- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
Normalse sıkıntı yok. Boş mideyle kusuyorum aslında yediklerime bağlamamıştım o yüzden de. Ben de bi sorayım doktora.O haftalarda benim de oldu .Hatta kilo vermiştim .Şimdi iyiyim .İlk kizimda olmamıştı .Değişik oluyor herkesde .Doktora söyledim.Beslenme şeklini degistir .Acı,baharatlı yeme .Yatmadan önce ve gece yemek yeme .Elma ye ,süt iç demişti .
Çok kötü bir şey yaa. Hele son aylarda kusmak daha betermiş. İster istemez kasılıyorsun bebek de rahatsız oluyor bence o durumdan:/ ben de doğumdan sonraya bıraktım çaresini artık senin gibi.Ben mide bulantim geçmediği için hiç başlayamadım bile demir ilacına dun sabah yine kusmayla başladım güne umudumu kaybettim artık çocuk doğmadan geçmeyecek bulantim muhtemelen
Dogumdan sonra antibiotige baslatiyorlar canim uzulme hizlica toparlarsin insallh. Bende narkozdan cikarken cok ölsurdum betbat bisi ama gecmeyen bisi degil zorlugu max 3 gun 4. Gun hersey normalDoğum yarın olmasaydı bu kadar üzülmezdim öksürürken hapşırırken dikislerim zarar görecek dogumhane yeterince soğuk olur orda daha beter olucam bebeğime geçecek hastalik diye korkuyorumçok teşekkür ederim size de geçmiş olsun Allah şifa versin tüm hastalara..
Eee dogumami aliyorlarValla ben yataktan kalktım bacak arasından su sızmaya başladı hatta o zaman idrar yolu enfeksiyonum vardı idrar sandım. Sildim ama su sızmaya devam etti sonra kokusuna baktım ama hiç koku yoktu dr gittim turlusol kağıdıyla baktılar suyun sızıyor dediler
Bence de baktir cnm bu haftalarda basladi bircok kisinin sikintisi. Benim her gittigimde ilk yaptiklari sey idrar tahlili. Neye bakiyolar diye de pek ilgilenmemistim sonra baktim proteine de bakiyolarmis sevindim takip edilmiyo saniyodum.Çok ilginç bu doktorların hepsi farklı kafada gerçekten.. Bence de idrar tahlilini takip etmek en doğrusu.. Benim doktorum bundan 3 hafta önce artık tahlil yaptırmana gerek yok dedi kestirip attı.. Benim tansiyonum genelde 9 a7 ya da 10 a 7 çıkar.. Ama yine de pazartesi günü ben de tahlil yaptırayım.. Sizin yaşadıklarınızı okuyunca daha çok panikliyorum..
Anladim cnm gecmis olsun bobrek agrisini zaten dogum sancisiyla bir tutarlar ben de kucukken yasamistim. Duzenli gibiyse tabi takip etmekte fayda var. O agriyla kocalara ne desek yeridir sonucta bir nevi onlarin da sucu:))bu güzeldi işin Aslı bende böbrek sorunu var her defasında ondan sanıyorum geçen gün. Belimden başladı agrı,kasıklarıma dogru migdem bir yandan Yanlız tarifi ciddi mümkün olmayan bir acı anlatamıyorum resmen 30 saniye belki daha az sürüyor 20 dk yok oluyordu ama o 30 saniyede ben normal doğurmam ben normal dogurmayı nasıl kabul ettim diye bağırıp aglıyordum. İşin Aslı eşimede o 30 saniyede ne sorsa çok pis bağıra bağıra pişman etmişim o 30 saniye geçincede, seni çok seviyorum moduna girmişim eşim hala diyor dogum böyle birşey mi resmen dengesiz oldum psikolojim bozuldu diyor o nasıl ruh değişimidir diye
Günaydın herkese.
Neredeyse sabaha kadar uyuyamadım, panik atak tarzı şeyler yaşadım gece.
En ufak bir sese eşimin bi hareketine sıçrayarak uyandım kabus gibiydi bu da mı hormonlardan
günaydın kızlar öksürükten sabaha karşı uyandım sonra hiç uyuyamadım burun tıkanıklığı öksürük
birisi pekmez karabiber önermişti sabah onu yaptım aç karnına midemi malesef çok bulandırdı ama sanki iyi geldi göğsümü iyice viksledimnine gibi inşallah doğuma kadar toparlarım ilk doğumum 39+5ti bugün 38+5 bakalım son 1 hafta diyorum ama nasip bazen arada bir inanılmaz aşağıya baskı oluyor ama bazen de akşama kadar bişey olmuyor
Nevossss sen naptın yarın doğumun vardı de mi? iyileştin mi?
Günaydın hanımlar. Hala mide bulantısı ve kusma yaşayan var mı benim gibiönce demir ilacından diye düşünüyordum ama bi süredir onu kullanmıyorum hala aynı. Sizce normal mi?
Sen nasil oldun cnm agrilarin ayni mi?O haftalarda benim de oldu .Hatta kilo vermiştim .Şimdi iyiyim .İlk kizimda olmamıştı .Değişik oluyor herkesde .Doktora söyledim.Beslenme şeklini degistir .Acı,baharatlı yeme .Yatmadan önce ve gece yemek yeme .Elma ye ,süt iç demişti .
Pekmez karabiber annemde yapıyor içmediğim şey kalmadı ne duyduysak yapiyoruz iyi gelsin diye çok teşekkür ederimBence de baktir cnm bu haftalarda basladi bircok kisinin sikintisi. Benim her gittigimde ilk yaptiklari sey idrar tahlili. Neye bakiyolar diye de pek ilgilenmemistim sonra baktim proteine de bakiyolarmis sevindim takip edilmiyo saniyodum.
Anladim cnm gecmis olsun bobrek agrisini zaten dogum sancisiyla bir tutarlar ben de kucukken yasamistim. Duzenli gibiyse tabi takip etmekte fayda var. O agriyla kocalara ne desek yeridir sonucta bir nevi onlarin da sucu:))
Biz farketmesek de her seyden etkileniyoruz, altbeyin calisiyor, hormonlar da sapitti gayet normal. Kafayi bosaltip neyle mutlu oluyosak onu denemek lazim. Ben gecen gun eski turk filmlerine bakindim biraz neseli olanlardan Adile Nasitli, Gulsen Bubikoglu`lu:) Oradaki gamsizlik iyi geliyor:)
Pekmez karabiberi ben demistim ona devam et cnm sik sik ic iyi geliyor, kizimda hep ise yarar.Nevossss Bunu sen de denedin mi cnm bak biraz ise yaramis. Bir de senin dogumdan once doktorlar bir caresine bakar diye dusunuyorum cunku evet oksurmemen lazim. Mutlaka soyle surup bisi verirler oksurtmezler seni yani bu sorunu cozmesi gereken onlar.
O derece degil ama bastan beri agiz tadi bozuklugum hic gecmedi. Bu sabah da mide bulantisiyla uyandim. kusmam muhtemelen ama midemden cok cektim bu hamileligimde..
Sen nasil oldun cnm agrilarin ayni mi?
Benim ağrılarım arada hep var ama sürekli değil .Ocağı bekliyor kizimBence de baktir cnm bu haftalarda basladi bircok kisinin sikintisi. Benim her gittigimde ilk yaptiklari sey idrar tahlili. Neye bakiyolar diye de pek ilgilenmemistim sonra baktim proteine de bakiyolarmis sevindim takip edilmiyo saniyodum.
Anladim cnm gecmis olsun bobrek agrisini zaten dogum sancisiyla bir tutarlar ben de kucukken yasamistim. Duzenli gibiyse tabi takip etmekte fayda var. O agriyla kocalara ne desek yeridir sonucta bir nevi onlarin da sucu:))
Biz farketmesek de her seyden etkileniyoruz, altbeyin calisiyor, hormonlar da sapitti gayet normal. Kafayi bosaltip neyle mutlu oluyosak onu denemek lazim. Ben gecen gun eski turk filmlerine bakindim biraz neseli olanlardan Adile Nasitli, Gulsen Bubikoglu`lu:) Oradaki gamsizlik iyi geliyor:)
Pekmez karabiberi ben demistim ona devam et cnm sik sik ic iyi geliyor, kizimda hep ise yarar.Nevossss Bunu sen de denedin mi cnm bak biraz ise yaramis. Bir de senin dogumdan once doktorlar bir caresine bakar diye dusunuyorum cunku evet oksurmemen lazim. Mutlaka soyle surup bisi verirler oksurtmezler seni yani bu sorunu cozmesi gereken onlar.
O derece degil ama bastan beri agiz tadi bozuklugum hic gecmedi. Bu sabah da mide bulantisiyla uyandim. kusmam muhtemelen ama midemden cok cektim bu hamileligimde..
Sen nasil oldun cnm agrilarin ayni mi?
Korkma acimayacak
Günaydın herkese.
Neredeyse sabaha kadar uyuyamadım, panik atak tarzı şeyler yaşadım gece.
En ufak bir sese eşimin bi hareketine sıçrayarak uyandım kabus gibiydi bu da mı hormonlardan
Endişeleniyoruz doğum yaklaşıyor diye
Bilemedim bana da oluyor buKızlar benim bazen ensem omuzlarım üst kollarım ağrıyor, tansiyonla ilgili olabilir mi? Bi ağırlık çöküyor sanki omuzlarıma.
Aynen canım sabaha baktım üst dudağım yarılmış benim deAynen öyle ben de uçuk çıkardımbir de hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak bir güzel ağladım bebişim doğarsa onu öpemem diye sonra da dedim kendine gel Allah başka dert vermesin ama işte insanın elinde olmuyor
Azıcık karnım ağrısa, bi yerim ağrısa tansiyon mu acaba diyorumBilemedim bana da oluyor bu
Tansiyonum yuksek olmiyor genelde ama
Hayırlısıyla bi dogurup kurtulsaydık
Canım Bi doktora git ciğerlere inmeden hamileye uygun ilaç verir artık organ gelişimi tamamlandığı için sıkıntı olmaz ilaç kullanmada benim karnım nasıl ağrıyordu öksürürken bende ağlıyordum şükür kalmadı bende rabbim şifa versin inşallah ama ilaçsız geçmeyecek bellikiAynıyım hala cok öksürüyorum yemediğim içmediğim bisey kalmadı ağlamaktan içim çıkıyor birde sezeryan olacağım öksürmem lazimken geldi beni buldu isyan etmek istemiyorum ama ruh halimde hıc iyi değil
Yalannnn soledimmmm nihihihiiiUnunu elemiş eleğini asmış emojisi yok mu yatam sana uygun . Nuriye Alço mübarek
Ense agrisi bi tek tansiyon olabilir ama digerlerinin sebebinin tansiyon oldugunu sanmam canim. Yine tabi bi baktirtmakta fayda var ama olsada skinti olmaz aksine hioppp doguma modu oldugundan insan panik yapamiyorKızlar benim bazen ensem omuzlarım üst kollarım ağrıyor, tansiyonla ilgili olabilir mi? Bi ağırlık çöküyor sanki omuzlarıma.
benim kulağım tıkandı kulak ağrısından ölüyorum yarın kbbye özelden randevu aldım yalvarıcam doktora bana bi ilaç verin diye allahım iyileşmeden doğurmayım nolurAynıyım hala cok öksürüyorum yemediğim içmediğim bisey kalmadı ağlamaktan içim çıkıyor birde sezeryan olacağım öksürmem lazimken geldi beni buldu isyan etmek istemiyorum ama ruh halimde hıc iyi değil
Aa bak sabh yazmissin panik atak gibi bisi yasadigini bu ense ağrısı vb kendini kastiyan flan olur canim .Kızlar benim bazen ensem omuzlarım üst kollarım ağrıyor, tansiyonla ilgili olabilir mi? Bi ağırlık çöküyor sanki omuzlarıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?