2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Normalse sıkıntı yok. Boş mideyle kusuyorum aslında yediklerime bağlamamıştım o yüzden de. Ben de bi sorayım doktora. Teşekkür ederim

Ben mide bulantim geçmediği için hiç başlayamadım bile demir ilacına dun sabah yine kusmayla başladım güne umudumu kaybettim artık çocuk doğmadan geçmeyecek bulantim muhtemelen
Çok kötü bir şey yaa. Hele son aylarda kusmak daha betermiş. İster istemez kasılıyorsun bebek de rahatsız oluyor bence o durumdan:/ ben de doğumdan sonraya bıraktım çaresini artık senin gibi.

Dogumdan sonra antibiotige baslatiyorlar canim uzulme hizlica toparlarsin insallh. Bende narkozdan cikarken cok ölsurdum betbat bisi ama gecmeyen bisi degil zorlugu max 3 gun 4. Gun hersey normal

Eee dogumami aliyorlar

Bence de baktir cnm bu haftalarda basladi bircok kisinin sikintisi. Benim her gittigimde ilk yaptiklari sey idrar tahlili. Neye bakiyolar diye de pek ilgilenmemistim sonra baktim proteine de bakiyolarmis sevindim takip edilmiyo saniyodum.

Anladim cnm gecmis olsun bobrek agrisini zaten dogum sancisiyla bir tutarlar ben de kucukken yasamistim. Duzenli gibiyse tabi takip etmekte fayda var. O agriyla kocalara ne desek yeridir sonucta bir nevi onlarin da sucu:))

Günaydın herkese.
Neredeyse sabaha kadar uyuyamadım, panik atak tarzı şeyler yaşadım gece.
En ufak bir sese eşimin bi hareketine sıçrayarak uyandım kabus gibiydi bu da mı hormonlardan

Biz farketmesek de her seyden etkileniyoruz, altbeyin calisiyor, hormonlar da sapitti gayet normal. Kafayi bosaltip neyle mutlu oluyosak onu denemek lazim. Ben gecen gun eski turk filmlerine bakindim biraz neseli olanlardan Adile Nasitli, Gulsen Bubikoglu`lu:) Oradaki gamsizlik iyi geliyor:)

Pekmez karabiberi ben demistim ona devam et cnm sik sik ic iyi geliyor, kizimda hep ise yarar. Nevossss Bunu sen de denedin mi cnm bak biraz ise yaramis. Bir de senin dogumdan once doktorlar bir caresine bakar diye dusunuyorum cunku evet oksurmemen lazim. Mutlaka soyle surup bisi verirler oksurtmezler seni yani bu sorunu cozmesi gereken onlar.

Günaydın hanımlar. Hala mide bulantısı ve kusma yaşayan var mı benim gibi önce demir ilacından diye düşünüyordum ama bi süredir onu kullanmıyorum hala aynı. Sizce normal mi?

O derece degil ama bastan beri agiz tadi bozuklugum hic gecmedi. Bu sabah da mide bulantisiyla uyandim. kusmam muhtemelen ama midemden cok cektim bu hamileligimde..

Sen nasil oldun cnm agrilarin ayni mi?

Bir de yuksek tansiyon sorunu olanlar benim yasli bir komsum vardi tansiyon hastasi ve cok cok ciddi yukselirdi ona hemen yarim veya bir limon sikip azicik sekerli su yapar verirdim duserdi tansiyonu. Tabi simdi gebelikteki tansiyon farkli birsey surekli takip etmek vs lazimdir ama sadece aklinizda olsun diye yaziyorum belki yemeklerden sonra aliskanlik haline getirip icmek faydali olabilir.

Pekmez karabiber annemde yapıyor içmediğim şey kalmadı ne duyduysak yapiyoruz iyi gelsin diye çok teşekkür ederim

Benim ağrılarım arada hep var ama sürekli değil .Ocağı bekliyor kizim

Kızlar benim bazen ensem omuzlarım üst kollarım ağrıyor, tansiyonla ilgili olabilir mi? Bi ağırlık çöküyor sanki omuzlarıma.

Günaydın herkese.
Neredeyse sabaha kadar uyuyamadım, panik atak tarzı şeyler yaşadım gece.
En ufak bir sese eşimin bi hareketine sıçrayarak uyandım kabus gibiydi bu da mı hormonlardan

Endişeleniyoruz doğum yaklaşıyor diye

Aynen öyle ben de uçuk çıkardım bir de hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak bir güzel ağladım bebişim doğarsa onu öpemem diye sonra da dedim kendine gel Allah başka dert vermesin ama işte insanın elinde olmuyor

Aynen canım sabaha baktım üst dudağım yarılmış benim de
Doğurunca geçecek inşallah bunlar.

Bilemedim bana da oluyor bu
Tansiyonum yuksek olmiyor genelde ama
Hayırlısıyla bi dogurup kurtulsaydık
Azıcık karnım ağrısa, bi yerim ağrısa tansiyon mu acaba diyorum
Burda çok yaşayan oldu ya sanırım ondan etkileniyoruz
Bi 30u görseydik, 34 ü görseydik 36 38 derken artık bi doğursaydık demeye başladık

Canım Bi doktora git ciğerlere inmeden hamileye uygun ilaç verir artık organ gelişimi tamamlandığı için sıkıntı olmaz ilaç kullanmada benim karnım nasıl ağrıyordu öksürürken bende ağlıyordum şükür kalmadı bende rabbim şifa versin inşallah ama ilaçsız geçmeyecek belliki

Kızlar benim bazen ensem omuzlarım üst kollarım ağrıyor, tansiyonla ilgili olabilir mi? Bi ağırlık çöküyor sanki omuzlarıma.
Ense agrisi bi tek tansiyon olabilir ama digerlerinin sebebinin tansiyon oldugunu sanmam canim. Yine tabi bi baktirtmakta fayda var ama olsada skinti olmaz aksine hioppp doguma modu oldugundan insan panik yapamiyor

benim kulağım tıkandı kulak ağrısından ölüyorum yarın kbbye özelden randevu aldım yalvarıcam doktora bana bi ilaç verin diye allahım iyileşmeden doğurmayım nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…