Benim sulalesi rahat doktor cati muayenesi de yapmadi bisi de demedi sormadi da. Gerci yapmasin zaten ben istemiyorum ilkinde yapilmisti doguma uygun demisti o vakitteki doktorum da bu doktor niye bole. Akisina biraktik gidiyoruz bakalim.
Bir de doktor benden bu hafta GBS testi istedi (hayret hangi dagda kurt olduyse). Bakteri bakiliyomus da tam olarak nerden ve nasil bilmiyorum. Boyle bisi olan var mi? Rutin bisi sanirim cunku bi sikayetim yok normalde.
Aaa dogumdan snr cok mu kilo verdi ki gerci normal yuzde 10 veriyolarmis sarilik da olunca anca gelir heralde kilosuna citir presesimiz ( boyle oldu mu) bana cok olmus gibi geliyo sen dogurali ama 17 gun olms daha ya benm de 15 gun var acaba goz acip kapayana kadar gecer mi ki
Aaa dogumdan snr cok mu kilo verdi ki gerci normal yuzde 10 veriyolarmis sarilik da olunca anca gelir heralde kilosuna citir presesimiz ( boyle oldu mu) bana cok olmus gibi geliyo sen dogurali ama 17 gun olms daha ya benm de 15 gun var acaba goz acip kapayana kadar gecer mi ki
Kizlar basima gelen yatis verdiler protein kacagi var tansiyon yuksek. 24 saat musadedeyim ama ameliyata hazir tutucaklar dogumhanedeyim.tel cekmiyor yazamicam Bilginiz olsun sabah ola hayir ola ama tum imzalari attik biseyde aliriz diolar hayirlisi
doktor bana da yazmak istedi koruyucu ama benim biraz ilaç fobim var, rennie duo ile idare ediyorum. önceden uzun süre iyi gelirdi ama şimdi anca 1-2 saat. aman olsun o bile baya rahatlatıyor.
Benm ilk olcak haftaya bana da çatı muayenesi yapcak. Ben normal denemek istiyorum diye. Ama sezaryen olabilir demişti. İlk olduğu için mi gerekiyor acaba banada
ben de normal yapacağım inş bebek dönmüş dedi bi sıkıntı görmedi ama çatı muayenesi yapmadı bana da hala. perşembe gidicem bakalım ilk nst mi de çektireceğim belki bu sefer yapar
ben de normal yapacağım inş bebek dönmüş dedi bi sıkıntı görmedi ama çatı muayenesi yapmadı bana da hala. perşembe gidicem bakalım ilk nst mi de çektireceğim belki bu sefer yapar
Benim covidken cati muayeneside yapildi
Aciklik var mi diye
Yoktu şükür
Nst yede baglandim
Bu carsamba tekrar nst yapilacak
Sizin dr lar niye nst isinde bu kadar gec kalmis dicemde
Bence mantikli olan o
Sikayet yoksa ne gerek var
Benim sulalesi rahat doktor cati muayenesi de yapmadi bisi de demedi sormadi da. Gerci yapmasin zaten ben istemiyorum ilkinde yapilmisti doguma uygun demisti o vakitteki doktorum da bu doktor niye bole. Akisina biraktik gidiyoruz bakalim.
Bir de doktor benden bu hafta GBS testi istedi (hayret hangi dagda kurt olduyse). Bakteri bakiliyomus da tam olarak nerden ve nasil bilmiyorum. Boyle bisi olan var mi? Rutin bisi sanirim cunku bi sikayetim yok normalde.
Bildiğim kadarıyla vajinadan örnek alınıyor normalde anneye zarar vermeyen bazı bakteriler doğum sırasında bebekte sıkıntı yapabilir diye test yapıyorlar ona göre doğumda anneye serumla antibiyotik veriyolar bu benim bildiğim. Benim doktorumda bunu hiç söylemedi mesela ben daha önce araştırmıştım.
Sizin ki muhtemelen o test örneğini almadan muayeneyi yapar
hakkkini yiyemem bakıyordu kizina da
Benim kızcem artık büyüdü
Kardesine bakacak yaşta
Evimizin süsü o
Tabi ben veririim yine
Turşu kurmaya meraklı degilim
Kendisi isterse evlenir
Yalniz sen boyle dersen alici cikmaz
Övcen cok uslu dicen
Tuvaletini bile tuvalete yapiyo dicen
Utanmasa bize yemek pisircek dicen
Bak o zaman kismetler kapinda nasil dizilcek
hakkkini yiyemem bakıyordu kizina da
Benim kızcem artık büyüdü
Kardesine bakacak yaşta
Evimizin süsü o
Tabi ben veririim yine
Turşu kurmaya meraklı degilim
Kendisi isterse evlenir
Yalniz sen boyle dersen alici cikmaz
Övcen cok uslu dicen
Tuvaletini bile tuvalete yapiyo dicen
Utanmasa bize yemek pisircek dicen
Bak o zaman kismetler kapinda nasil dizilcek
Bizim coğrafyalar benzer olduğu için mantık da aynıdır diye düşünüyorum. Burda çatı muayenesi yapmıyorlarmış. Ben benim doktora sordum hatta güldü bana Türkiyede yapıyorlar ama onun çok bi manası yok dedi, çatının uygun olup olmadığı deneyene kadar anlaşılmazmış. Ben de tamam dedim zaten aksi bi durum olmadığı sürece normal istiyorum inş.
O bahsettiğin testi de ben 36. Haftada yaptım, rutin bir test o da yapılıyor burda. Bir enfeksiyon için bakılıyor çıkarsa doğumdan önce bir aşı vuruyorlarmış bebeğe geçmesin diye. Hatta ben kendi kendime yaptım doktora verdim. Onun yapması şart değil kolaylıkla yapılıyor, nasıl istersen dedi ben de ben yaparım dedim, önce vajinadan sonra anüsten sürüntü alınıyor bi tane çubukla.
Bildiğim kadarıyla vajinadan örnek alınıyor normalde anneye zarar vermeyen bazı bakteriler doğum sırasında bebekte sıkıntı yapabilir diye test yapıyorlar ona göre doğumda anneye serumla antibiyotik veriyolar bu benim bildiğim. Benim doktorumda bunu hiç söylemedi mesela ben daha önce araştırmıştım.
Sizin ki muhtemelen o test örneğini almadan muayeneyi yapar
Tabi kız anasınagorucu gelirse öyle derler
Gerci benim anam gibiysen
Millet över çocuklarını
O da ne var ne yok ortaya doker
Benimde oğlusum olacak Allah izin verirse
Yalnız sen bana acik ettin senin kızı
Bir kaynana olarak nasıl alam simdi
Gidip gidip senin kiz bdv ye konu acar sonra
Bizim coğrafyalar benzer olduğu için mantık da aynıdır diye düşünüyorum. Burda çatı muayenesi yapmıyorlarmış. Ben benim doktora sordum hatta güldü bana Türkiyede yapıyorlar ama onun çok bi manası yok dedi, çatının uygun olup olmadığı deneyene kadar anlaşılmazmış. Ben de tamam dedim zaten aksi bi durum olmadığı sürece normal istiyorum inş.
O bahsettiğin testi de ben 36. Haftada yaptım, rutin bir test o da yapılıyor burda. Bir enfeksiyon için bakılıyor çıkarsa doğumdan önce bir aşı vuruyorlarmış bebeğe geçmesin diye. Hatta ben kendi kendime yaptım doktora verdim. Onun yapması şart değil kolaylıkla yapılıyor, nasıl istersen dedi ben de ben yaparım dedim, önce vajinadan sonra anüsten sürüntü alınıyor bi tane çubukla.