2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir uyudum uyandım ne okudum ,neden taşikardiye girmiş bir nedeni varmiymis ? Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah

Tansiyon sorunun oldu mu hiç?
Yok canìm tansiyonum dusuk hep
Covidken bi 14 e cikti
Onun harici 10 a 5 filan
Bende bi kalktim sabah sol elim tam bir davul
Ayaklarìm
Yururkem yniyor sistem
Dogumdan sonra kirtulcaz ins
Tuza dikkat etmemiz lazim
Covid kaynakli protein olabilir dedi
Bikac tanidik dr a attik
Biri dedi sekee komasinda mi bu kisi
Kendi dr um degerlendirsin birde carsamba bakalim
Ilaci kullaniyorum
3 bin nedir ya
Sacma sapan stratejiler

Bebek ve senin için ne hayırlısı ise o olsun canım. Çok heyecanlı

Blntkbra hayırlısı olsun inş, dualarımız seninle. O değil de bir süredir ses vermemişsin heyecanlanıyoruz burada

Ayyy canım sana ne oldu bu kadar kısa sürede ..Bebiş geliyor mu yoksa?Sağlıklı ,kolay bir doğum olsun inşallah ,dualarım seninle

Benimde burcum yay yukselenim kova bence eşinin yükseleni kesinlikle oğlak kova erkeği hele böyle olmuyor bnm bildigim

Blntkbra kız dogursanda dogurmasanda ses ver sensiz buralar çok sessiz kim bizi güldürecek espri yapicak ?
Di mi ya issiz kaldi bir anda buralar Blntkbra dogurduysansa dogurmadiysansa guzel haberlerini bekliyoruz disimizin arasinda kulaklik kablosuyla sesleniyoruz sana, samsa reis olduk

Kizlar basima gelen yatis verdiler protein kacagi var tansiyon yuksek. 24 saat musadedeyim ama ameliyata hazir tutucaklar dogumhanedeyim.tel cekmiyor yazamicam Bilginiz olsun sabah ola hayir ola ama tum imzalari attik biseyde aliriz diolar hayirlisi
Canim cok gecmis olsun hakkinda hayirlisi olsn ama ned3n sanki erken haftadaymissn gbi musahade altina aliyolar ki anlamadim direk dogurtsalar daha rahat degil miydi
Saglikla kucagina al insallah

Kizlar basima gelen yatis verdiler protein kacagi var tansiyon yuksek. 24 saat musadedeyim ama ameliyata hazir tutucaklar dogumhanedeyim.tel cekmiyor yazamicam Bilginiz olsun sabah ola hayir ola ama tum imzalari attik biseyde aliriz diolar hayirlisi
Canim hadi Allah kolaylik versin sakin ol iyi ki gitmissin takiptesin. Dualarimiz seninle insallah guzel haberlerle tekrar yazacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…