2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Resmen nazar ettim kendime belime kasıklarıma ağrı giriyor, ama doğurma ağrısı değil bence bunlar, temizlik yaptım bir miktar sanırım ondan

Kova erkegi nasil canim? Benim bebis de bakalim ya oglak ya kova olacak. Ama kova erkegi nasil olur hic bilmiyorum cevremde sadece bir tane kova erkegi arkadaşım oldu, iyi insandır ama cok başına buyruktur kendi dogrusu dogrudur, idareye bile kafa tutar, o yönünü sevmiyorum

Hastaneden selamlar. Yaklasik 1 saattir burdayiz gelen su degil test yapildi ama bebekte tasikardi var cok yuksek kalp atislari bebek streste dediler hava ve serum verdiler biraz rahatladi kalp atimlari. Bebekte kalp atislari hizlandikca ben panik yaptim tansiyonum yukseldi kotulestim vs ama simdi daha iyiyim hava almak icin disardayim hastane cevresinde. Kanlarim alindi 1 saat sonra tekrar nst cekilecek eger devam ediyorsa sezeryana alicaz dediler pamuk eller duaya bize teyzeleri

Aaa neler olmuş öyle , boş bırakmaya gelmiyor bu bebeler . Hayırlısı neyse o olsun haftan iyi zaten korkma rabbim tüm bebelerimizi korusun

Aynen bende onu diyecektim nasıl görürse öyle ilerler. Benim kayınvalidem hiç iş yaptırmamış iki oglunada her şeyi önüne getirmiş o yüzden rahatlar

Canım abim kova. Valla kendisi çok zor bir insan. Kova olduğundan mıdır yoksa gıcıklıktan mıdır bilmiyorum Abim çok zeki ve yaratıcı bir insandır. Sanatçı ruhludur sanata da çok düşkündür. El becerisi müthiştir. Ama kafası çok dağınıktır ,biraz takıntılı ve mükemmelliyetçidir. Hayatı kendine zorlaştıran tiplerden. Yönlendirilmeye ihtiyacı oluyor çoğu zaman. Bir de insan sarrafıdır diyebilirim

Ay canım neden strese girmiş bebek ya, hayırlısı olsun, haber et yine.

En sevdiğim burç yay ve kovadır. Ben ve kızım yayız, oğlan da babası gibi kova olsun isterdim bakalım ben de oğlak erkeğini ilk defa deneyimlicem
Eşim genel olarak rahat bi insan, öyle her şeyi kafaya takıp stres yapmaz, her şey hallolur kafasında.
Aşırı zeki, yani her türden insanla her konuda muhabbete girebilir, zaten zekasına aşık olmuştum ilk
Kimsenin arkasından konuşmaz, yani oturup komşular halkında gıybet yapayım diyorum yok anlatma bana der kin tutmaz, kolay sinirlenmez ve çok iyi kalpli
Kız kardeşim de kova mesela ama eşimle baya zıtlar. O çok başınabuyruk ve pek de titiz olduğu söylenemez.

Gece yazmassam ki cenem durmaz benim biliosuniz artik. bilin ki aldilar doguma ve lutfen dua edin olur mu korkuyorum. Bu arada vajinal muayenede baya zorladilar kan geldi az bisi
Dua edicem canım inşallah sağlıkla kavuşursunuz, ben hala doğum olacağına inanmıyorum canım içimden bir his bebek iyi diye seni eve yollayacaklar diyor

Bak ya bi tane olumsuz bir şey yazmamışım sanırım hala aşığım adama

Neden kalp atışları yükselmiş canım? Geçmiş konuşmaları takip edemedim. Sakin ol panik yapma zaten hastanedeymişsin Dualarım seninle

Cok gecmis olsun canim. İnsallah hayırlısı olur sen ve bebek icin. Siz iyi olun da gerisi onemli değil

Ayy iyiki gitmişsin hastaneye neler olmuş öyle . Çok geçmiş Olsun . Allah'tan baya haftan ilerde . Minnoş demekki belkide artık çıkmak istiyor sıkılmıştır. İçini ferah tut doktorlar en iyisi neyse yapicaktir

Yaa kızlar ortak olarak dediklerinizden anladığım kadarıyla kovalar zeki oluyor ama basına buyrukluk da bazılarında olabiliyor demekki. Oglak daha bilindik, daha tahmin edilebilir, daha düzdür. Ama guvenilirdir, sorumluluk sahibidir. Renkli bir kişilik olmasını isterim ama basına buyruk ve takıntılı da olmasını istemem dogrusu

Gece yazmassam ki cenem durmaz benim biliosuniz artik. bilin ki aldilar doguma ve lutfen dua edin olur mu korkuyorum. Bu arada vajinal muayenede baya zorladilar kan geldi az bisi
oyy canım benim geliyir mu bu sefer acaba
Hayırlısıyla gelsin ins sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…