Oyy hadi hayirlisi iyi ki gitmissin. Dualarimiz seninle insallah saglikla kavusun ya da saglikla biraz daha bekleyin:) hangisi hayirlisiysa insallahHastaneden selamlar. Yaklasik 1 saattir burdayiz gelen su degil test yapildi ama bebekte tasikardi var cok yuksek kalp atislari bebek streste dediler hava ve serum verdiler biraz rahatladi kalp atimlari. Bebekte kalp atislari hizlandikca ben panik yaptim tansiyonum yukseldi kotulestim vs ama simdi daha iyiyim hava almak icin disardayim hastane cevresinde. Kanlarim alindi 1 saat sonra tekrar nst cekilecek eger devam ediyorsa sezeryana alicaz dediler pamuk eller duaya bize teyzeleri
Benim enfeksiyon olmasi gerekenin 14 katıCanım eczaneden turnusol kağıdı alabiliyorsan al test et için rahatlar en azından.Benim de yine başladı akıntı antibiyotik bittiği an başlıyo kesin yine enfeksiyon valla doktora dicem 37 de al hiçbir şeyden değil de şu enfeksiyondan bıhtım ya
Sen simdi birak bulasiklari kafana takma bizAyyy agzin bal yesin insallah oyle olurmutfakta lavaboda bulasiklari biraktim
Ben gecen hafta ölüm doseginde gibi yatarken makinaya atilacak. Çamaşırları düşünüyordumAyyy agzin bal yesin insallah oyle olurmutfakta lavaboda bulasiklari biraktim
Akıntın ne renk canım seninBenim enfeksiyon olmasi gerekenin 14 katı
Cildirmak uzerim
Sag salim dogursak şu bebeleri hayırlısıyla
Sarımsı canımAkıntın ne renk canım senin
Benim en son 35ti bu hafta tekrar vereyim olmadıSarımsı canım
İdrar k.rengi
Lökosit 70
Covid bobreklere mi zarar verdi acaba
Proteinde gozukuyor idrarda
Ay hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoş gelecekse. Haber ver bizede.Hastaneden selamlar. Yaklasik 1 saattir burdayiz gelen su degil test yapildi ama bebekte tasikardi var cok yuksek kalp atislari bebek streste dediler hava ve serum verdiler biraz rahatladi kalp atimlari. Bebekte kalp atislari hizlandikca ben panik yaptim tansiyonum yukseldi kotulestim vs ama simdi daha iyiyim hava almak icin disardayim hastane cevresinde. Kanlarim alindi 1 saat sonra tekrar nst cekilecek eger devam ediyorsa sezeryana alicaz dediler pamuk eller duaya bize teyzeleri
Bende şubata kaymasından korkuyorum. Seninle günlerimiz aynı hayırlısı bakalım . Gerçi benim ilk çocuk belki geçte gelebilir . Covid için dedikleri fiyatta abartmışlar harbiki Covid olunca bedava olması gerekmiyor mu bazı tedavilerBende hastaneden geldim şimdi
Fiyat konuştuk
Eger şubata kaymaz ocakta dogurursam
Eski fiyattan tamam olacak isim not alacağım dedi
İns cok kaymaz zaten vakitlicw dogar
Babası gibin kova olur
Cok zeki herseyden anlayan tipler oluyor kovalar
Biraz herseyi kendi kafalarına göre yapıyorlar ama
Bikac kova arkadasimda da fazlaca maymun iştahlılık var
Herseye el atarlar ama yrım bırakırlar
Hastane ziyareti yasakmış
Covid pozitif çıkarsa geceligi +3 bin dedi
Daha atlatamadım bile
Allah hepimizi muhafaza etsin
Her şeyin hayırlısı olsun, dualarım seninle.. Bebişin de sen de çok sağlıkla kavuşun inşallahHastaneden selamlar. Yaklasik 1 saattir burdayiz gelen su degil test yapildi ama bebekte tasikardi var cok yuksek kalp atislari bebek streste dediler hava ve serum verdiler biraz rahatladi kalp atimlari. Bebekte kalp atislari hizlandikca ben panik yaptim tansiyonum yukseldi kotulestim vs ama simdi daha iyiyim hava almak icin disardayim hastane cevresinde. Kanlarim alindi 1 saat sonra tekrar nst cekilecek eger devam ediyorsa sezeryana alicaz dediler pamuk eller duaya bize teyzeleri
Benim bobrekler elden gidiyeaaah herhalBenim en son 35ti bu hafta tekrar vereyim olmadıBende çıktı bi ara protein doktor o kadar enfeksiyona çıkması normal demişti bende taş var birde o tetikliyo
Yani sacmalk bencedeBende şubata kaymasından korkuyorum. Seninle günlerimiz aynı hayırlısı bakalım . Gerçi benim ilk çocuk belki geçte gelebilir . Covid için dedikleri fiyatta abartmışlar harbiki Covid olunca bedava olması gerekmiyor mu bazı tedaviler
Hastaneden selamlar. Yaklasik 1 saattir burdayiz gelen su degil test yapildi ama bebekte tasikardi var cok yuksek kalp atislari bebek streste dediler hava ve serum verdiler biraz rahatladi kalp atimlari. Bebekte kalp atislari hizlandikca ben panik yaptim tansiyonum yukseldi kotulestim vs ama simdi daha iyiyim hava almak icin disardayim hastane cevresinde. Kanlarim alindi 1 saat sonra tekrar nst cekilecek eger devam ediyorsa sezeryana alicaz dediler pamuk eller duaya bize teyzeleri
Ben hele memlekette su bırakmadımBenim bobrekler elden gidiyeaaah herhal
O kadar su iciyorum
Dikkat ediyorum
Ne zikkimsa
Ins atlatiriz canim
Dogum olsun ilk is bobreklwrime baktirmak
Hastaneden selamlar. Yaklasik 1 saattir burdayiz gelen su degil test yapildi ama bebekte tasikardi var cok yuksek kalp atislari bebek streste dediler hava ve serum verdiler biraz rahatladi kalp atimlari. Bebekte kalp atislari hizlandikca ben panik yaptim tansiyonum yukseldi kotulestim vs ama simdi daha iyiyim hava almak icin disardayim hastane cevresinde. Kanlarim alindi 1 saat sonra tekrar nst cekilecek eger devam ediyorsa sezeryana alicaz dediler pamuk eller duaya bize teyzeleri
Sarımsı canım
İdrar k.rengi
Lökosit 70
Hakkında hayirlisi olsun. Gecelere beraber akarizHastaneden selamlar. Yaklasik 1 saattir burdayiz gelen su degil test yapildi ama bebekte tasikardi var cok yuksek kalp atislari bebek streste dediler hava ve serum verdiler biraz rahatladi kalp atimlari. Bebekte kalp atislari hizlandikca ben panik yaptim tansiyonum yukseldi kotulestim vs ama simdi daha iyiyim hava almak icin disardayim hastane cevresinde. Kanlarim alindi 1 saat sonra tekrar nst cekilecek eger devam ediyorsa sezeryana alicaz dediler pamuk eller duaya bize teyzeleri
Geçmiş olsun canım. Sakin kalmaya çalış dualarımız seninleHastaneden selamlar. Yaklasik 1 saattir burdayiz gelen su degil test yapildi ama bebekte tasikardi var cok yuksek kalp atislari bebek streste dediler hava ve serum verdiler biraz rahatladi kalp atimlari. Bebekte kalp atislari hizlandikca ben panik yaptim tansiyonum yukseldi kotulestim vs ama simdi daha iyiyim hava almak icin disardayim hastane cevresinde. Kanlarim alindi 1 saat sonra tekrar nst cekilecek eger devam ediyorsa sezeryana alicaz dediler pamuk eller duaya bize teyzeleri
yahu 3bin liralık ne tür bir covid tedavsi hizmeti ediyorlarmış ki resmen soygunculuk hergün o hastanelere 1000kişi giriyor çıkıyor hepsine test mi yapılıyor hepsi aynı oranda virüs getirebilir hastaneyeBende hastaneden geldim şimdi
Fiyat konuştuk
Eger şubata kaymaz ocakta dogurursam
Eski fiyattan tamam olacak isim not alacağım dedi
İns cok kaymaz zaten vakitlicw dogar
Babası gibin kova olur
Cok zeki herseyden anlayan tipler oluyor kovalar
Biraz herseyi kendi kafalarına göre yapıyorlar ama
Bikac kova arkadasimda da fazlaca maymun iştahlılık var
Herseye el atarlar ama yrım bırakırlar
Hastane ziyareti yasakmış
Covid pozitif çıkarsa geceligi +3 bin dedi
Daha atlatamadım bile
Allah hepimizi muhafaza etsin
idrarda protein varsa tansiyon preeklemsi gibi riskler anlamına gelmiyor muSarımsı canım
İdrar k.rengi
Lökosit 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?