2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar basima gelen yatis verdiler protein kacagi var tansiyon yuksek. 24 saat musadedeyim ama ameliyata hazir tutucaklar dogumhanedeyim.tel cekmiyor yazamicam Bilginiz olsun sabah ola hayir ola ama tum imzalari attik biseyde aliriz diolar hayirlisi
Hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar basima gelen yatis verdiler protein kacagi var tansiyon yuksek. 24 saat musadedeyim ama ameliyata hazir tutucaklar dogumhanedeyim.tel cekmiyor yazamicam Bilginiz olsun sabah ola hayir ola ama tum imzalari attik biseyde aliriz diolar hayirlisi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Minnoşun en uzun gecede dünyaya gelecek belki de

Umarım herşey hayırlı sonuçlanır ....benimde bir kere nts de bebek çok heyecanlı çıkmıştı bir gün kontrol altında kaldım sonra düzelmişti. ..

canım çok geçmiş olsun devlette misin özelde mi? yalnız mısın ? buraları habersiz bırakma haftan çok iyi hadi hayırlısı

Geçmiş olsun. Valla bende iki cm açıklık gördü sancı gördü ertesi gün kestiler beni ayın 21 i de hayalimde ki doğum tarihiydi. Diren Blntkbra

Çok şükür emin ellerdesin bir şey olsa müdahale ederler zaten

Minnoş yay burcu olmak istedi herhalde

Geçmiş olsun. Valla bende iki cm açıklık gördü sancı gördü ertesi gün kestiler beni ayın 21 i de hayalimde ki doğum tarihiydi. Diren Blntkbra
Sen nasilsin cnm nasi bebisin ememiyor demistn sanirim ama sen miydn esra miydi hatirlayamadm kusura bakma.. buyuk dogmustu senin kiz ztn dimi nasil hala buyumeye devam mi tosuncuk:)

Canım çok geçmiş olsun, hayırlısı olsun inşallah, bebişin zaten haftası ileride gelecekse de sağlıkla gelsin

Geçmiş olsun canım sezeryan sezeryan dedin bak geliyor gelmekte olan:) şaka bir yana Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle

Sen nasilsin cnm nasi bebisin ememiyor demistn sanirim ama sen miydn esra miydi hatirlayamadm kusura bakma.. buyuk dogmustu senin kiz ztn dimi nasil hala buyumeye devam mi tosuncuk:)
Yok emmesinde sorun yok şükür. Bizimki sarilikla uğraşıyor ama azaldi Allah a şükür. Doğum kilosuna da gelemedi. Onun için uğraşıyoruz. Maşallah Gürbüz doğdu ama istikrarlı çıkamadı :) tosuncuk demiyorduk kız çocuklarına please :)) beni de sormuşsun çok sağol. Ben bende değilim mechullerdeyim bu kız ne zaman evlenir acaba

Sağlıkla dünyaya gelsin.Allah yardımcın olsun.@blntkbra
Bana da sıkıntı olmazsa 10,12 ocak sezeryan düşünebiliriz dedi.
Sorum var : sezeryanda neden çatı muayenesi yapılıyor ki ..
Benim ilki normalden sezeryana döndüğü için 2 çatı muayenesibden sonra sexeryan karar kılınmıştı.
Ama bu baitan belli çatı muayenesi şart mı ?
İstemesek falan kurtuluşu yok mu

Canım çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle dön inşallah

Meraba benim ilk doğumum olucak ama doktorum normal istiyorsan çatı muayenesi yapalım dedi sezeryan düşünürsen gerek yok diye belirtti. Bence söyleyin olmak istemediğinizi
Ayrıca doğum yapıcak olan arkadaşımız hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah

Bilmiyorum ama açıklık varsa belki daha erkene mi almaları gerekiyor tarihi.
Neden çatı muayenesi yapılması gerektiğini sorun isterseniz.

Aaa dogumdan snr cok mu kilo verdi ki gerci normal yuzde 10 veriyolarmis sarilik da olunca anca gelir heralde kilosuna citir presesimiz ( boyle oldu mu) bana cok olmus gibi geliyo sen dogurali ama 17 gun olms daha ya benm de 15 gun var acaba goz acip kapayana kadar gecer mi ki

Benm ilk olcak haftaya bana da çatı muayenesi yapcak. Ben normal denemek istiyorum diye. Ama sezaryen olabilir demişti. İlk olduğu için mi gerekiyor acaba banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…