- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Ben maden suyu içiyorum canım benim midemi hemen rahatlatıyor başka ne denedi isen çözüme ulaşamadımKizlar bu mide yanması mide ekşimesi şikayeti olan yokmu varsa neler yaptınız ne iyi geliyor ?
3 yasinda biraz zencefil limon ve tarcin cay olarak demleyip en azindan ilac gibi bir corba kasigi yuttursan icermi acaba sogutup. Ben ogluma arafa oyle yapiyorum. Burnuna sterimar sikip sumkuruyor kendi iyi geliyorSon kez çıkalım kızı biraz eglendirelim dedik resmen burnumdan geldi şuan bin pişman oldum inşallah kotulesmeyiz
Amin inşallah kızım durmuyor dursa hiç sorun olmaz ama dinlemiyor da tam enerjik zamsnlari Allah yardımcımız olsun
Çok haklısın son kez beraber gidelim eglendirelim kızı hep evde dedik onda da böyle oldu bir dha da kim bilir ne zaman çıkarız inşallah ilerlemez de atlatiriz
Yarın benim kendi kontrolüm var eğer yarına daha kötü olursa mutlaka onu da götürürüm kendimle gösteririm dertsiz başima dert aldim
Burnu akıyor cnm tıkalı değil üç yaşında olduğu için benim temizlememe ihtiyaç duymuyor sumkuruyor kendisi siliyor o aspiratöru asla bir senedir burnuna sokmuyor artk dün banyodan sonra böyle oldu usuttum mu acaba dedim ıhlamur da içmiyor sıcak biseyler içmeyi sevmiyor soğuk içecek istiyor yaz kış ne yapsam bilemedim
Ben soda iciyorum gunde bazen 2 tane ve rennie aliyorum 1 tane.Kizlar bu mide yanması mide ekşimesi şikayeti olan yokmu varsa neler yaptınız ne iyi geliyor ?
Su an oyle bir durumdasin ki artik simdi degilse ne zaman sinir cizeceksin? Bak Uzmek icin soylemiyorum ama sen kendine haksizlik edersen baskalari neler yapmaz. Ayrica ilerde cocugunun hayir diyebilen bi insan olmasini, sinirlari olmasini istiyosan bunun pratigini once kendinde yap. Sonunu dusunme. Ne olabilir en kotu? Soylenir soylensin dedikodunilu yapar yapsiiin ki zaten yapiyodur.. ee neden o zaman alttan alasin. Ben onceleri hep alttan Alan, hayir diyemeyen hep yorulandim. Kizim olduktan sonra kendime geldim. Su an annem, kardesim, kayinvalidem, arkadasim kim olursa olsun hayir derim. Kizimin cunku beni ornek alacagini biliyorum. Ornek vereyim. Bi gun k.pederim kizimi yanagindan optu. Ama gayet normal bi sekilde asla oyle kotu fln diil Allah korusun. Ben de yanindaydim zaten. Kizim ya dedee opme biyiklqrin batiyo dedo. K.peder bana bakip ama dedeler oper di mi annesi dedi. Valla Dedesi kizim istemezse kimse opemez ben bile babasi bile dedim. K.peder cok bozuldu. Surati dustu ama orda kizima hayir doyebilecegini gosterdim hala nasil dedim sasirsam da cok mutlu oluyorum. Sonra k.pedere sessizce soyledim. Artik boyle baba iste zorlayamiyosun fln diye. O yine anlamadi ama olsun sorun diil. Konu farkli bi yere geldi ama qklima gelen en uc ornek oldugu icin anlattim.Canım çok sağol yazdıkların için haklısın yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum dümdüz bir insanım .Geçen hamileliğimde de 36 haftalık hamileydim beni gününe çağırdı kaç kişinin bulasigini yikatti.Hatta kadınlar ayy sen yıkama biz yıkayalım yazık hamile deyince beni oturttular kadınlar gidince yikattilar bulaşıkları .Evet haklısınız.Simdi düşündükçe deliriyorum .Kendime kızıyorum .Yapmiycam diyorum kadın sürekli söyleniyor oram buram ağrıyor diye ben de yapmazsam rahatsız hissediyorum kendimi .Asıl kadın bana akıl oyunu yapıyor ya eşime başka bana başka .Valla çıldırmak üzereyim .Doguramadim da zaten
Ayaklarına vicks mi sürsen acaba ? Sıcak şeyler icmiyorsa portakal mandalina suyu sık çocuklar sever hemde vitamin deposu umarım biran önce İyileşirSon kez çıkalım kızı biraz eglendirelim dedik resmen burnumdan geldi şuan bin pişman oldum inşallah kotulesmeyiz
Amin inşallah kızım durmuyor dursa hiç sorun olmaz ama dinlemiyor da tam enerjik zamsnlari Allah yardımcımız olsun
Çok haklısın son kez beraber gidelim eglendirelim kızı hep evde dedik onda da böyle oldu bir dha da kim bilir ne zaman çıkarız inşallah ilerlemez de atlatiriz
Yarın benim kendi kontrolüm var eğer yarına daha kötü olursa mutlaka onu da götürürüm kendimle gösteririm dertsiz başima dert aldim
Burnu akıyor cnm tıkalı değil üç yaşında olduğu için benim temizlememe ihtiyaç duymuyor sumkuruyor kendisi siliyor o aspiratöru asla bir senedir burnuna sokmuyor artk dün banyodan sonra böyle oldu usuttum mu acaba dedim ıhlamur da içmiyor sıcak biseyler içmeyi sevmiyor soğuk içecek istiyor yaz kış ne yapsam bilemedim
Zaman o kadar kotu bi hal aldiki zaten cok dogru bir yaklasimda bulunmussun. Bende benzer durumlarda benzer tepkiler verip ortaligin kotu oldugunu alinmamalari gerektigini vs anlatiyorum buyuklere bozulsalarda yapacak bisi yok.Su an oyle bir durumdasin ki artik simdi degilse ne zaman sinir cizeceksin? Bak Uzmek icin soylemiyorum ama sen kendine haksizlik edersen baskalari neler yapmaz. Ayrica ilerde cocugunun hayir diyebilen bi insan olmasini, sinirlari olmasini istiyosan bunun pratigini once kendinde yap. Sonunu dusunme. Ne olabilir en kotu? Soylenir soylensin dedikodunilu yapar yapsiiin ki zaten yapiyodur.. ee neden o zaman alttan alasin. Ben onceleri hep alttan Alan, hayir diyemeyen hep yorulandim. Kizim olduktan sonra kendime geldim. Su an annem, kardesim, kayinvalidem, arkadasim kim olursa olsun hayir derim. Kizimin cunku beni ornek alacagini biliyorum. Ornek vereyim. Bi gun k.pederim kizimi yanagindan optu. Ama gayet normal bi sekilde asla oyle kotu fln diil Allah korusun. Ben de yanindaydim zaten. Kizim ya dedee opme biyiklqrin batiyo dedo. K.peder bana bakip ama dedeler oper di mi annesi dedi. Valla Dedesi kizim istemezse kimse opemez ben bile babasi bile dedim. K.peder cok bozuldu. Surati dustu ama orda kizima hayir doyebilecegini gosterdim hala nasil dedim sasirsam da cok mutlu oluyorum. Sonra k.pedere sessizce soyledim. Artik boyle baba iste zorlayamiyosun fln diye. O yine anlamadi ama olsun sorun diil. Konu farkli bi yere geldi ama qklima gelen en uc ornek oldugu icin anlattim.
Şimdi kalktım bende mutfak kalkmış oturmuş2 saat uyumuşum mutfak savaş alanı ben bu kocayı ne edem ? Evden atacam az kaldı
Zorla yaparsam anca öyle içer burnu akıyor ama tıkanıklık yok kendisi temizliyor zencefili şimdi yapayım bal da atarım en azından bir çay kaşığı bir çay kasigidir yese3 yasinda biraz zencefil limon ve tarcin cay olarak demleyip en azindan ilac gibi bir corba kasigi yuttursan icermi acaba sogutup. Ben ogluma arafa oyle yapiyorum. Burnuna sterimar sikip sumkuruyor kendi iyi geliyor
Pedsiz imkansiz gunde 30 kere camasir degismem lazim
Şimdi kalktım bende mutfak kalkmış oturmuş2 saat uyumuşum mutfak savaş alanı ben bu kocayı ne edem ? Evden atacam az kaldı
Ben sabah kahvaltıdan sonra heryeri temizledim güzelce tezgahın üstü pırıl pırıl parlıyordu 2 saat uyudum ya 2 saatSorma ya mutfağı bal dök yala yapıyorum en azından 2-3 gün tezgah düzgün dursun. Dün annemin getirdiği yemekleri ısıttı. Çorba ocağa taşmış. Yerlere nasıl döküldüyse yemek dökülmüş. Tezgahın üstünü saymıyorum.
Alt taraf yemeği ısıttı yeniden yapmadı.
Bulaşık yıkıyor ama makineye atıyor sadece. Her yer yine pis.
Aksam yatarken viks mutlaka sürülecek viks en çok kullandığım şey hastalıklarda gerçektenAyaklarına vicks mi sürsen acaba ? Sıcak şeyler icmiyorsa portakal mandalina suyu sık çocuklar sever hemde vitamin deposu umarım biran önce İyileşir
Büyükler anlamıyor gerçekten bnm kızıma Yabani diyip duruyor eşimin ailesi öyle sinirleniyorum geriliyorum ki anlatamam istemiyor kız sarılmak öpmek sizi neden bilmiyorum onlara karşı öyle gerçekten sevdiklerini mi hissetmiyor napıyor bilmiyorum kızım uzak durunca itince yabani bu yabani diyorlarZaman o kadar kotu bi hal aldiki zaten cok dogru bir yaklasimda bulunmussun. Bende benzer durumlarda benzer tepkiler verip ortaligin kotu oldugunu alinmamalari gerektigini vs anlatiyorum buyuklere bozulsalarda yapacak bisi yok.
Ustune hemen su ver elinde bardak bekle mesela benimki ilaci bile oyle iciyor suyla zorlaaa yoksa h9pp hepsi disardaZorla yaparsam anca öyle içer burnu akıyor ama tıkanıklık yok kendisi temizliyor zencefili şimdi yapayım bal da atarım en azından bir çay kaşığı bir çay kasigidir yese
Ben eşimden yana çok şanslıyım oğlak burcu benden daha derli topludur kendisi oğlum da şimdi oğlak olacak biz kızla daginigiz diyorum baba oğul bunlar toplar bizim arkamiziBen sabah kahvaltıdan sonra heryeri temizledim güzelce tezgahın üstü pırıl pırıl parlıyordu 2 saat uyudum ya 2 saatsütlü kahve yapmış süt dökülmüş cezveyi yıkamamış süt kutusu ortada kahve döke saça girmiş cezvenin içine her yer her yerde tam cinnet gecirmelik alt tarafı kahve çay koymuş kendine Allah'tan yemek yememiş
Boşverrr yabani desinler daha iyi . Çocuklar kime yakın olacaklarını hissederek seçiyorlar resmen yaklasmiyorsa haklıdır çocukAksam yatarken viks mutlaka sürülecek viks en çok kullandığım şey hastalıklarda gerçekten
Büyükler anlamıyor gerçekten bnm kızıma Yabani diyip duruyor eşimin ailesi öyle sinirleniyorum geriliyorum ki anlatamam istemiyor kız sarılmak öpmek sizi neden bilmiyorum onlara karşı öyle gerçekten sevdiklerini mi hissetmiyor napıyor bilmiyorum kızım uzak durunca itince yabani bu yabani diyorlar
Bide kusuyor dimi bnmki hemen kusturuyir kendisini istemiyorum anlamıyor musun diyor bideUstune hemen su ver elinde bardak bekle mesela benimki ilaci bile oyle iciyor suyla zorlaaa yoksa h9pp hepsi disarda
Benim kocamin bahanesi de "hepsini birlikte yapicam sen birak" 1 saqt gecer sonra ben delirir kalkarim kosar arkamdan.Sorma ya mutfağı bal dök yala yapıyorum en azından 2-3 gün tezgah düzgün dursun. Dün annemin getirdiği yemekleri ısıttı. Çorba ocağa taşmış. Yerlere nasıl döküldüyse yemek dökülmüş. Tezgahın üstünü saymıyorum.
Alt taraf yemeği ısıttı yeniden yapmadı.
Bulaşık yıkıyor ama makineye atıyor sadece. Her yer yine pis.
Benimki başak güyaBen eşimden yana çok şanslıyım oğlak burcu benden daha derli topludur kendisi oğlum da şimdi oğlak olacak biz kızla daginigiz diyorum baba oğul bunlar toplar bizim arkamizi
Aynen öyle burda sorsam şimdi görmeden kim ne diyebilir ki en sağlıklısı muayeneİnsan ay ay yapacagina gitmesi en mantiklisi zaten bende esimi bekliyorum gelsin cikicaz direk
Aynen wala zamane cocuklari baska resmen... Su ile ben care buldum sonrasinda da derin nefes aliyor ve kusmadan atlatiyoruz insallah sende basarirsinBide kusuyor dimi bnmki hemen kusturuyir kendisini istemiyorum anlamıyor musun diyor bide
Bende en son geçen dediğinde babasına çekmiş annesine olmasın dedi kaynanam dedim anasına herkes sıcak kanlı der aynı babası bozuldu belki bidha demez kızıma diyince kızım diyor sevmiyorum babanneyi neden diyorum oda sni sevmiyor diyor üç yasindaki çocuk bunu nasıl anladı dedi inanın bilmiyorum ama ben gene dedim yok annecim seviyor neden beni sevmedin baban onun oğlu babanın esiyim ben baban beni seviyorsa oda sevmek zorunda diye sustu kızım çocuklar çok şeyi hissediyorlar bencedeBoşverrr yabani desinler daha iyi . Çocuklar kime yakın olacaklarını hissederek seçiyorlar resmen yaklasmiyorsa haklıdır çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?