Bi dogsun saglikla gosteririm ona fake ne demeknst de bi kadın vardı 2. bebeği 40+4 üm demişti
bence seninki fake atıyorama en yakın eczaneyi arayıp turnusol kağıdı var mı diye sor varsa alırsın rengi maviye dönerse gelen suyunmuş öyle okudum
ay insan hamile insana iş yaptırır mı ya heleki doğurmak üzeresin resmen 9 aylık hamileyiz ben misafir de çağırmıyorum kimseye de gitmiyorum
hakkaten ölüyom demediğimiz için böyle sürekli nazlancaksın bu tiplere
Min 3, max 5 ben de:/4 yapıyorum çiş işini gece, var mı arttıran
Benim de son gunlerde akintim fazlalasti. Ilk gebelik haftalarim gibi oldu hatta ben de bi ara noluyoruz sizinti mi dedim ama gecen doktora gittigimde suyun gayet iyi diince rahatladim. Normal demek ki son haftalarda.Simdi ulastim doktoruma. Su sizinti yapmaz fost die bosalir bi anda dedi panik yapma akintidir dedi ama bugunde takip et eger devam ederse gel bakalim dedi.
Tam 7 kere kalktim geceMin 3, max 5 ben de:/
Cok gecmis olsun. Evde direnmeden doktora gotur bence kizini. İlacini verir daha hafif atlatir sureci sende daha az yıpranırsin boylece.Kızlar dün bı etkinlik yapalım dedik maf olduk kızımın ateşi var burnu akıyor bnm boğazlar acımaya başladı aman Allahım son zamanlar zaten inşallah kötü olmayız korona domuz gribi hiç olmayalım nolur dua edin kimsemde yok yanımda üç yaşındaki bebe ile ben hasta halimle naparimbin pişman oldum gittigimize
İlk gebelik haftalari gibi olsa korkmam ( ki bende yogundu ama boyle degil sekli farkliydi ) ben idarar yolu diye dusunuyorum suan daha sakinim zaten ama bi gidip test vericem insallah ant flan bisi versin en azindan. Hani bebek bezi reklaminda siviyi dokerler beze pecete basarlar da islaklik peceteye gelir ya onu denedimBenim de son gunlerde akintim fazlalasti. Ilk gebelik haftalarim gibi oldu hatta ben de bi ara noluyoruz sizinti mi dedim ama gecen doktora gittigimde suyun gayet iyi diince rahatladim. Normal demek ki son haftalarda.
Lutfen onlar geldiginde musade iste yatagina git uzan hic iyi diilim kusurq bakmayin diyerekten..daha gecen gece acaba gelio mu diye telaslandik. Yesinler otursunlar onlar. Ilerde cok pisman oluyo insan kendine boyle haksizliklar yaptigi icin. Bulasigi bile yikayamicam esim yikar de ogluna kiyamaz belki o zaman. Akil oyunlari oyna onunla, gencsin sen daha akillisin hakkindan gelirsinArtık dogursam da kurtulsam valla .Bu gidisle sinirden doguracagim .İki günde bir doktora gidiyorum .Nişan gelmiş olabilir dedi ebe.Yuruyemedim dün çocuk iyice aşağıya inmiş .Kayinvalideme gittim söylene söylene hazır dolaptan bir şey çıkardı kizartti.Butun bulasiklari bana yıktı .Bir de yarın misafirliğe gelicek.Hicbir şey de hazırlamadan gelicek.Esim dışardan yemek yaptırır .Bu da yanına bir pilav yapar.Sonra kendini koltuğa atar oldum bittim diye tüm bulaşıklar bana kalir.Annem de sen de işini bilmiyorsun.Cok kötüyüm de sen de.Birak bulaşıkları yıkama yikamazsa kendi utansin.Gidince sen yıkarsın diyor .Çok doğru bugün iyice sinirim tavan yapti.Agrim da var .
Himm anladimm takip et madem doktorun dedigi gibi nolur nolmaz. Hayirlisiİlk gebelik haftalari gibi olsa korkmam ( ki bende yogundu ama boyle degil sekli farkliydi ) ben idarar yolu diye dusunuyorum suan daha sakinim zaten ama bi gidip test vericem insallah ant flan bisi versin en azindan. Hani bebek bezi reklaminda siviyi dokerler beze pecete basarlar da islaklik peceteye gelir ya onu denedim5 dk icinde pecete islanio pedden bildigin
Allah korusun dur bisi yoktur. Oyle disarda fazla kalinca ufakliklar hemen usuyo, yoruluyo hafiften bir hastalik haline giriyolar. Burnunun iyi temizlendiginden emin ol canim o kisim cok kritik bence. bu zikkim virus/bakteri en cok orda birikip ureyip vucuda devam ediyo. Corona henuz soylentiyken kizim her okuldan geldiginde daha once bahsettigim caydanliga benzer bir burun temizleme aparti var onunla temizlemistik cok sukur vukaatsiz gecmisti o donem. Senin kuzu kucuk belki o sekilde olmaz ama buharli banyo arkasindan guzelce sumkururse iyi gelir geceleri de yagla bi guzel mis gibi. Kucuk de bir vitamin destegi. Onemli olan bunyeyi guclu tutmak.Kızlar dün bı etkinlik yapalım dedik maf olduk kızımın ateşi var burnu akıyor bnm boğazlar acımaya başladı aman Allahım son zamanlar zaten inşallah kötü olmayız korona domuz gribi hiç olmayalım nolur dua edin kimsemde yok yanımda üç yaşındaki bebe ile ben hasta halimle naparimbin pişman oldum gittigimize
Canım çok sağol yazdıkların için haklısın yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum dümdüz bir insanım .Geçen hamileliğimde de 36 haftalık hamileydim beni gününe çağırdı kaç kişinin bulasigini yikatti.Hatta kadınlar ayy sen yıkama biz yıkayalım yazık hamile deyince beni oturttular kadınlar gidince yikattilar bulaşıkları .Evet haklısınız.Simdi düşündükçe deliriyorum .Kendime kızıyorum .Yapmiycam diyorum kadın sürekli söyleniyor oram buram ağrıyor diye ben de yapmazsam rahatsız hissediyorum kendimi .Asıl kadın bana akıl oyunu yapıyor ya eşime başka bana başka .Valla çıldırmak üzereyim .Doguramadim da zatenLutfen onlar geldiginde musade iste yatagina git uzan hic iyi diilim kusurq bakmayin diyerekten..daha gecen gece acaba gelio mu diye telaslandik. Yesinler otursunlar onlar. Ilerde cok pisman oluyo insan kendine boyle haksizliklar yaptigi icin. Bulasigi bile yikayamicam esim yikar de ogluna kiyamaz belki o zaman. Akil oyunlari oyna onunla, gencsin sen daha akillisin hakkindan gelirsin
Saka yapiosunCanım çok sağol yazdıkların için haklısın yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum dümdüz bir insanım .Geçen hamileliğimde de 36 haftalık hamileydim beni gününe çağırdı kaç kişinin bulasigini yikatti.Hatta kadınlar ayy sen yıkama biz yıkayalım yazık hamile deyince beni oturttular kadınlar gidince yikattilar bulaşıkları .Evet haklısınız.Simdi düşündükçe deliriyorum .Kendime kızıyorum .Yapmiycam diyorum kadın sürekli söyleniyor oram buram ağrıyor diye ben de yapmazsam rahatsız hissediyorum kendimi .Asıl kadın bana akıl oyunu yapıyor ya eşime başka bana başka .Valla çıldırmak üzereyim .Doguramadim da zaten
İnsan ay ay yapacagina gitmesi en mantiklisi zaten bende esimi bekliyorum gelsin cikicaz direkBenimde sümüksü bi akıntı oldu dün gece ve bugün yazdım doktora gel bakalım dedi nişan değilmiş şükür yumuşama başlamış ama açıklık yok haftaya çarşamba doğum değişiklik yok kafam rahatladı ama iyiki gitmişim
Valla ben de gorusmuyorum kimseyle. Eskidenmis o aman ayip olur fln filan. Haftasonu esimin kuzeni zorla bize gelmeye calisti esiyle. Bugun napcaksiniz, bugun planiniz var mi fln diye. Valla kabul etmedim. Camasir yikiyorum ve uzaniyorum hafta ici cok yoruluyoruz dedim. Pazar tekrar girisimde bulundu yine kabul etmedim. Bisiler almislar hamur isi telefonda istemiyorum sagolun yemiyoruz dedigim halde kapiya kadar getirdi ben de iceri bile davet etmedim. Bu nezaketsizlik de degil asil onunki oyle. Istemiyorum resmen taciz, arsizlik. Corona konusuna hic dikkat etmiyolar, gelince de maasallah gitmiyolar. Oyle.. Gencler, hayir diyemeyenler ornek alsin beninst de bi kadın vardı 2. bebeği 40+4 üm demişti
bence seninki fake atıyorama en yakın eczaneyi arayıp turnusol kağıdı var mı diye sor varsa alırsın rengi maviye dönerse gelen suyunmuş öyle okudum
ay insan hamile insana iş yaptırır mı ya heleki doğurmak üzeresin resmen 9 aylık hamileyiz ben misafir de çağırmıyorum kimseye de gitmiyorum
hakkaten ölüyom demediğimiz için böyle sürekli nazlancaksın bu tiplere
Bişey kalmamış zaten dinlen bol bol sonra ararsınBenimde sümüksü bi akıntı oldu dün gece ve bugün yazdım doktora gel bakalım dedi nişan değilmiş şükür yumuşama başlamış ama açıklık yok haftaya çarşamba doğum değişiklik yok kafam rahatladı ama iyiki gitmişim
Artık dogursam da kurtulsam valla .Bu gidisle sinirden doguracagim .İki günde bir doktora gidiyorum .Nişan gelmiş olabilir dedi ebe.Yuruyemedim dün çocuk iyice aşağıya inmiş .Kayinvalideme gittim söylene söylene hazır dolaptan bir şey çıkardı kizartti.Butun bulasiklari bana yıktı .Bir de yarın misafirliğe gelicek.Hicbir şey de hazırlamadan gelicek.Esim dışardan yemek yaptırır .Bu da yanına bir pilav yapar.Sonra kendini koltuğa atar oldum bittim diye tüm bulaşıklar bana kalir.Annem de sen de işini bilmiyorsun.Cok kötüyüm de sen de.Birak bulaşıkları yıkama yikamazsa kendi utansin.Gidince sen yıkarsın diyor .Çok doğru bugün iyice sinirim tavan yapti.Agrim da var .
Süt iyi geliyor ,elma iyi geliyor canım .Bende de var çok .Kizlar bu mide yanması mide ekşimesi şikayeti olan yokmu varsa neler yaptınız ne iyi geliyor ?
Son kez çıkalım kızı biraz eglendirelim dedik resmen burnumdan geldi şuan bin pişman oldum inşallah kotulesmeyizAllah korusun canım inşallah iyileşirsiniz. Şu son zamanlarda tavsiyem zorunlu olmadıkca dışarı çıkmayn, zaten iyice ağırlaştık. Bolbol doğal vitaminler alın mandalina yiyin her gün, muz vs.
Amin inşallah kızım durmuyor dursa hiç sorun olmaz ama dinlemiyor da tam enerjik zamsnlari Allah yardımcımız olsungeçmiş olsun hemen zencefilli ballı sıcak şeyler için bende dün kötü oldum aynı şekilde benim de bakacak kimsem yok doğumum normal beklendiği için gelecek biri de yok eşime diyorum sakın sen hasta olma evde sağlam biri olsun benim de küçük bir kızım var.
gariban kulun yardımcısı allahtır diyerek kendimi teselli ediyorum
Çok haklısın son kez beraber gidelim eglendirelim kızı hep evde dedik onda da böyle oldu bir dha da kim bilir ne zaman çıkarız inşallah ilerlemez de atlatirizCanım çok geçmiş olsun, şuan salgın çok fazla, inşallah sizin sadece soğuk algınlığıdır, korona hemen ertesi gün çıkmıyor zaten aradan 4-5 gün geçmesi gerekiyor belirtiler için, biran önce atlatırsınız umarım, bu saatten sonra evde oturmak en mantıklısı, doğum çok yakın,
Yarın benim kendi kontrolüm var eğer yarına daha kötü olursa mutlaka onu da götürürüm kendimle gösteririm dertsiz başima dert aldimCok gecmis olsun. Evde direnmeden doktora gotur bence kizini. İlacini verir daha hafif atlatir sureci sende daha az yıpranırsin boylece.
Burnu akıyor cnm tıkalı değil üç yaşında olduğu için benim temizlememe ihtiyaç duymuyor sumkuruyor kendisi siliyor o aspiratöru asla bir senedir burnuna sokmuyor artk dün banyodan sonra böyle oldu usuttum mu acaba dedim ıhlamur da içmiyor sıcak biseyler içmeyi sevmiyor soğuk içecek istiyor yaz kış ne yapsam bilemedimAllah korusun dur bisi yoktur. Oyle disarda fazla kalinca ufakliklar hemen usuyo, yoruluyo hafiften bir hastalik haline giriyolar. Burnunun iyi temizlendiginden emin ol canim o kisim cok kritik bence. bu zikkim virus/bakteri en cok orda birikip ureyip vucuda devam ediyo. Corona henuz soylentiyken kizim her okuldan geldiginde daha once bahsettigim caydanliga benzer bir burun temizleme aparti var onunla temizlemistik cok sukur vukaatsiz gecmisti o donem. Senin kuzu kucuk belki o sekilde olmaz ama buharli banyo arkasindan guzelce sumkururse iyi gelir geceleri de yagla bi guzel mis gibi. Kucuk de bir vitamin destegi. Onemli olan bunyeyi guclu tutmak.
Benim bebe baş geliş olmasına rağmen mide yanması geçmedi sanki daha da arttı gibi . Elma , salatalık iyi geliyor bana biraz rahatlatıyorKizlar bu mide yanması mide ekşimesi şikayeti olan yokmu varsa neler yaptınız ne iyi geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?