2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Oyy hadi hayirlisi iyi ki gitmissin. Dualarimiz seninle insallah saglikla kavusun ya da saglikla biraz daha bekleyin:) hangisi hayirlisiysa insallah bizi haberdalar et

Bende hastaneden geldim şimdi
Fiyat konuştuk
Eger şubata kaymaz ocakta dogurursam
Eski fiyattan tamam olacak isim not alacağım dedi
İns cok kaymaz zaten vakitlicw dogar
Babası gibin kova olur
Cok zeki herseyden anlayan tipler oluyor kovalar
Biraz herseyi kendi kafalarına göre yapıyorlar ama
Bikac kova arkadasimda da fazlaca maymun iştahlılık var
Herseye el atarlar ama yrım bırakırlar
Hastane ziyareti yasakmış
Covid pozitif çıkarsa geceligi +3 bin dedi
Daha atlatamadım bile
Allah hepimizi muhafaza etsin

Benim enfeksiyon olmasi gerekenin 14 katı
Cildirmak uzerim
Sag salim dogursak şu bebeleri hayırlısıyla

Ayyy agzin bal yesin insallah oyle olur mutfakta lavaboda bulasiklari biraktim
Ben gecen hafta ölüm doseginde gibi yatarken makinaya atilacak. Çamaşırları düşünüyordum
Nolacak bizim bu halimiz

Ay hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoş gelecekse. Haber ver bizede.

Bende şubata kaymasından korkuyorum. Seninle günlerimiz aynı hayırlısı bakalım . Gerçi benim ilk çocuk belki geçte gelebilir . Covid için dedikleri fiyatta abartmışlar harbiki Covid olunca bedava olması gerekmiyor mu bazı tedaviler

Her şeyin hayırlısı olsun, dualarım seninle.. Bebişin de sen de çok sağlıkla kavuşun inşallah ama o stres neden oldu acaba çok merak ettim, ben geçenlerde yazmıştım ya sizlere, evden dolayı çok stres yaşıyorum, sürekli inşaat ve matkap sesleri aylardır ve sabahtan akşama kadar diye, benim yavrucak da stres oluyor mudur acaba, diye düşündüm Hepimiz bebişlerimize sağlıkla ve zamanında kavuşalim

Benim en son 35ti bu hafta tekrar vereyim olmadı Bende çıktı bi ara protein doktor o kadar enfeksiyona çıkması normal demişti bende taş var birde o tetikliyo
Benim bobrekler elden gidiyeaaah herhal
O kadar su iciyorum
Dikkat ediyorum
Ne zikkimsa
Ins atlatiriz canim
Dogum olsun ilk is bobreklwrime baktirmak

Yani sacmalk bencede
Daha dun karantinadan ciktim
Bi aya bi daha da olmam ins
Tam vakitlice gelir bebelwr ins
Bizi zarara sokmazzlar

Sağlıkla dönün ikiniz de. Doğarsa da gelişti zaten bebiş korkulacak bir şey yok. Ne güzel takip ediyorlar bir sorun olmadan önlemi alınıyor.

Bir uyudum uyandım ne okudum ,neden taşikardiye girmiş bir nedeni varmiymis ? Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah

Sarımsı canım
İdrar k.rengi
Lökosit 70
Covid bobreklere mi zarar verdi acaba
Proteinde gozukuyor idrarda

Tansiyon sorunun oldu mu hiç?

Benimde bugün sabahtan beri bacak içlerim ağrıyor.Kas ağrısı gibi vajinanın içine doğru yürürken bile aciyor sürekli oturmam lazım.Ayaklarim ellerim şiş ne olacak böyle ,yürüyüş yapamıyorum korkuyorum

Hakkında hayirlisi olsun. Gecelere beraber akariz

Geçmiş olsun canım. Sakin kalmaya çalış dualarımız seninle

yahu 3bin liralık ne tür bir covid tedavsi hizmeti ediyorlarmış ki resmen soygunculuk hergün o hastanelere 1000kişi giriyor çıkıyor hepsine test mi yapılıyor hepsi aynı oranda virüs getirebilir hastaneye
Sarımsı canım
İdrar k.rengi
Lökosit 70
Covid bobreklere mi zarar verdi acaba
Proteinde gozukuyor idrarda
idrarda protein varsa tansiyon preeklemsi gibi riskler anlamına gelmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…