2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

İlk çocukta çok çıkmıyor diyorlar. Benimki de sivri ama
Ama benim için devasa büyüklükte
30-35 cm genişledi daha ne kadar genişleyecek
Senin ilk çocuktan kalan sezercik göbeği var ondan

Ayy gözyaşım pıt pıt sağlıkla kavuşun inşallah çok heyecanlııı

Simdiden gozun aydnnn valla senin yerine ben rahatladim o halde sana normal dogum bekle diye eve yollasalardi kafaya takicaktm
Hayirla saglikla kavusun insallah

Bende de 110 tane var 15 gün totoşuna olsun inşallah
İnsallah bende diyorum her dk değiştiririm çok çok
Ya bu vajinal ağrı dolgunluk hissi dünden beri peşimi bırakmıyor yürüyemiyorum artık kalktım yemek yapmaya yok duramıyorum ayakta neden böyle oldu kızlar var mı yaşayan?

Çok sevindim canım, sonunda mantıklı bir karar vermişler. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Canım gözün aydın

Hadi şimdiden gözün aydın canım sağlıkla kavuş cennet kokuluna. Bizede dua etmeyi unutma

Ben hep öyleyim canım kasılmalarım sancılarım çıkıyor nstde, karnım düşüyor gibi hemen oturuyorum elim ayağım salıyor

Epeydir var bende ama herşey normal çıkıyor fazla efor sarfetmişsem çok daha fazla ağrıyor

Ben instagramda bi sayfadan terlik taç takım yaptırdım. Eşim kırmızı taç da istedi onu da trendyoldan almıştım baya ucuz bişey 30 lira mıydı neydi.

Benim geçen dogumdan kalma pembe bir tacım vardi incili,onu kullanicam .Terliği de var takım ama onu hastaneye goturmem yazik.Crocs terlik almıştım hastane için onu alicam yine .
Kizlar varsa bir fotodur linktir sayfa adidir verin de kaydirayim:)), influence edin beni fikir olsun:)

Kizlar varsa bir fotodur linktir sayfa adidir verin de kaydirayim:)), influence edin beni fikir olsun:)
Sayfa adı resimde yazıyor canım bunun mint yeşilinden yaptrdım ben evde olsam direkt fotosunu çekerdim ama değilim

Eklentiler

• 89F35C44-B45F-4329-9C74-B49E4B31FC8C.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…