toplu titizdi arkasını toplamaya başlayınca saldı adam
Benim yaptığım işi begenmiyor eşim baştan savma yapmsk olsun diye yapma bırak ben yaparım diyor bnmde işime geliyor hehehhe ama çok uyuşuk miy miy o yapacağına sinirlenip alıyorum elinden bn dha hızlı yapiorm hızlı yapınca güzel tam olduğunu sanıyorsun ama yanılıyorsun diyor ay yapsın da şuan nasıl yaparsa yapsın umrumda degil
Aynen wala zamane cocuklari baska resmen... Su ile ben care buldum sonrasinda da derin nefes aliyor ve kusmadan atlatiyoruz insallah sende basarirsin
İnşallah canım denicem ama mutlaka

Ayy bayilirim "yabani" cocuga valla en guzeli. Aferin ona opturmesin. Benim kizim maalesef cok disa donuktu cok ugrastim o yuzden mesafe koymasi gerektigini ogretmeye. Simdi cok sukur buyudu tabi ogrendi.
Ayy hiç alakası yok kızım öyle cana yakın öyle sıcak kanlı ki ilk defa bile görse içi ısındı işe asla uzak durmaz sarılır öper bile o kişiyi bı eşimin ailesine böyle tek küçük gorumcemi birde kuzenlerini seviyor açıkça da söylüyor sevmiyorum sizi diye

Aynı benim eşim. Benden daha güzel temizlik yapar ve daha derli topludur. Ben kendimi titiz sanırdım onu görünceye kadar
Ama ben eliçabuğum ve tezcanlıyım hemen bitsin isterim, eşim tam tersi detaycı öyle olunca elinden alıp kendim yapasım geliyor
O da sen git başımda bekleme der, gerçekten başında bekleyince strese giriyorum onun detaycılığından.

Kız sırılsıklam İslak olması da garip değil mi?Ben delinirse o sıvı sızıntı da yapabilir illa boşalmaz diye okudum nette .Benim de var ama.benimki çok az .
Ben de öyle biliyorum hatta birinci çocuğumda hastanede yatarken yanımdaki kadının delinmiş bebek enfeksiyon kapacak diye hemen sezeryane almışlardı. Kadın da çamaşırım ıslaniyirdu dedi. Benim de her çamaşırım ıslak olduğunda bu aklıma gelir. Aman dikkat edelim.

Evet kan sulandırıcı diye geçiyor. Ama aspirinle bunun ne farkı var bilemiyorum. Aspirini birkaç hafta önceden kesiyorlar. Ama iğneyi 1 gün önceden kesiyorlar.
Evet haklısın canım aspirinin belki de etkisi uzun sure vücudumuzda kaldığı için olabilir. Oksapari etkisi 12 sattmis.

Aynı bizzz bir is on dakika ise nssil bir saatte yapmayı beceriyor anlamıyorum ben sinirleniyorum kendim yapıyorum bu bir aydır hiç görmüyor duymuyor oynuyorum yoksa alıp gene kendim yapacağım. Snnki de mi oğlak burcu

Ay en buyuk sikayetm ne suan bilio msn ben ise gidiorm tum gun yokm kocm evden calisiyo kabus ya bi gun olsn derli toplu bi eve giremiorm

Benim kocamin bahanesi de "hepsini birlikte yapicam sen birak" 1 saqt gecer sonra ben delirir kalkarim kosar arkamdan.
Oglan analari gozunuzu sevem bugunleri unutmayin oglanlara ev isi ogretin
Aynennn ya birebir aynisi ben yapcam yapcam ama ne zaman acaba ben soylene soylene mutfaga girince pesimden kosuyo

Yok canım kova eşim. Oğlan nasıl olacak bakalım. Kızım yay ve şimdiden aşırı titiz. Hani illa öyle olsun diye yetiştirmedim. Mesela bi şey yerken dökülmesin diye azami çaba sarf eder, kızım bırak dökülsün sonra toplarız derim yok. dışardan her gören maşallah der. Anne-babadan nasıl görürse öyle oluyor çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…