2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben hep öyleyim canım kasılmalarım sancılarım çıkıyor nstde, karnım düşüyor gibi hemen oturuyorum elim ayağım salıyor
Epeydir var bende ama herşey normal çıkıyor fazla efor sarfetmişsem çok daha fazla ağrıyor
Bende dün kan idrar verdim yine kesin enfeksiyon çıkacak dedim ilginç bir şekilde 8 ayın sonunda idrar tahlilim temiz çıktı çok şaşkınım ( nazar değmesin ) agriyi direk enfeksiyona bağliyordum enfeksiyon değilmiş . E ne o zaman bu ağrı yatarken de batıyor kalkınca da . Sancı da görünürde yok

Doğum haberleri gelmeye başlamış. Bugün doğum yapacak arkadaşlar inşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar minnoşlarını. Darısı hepimizin başına.

Kendi sayfasından siparis verdin. Canım
Evet kendi sayfasından siparis verdim. Çocukların dağıtması içinde 500 grlik paketleri var 90 TL civarındaydı ücreti yanılmıyorsam isimli isterseniz onun fiyati biraz daha farklı

sağlıcakla gelsin bebeğin. maşallah kuzucuğa:))

Kızlar cikolata yaptıran var mi
Husrana uğramayan tadı guzel
İnsta sayfasinolur trendyol olur
Cocuklar okulda da dagitmak istiyor
Baya bir yaptırmam lazım
Istanbul`daysan Pelit`in bi yerde toptan satis yeri vardi, yenibosna miydi acaba orasi unuttum:/ ama internetten numarasini bulabilirisn diye dusunuyorum. Ilk dogumumda ordan cok sevimli bebek seklinde badem sekeri yaptirmistik. Normal pastanelerine gore cok az daha uygundu ama Pelit iste bi yine de sormakta fayda var fiyatlar sacmalamis olabilir.

Kizlar bugün banada 12.01 sezeryan tarihi verildi .3 .sezeryanim olacağı için hazır açılmışken tuplerimi bağlamayı teklif ettiler .pek sindiremedim bu düşünceyi içime ..aslında mantıklı ama yinede üzücü ...bilemiyorum ne karar verecrgimi .

Duygularimizla oynadi @pearl jam bizi heycanlandirdi cekildi:)
Belki onuda doktoru doğuma almıştır, yarın izne çıkacaktı doktoru, telaştan vakit bulamamıştır yazmaya, ya ben ilk çocukta ameyata girerken bile yazmıştım, sayfadakiler şaşırmıştı
Ben kendimde şöyle şeyler keşfettim, birincisi yemek zamanım geçmişse ayakta duramıyorum, aslında aç olduğumu hissetmiyorum ama öyle acıkıyorum demekki, ikincisi afedersin büyük tuvalet olayı varsa çok baskı hissediyorum, üçüncüde ayakta kasılma gelince çok fena oluyorum, bu çok sık oluyor, belki senin hissettiğin şey kasılma dır, nstye denk gelmemiş olabilir

Kızlar cikolata yaptıran var mi
Husrana uğramayan tadı guzel
İnsta sayfasinolur trendyol olur
Cocuklar okulda da dagitmak istiyor
Baya bir yaptırmam lazım

Ya isme özel çok pahalıya geliyor. Ucuzu bayat ya da kötü olabilir. bir çikolata alsanız onu dağıtsanız riske girilmez. Normal kutulu çikolatalardan bilindik markalardan.
Ben mi çok düzüm bilmiyorum

Bence o da yazar:) aklimiz basimizdan gitmedikten sonra hepimiz yazariz gibi gelio bana:)) Ben ilkinde yazamamistim ama ya baya sonra yazmistim ilk acemiligi heralde bi an kontrolu kaybetmisim demek ki:)) Dogumdan sonra zaten bi kopma oluyo sonra tekrar toparlanio grup.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…