2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya isme özel çok pahalıya geliyor. Ucuzu bayat ya da kötü olabilir. bir çikolata alsanız onu dağıtsanız riske girilmez. Normal kutulu çikolatalardan bilindik markalardan.
Ben mi çok düzüm bilmiyorum
Ben öyle yapıcam, üzerinde isim yazmasada olur, zaten kıza isim bulamadık daha bildiğim güzel Bi çikolatacı var orda ambalajı sunum kutuları çok güzel çikolatalar var, öyle Bi kutu yaptırırım diyorum

Belkide öyle gece uyurken ah vah ediyorum kocamı da kendimi de uyutmuyorum hatta uyurkende ahh falan diyormusum Esim öyle diyor 29 unda Nst var öncesinde çok fenalaşırsa gideyim bari

Ekstra bir durum olmazsa benim de tarihim 12.01 tarihlerimiz aynı 39+0 oluyoruz başımıza bişi gelmeden o günlere geliriz inş tüplerini bağlatmaya gelince bence hiç takılma bu duruma sonuçta senin kararın tekrar çocuk düşünmüyorsan senin için mantıklı olur diye önermişlerdir

Ya valla yazsalar keşke insan merak ediyor benim aklımdan çıkmıyor birini duyunca acaba doğurdumu nasıl geçti iyimi

Ya bu büyük tuvalet olayı bende yeni başladı son günlerde büyük tuvaletim gelince resmen sancılanıyorum bu normal mi

Ne güzel aynı haftada aynı güne denk gelmişiz Şu anda düşünmüyorum ama ilerde ne düşünürüm bilemem kararın dönüşü yok sonucta

Ne güzel aynı haftada aynı güne denk gelmişiz Şu anda düşünmüyorum ama ilerde ne düşünürüm bilemem kararın dönüşü yok sonucta
O zaman bağlatma bu sana iyi hissettirmeyecek belli ki, ben de olsam 100 de 100 emin değilsem tercih etmezdim. O değil de az kaldı ne ara bu zamanlara geldik heyecanlanıyorum düşündükçe

Belkide öyle gece uyurken ah vah ediyorum kocamı da kendimi de uyutmuyorum hatta uyurkende ahh falan diyormusum Esim öyle diyor 29 unda Nst var öncesinde çok fenalaşırsa gideyim bari
Bende yaşadığım şeyin kasılma olduğunu anlamadım, ilkinde hiç yaşamamıştım, şimdi sürekli oluyor, ayakta, otururken yatarken özellikle ard arda oluyor, son nstde olmaya başladı Du bakalım dedim cihazda ne göstericek, ay bir baktım benim sancılar 90i geçiyor o an, sonra yavaş yavaş kasılma geçerken oda düştü, sonra ardından yine oldu makine yine 60ı görüyor, doktor dedi bunlar kasılma yoksa insan farketmiyo, yani bişey hissediyorsun ama adını koyamıyorsun

Benim fazla gelenim gidenim olmayacak o yüzden 48 Li böyle bişi yaptırdım ekstra yemek için biraz madlen alırım bana yeter biraz da mum siparişi verdim o daha gelmedi renkleri yakın seçmeye çalıştım yanyana iyi dursun diye pandemi de bu bile gereksiz ama ilk kızımda da bişiler yaptırmıştım ayrım olsun istemedim

Esimi kandirabilirsem yollayayım
Ya isme özel çok pahalıya geliyor. Ucuzu bayat ya da kötü olabilir. bir çikolata alsanız onu dağıtsanız riske girilmez. Normal kutulu çikolatalardan bilindik markalardan.
Ben mi çok düzüm bilmiyorum
Aslında bende tam olarak senin gibi düşünüyorum
Ama iste abi ve abla hic oyle düşünmüyor
Benim cocuklar benden hevesli
Onu al bunu al
Bebegin onu niye yok,hani hala emzik almadın anne
Süs yapalım
C ikolata alalim
Bla bla bla devam ediyor boyle
İnsta sayfalarından kotu tecrubelerden dolayi vaz gectim
Sadece lokum yaptıracağım güvenilir bi yerden
Birde cikolata yaptirmamiz lazim istekleri uzerine
Bu sefer biraz odayi susleyeyim diye düşünüyordum
Ziyaretci zinhar yasakmış
Ona da gerek kalmadı

Cok begendim görüntü harika
Afiyetle tatli tatli gunlerde yiyin ins

Ayyy canım çok sevindim.Saglikla al bebeğini kucagina inşallah

Pelitin sanirim hadimkoydeki yerinden bahsediyosn. Bi ara %10 indirim yapiyolardi ama galiba annem gecenlerde sormus isimli fln mi sordu napti tanesi 15 20 lira gbi bisey dedi yalan olmasin epey pahaliydi ben ztn bi tek onu algilamisim:)

Ya bu büyük tuvalet olayı bende yeni başladı son günlerde büyük tuvaletim gelince resmen sancılanıyorum bu normal mi
Bende epeydir var 1 gun tuvalete cikamazsam feci kasiliyo karnim suan da oyle mesela dün cikamadm bgn de daha rahatlayamadm kabus yuruyemiorm gaz olunca da oluyo

Bence normal, ben pazar günü eşimi sabah kaldırdım doşuruyorum diye sürekli sancı çektim, lavman yaptım düzeldi
Normal desenize rahatladım baya ben de doğuruyorum sanmıştım ilk olduğunda
Bende epeydir var 1 gun tuvalete cikamazsam feci kasiliyo karnim suan da oyle mesela dün cikamadm bgn de daha rahatlayamadm kabus yuruyemiorm gaz olunca da oluyo
Senin gene bir gün diyorsun ben bildiğin mesanedeki idrar muamelesi görüyorum geldiği an gitmezsem sancı başlıyor

Pelitin sanirim hadimkoydeki yerinden bahsediyosn. Bi ara %10 indirim yapiyolardi ama galiba annem gecenlerde sormus isimli fln mi sordu napti tanesi 15 20 lira gbi bisey dedi yalan olmasin epey pahaliydi ben ztn bi tek onu algilamisim:)
Hadimkoy muydu dogrudur cok zaman oldu. Isme ozel diye mi oyle acaba ama pahali pelit evet maalesef.. urunleri de bir o kadar guzel. Bu zamanda her sey ates pahasi dusunmek lazim..

Doktor bana da sordu da istemedim bende ne olur ne olmaz bir de korkuyorum öyle şeylerden nedense .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…