2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şey birde doğum sancısı ve başlangıcı nasıl oluyor ikinci çocuğum ama ilki acil sezeryan oldugu için bilmiyorum şuanda olan şeyleride anlayamıyorum. Nasıl anlarız suyu gelmeden kendini belli edermi

Şey birde doğum sancısı ve başlangıcı nasıl oluyor ikinci çocuğum ama ilki acil sezeryan oldugu için bilmiyorum şuanda olan şeyleride anlayamıyorum. Nasıl anlarız suyu gelmeden kendini belli edermi
Yalancı ağrılar alt karında hissedilir ve hafif regl ağrısı gibi duyulurken, gerçek sancılar belden kasıklara doğru daha şiddetli hissedilirmiş

Ben de seninle ayni durumdayim ama bence anlicaz. Hatta oyle bi anlicaz ki bu kadar anlamasak da olurdu dicez:)

Ben de seninle ayni durumdayim ama bence anlicaz. Hatta oyle bi anlicaz ki bu kadar anlamasak da olurdu dicez:)
bu güzeldi işin Aslı bende böbrek sorunu var her defasında ondan sanıyorum geçen gün. Belimden başladı agrı,kasıklarıma dogru migdem bir yandan Yanlız tarifi ciddi mümkün olmayan bir acı anlatamıyorum resmen 30 saniye belki daha az sürüyor 20 dk yok oluyordu ama o 30 saniyede ben normal doğurmam ben normal dogurmayı nasıl kabul ettim diye bağırıp aglıyordum. İşin Aslı eşimede o 30 saniyede ne sorsa çok pis bağıra bağıra pişman etmişim o 30 saniye geçincede, seni çok seviyorum moduna girmişim eşim hala diyor dogum böyle birşey mi resmen dengesiz oldum psikolojim bozuldu diyor o nasıl ruh değişimidir diye

6 da Karnım sertleşmesiyle ağrı yaptı uyandım. tuvalete kalktım, düzelmedi
gevşemedi hala. Bir şey olmaz değil mi
Sağa yatıyorum sola oturuyorum aynı

Hayır tansiyonum yüksek çıktı sadece. şuan evde takip yapıyorum yüksek değil. Ama ödemim var malesef ellerimde ayaklarımda
Bende de tansiyon hastanede yüksek çıkıyor 14 10 evde normal idrarda protein yok ama nstde taşikardi diyor doktor sezeryn yapalım dedi hemen bende korktum açıkçası sizin durumu okuyunca yazayım dedim doktora kalsa 36+5te alacaktı hemen ben beklemek istedim fakat içime de sinmedi ani tansiyonun yükselebilir bebeğe zarar verir alalım diyor her seferde

6 da Karnım sertleşmesiyle ağrı yaptı uyandım. tuvalete kalktım, düzelmedi
gevşemedi hala. Bir şey olmaz değil mi
Sağa yatıyorum sola oturuyorum aynı
Düm akşam yemeğini fazla kaçırdım ben de. Neredeyse sabaha kadar karnım sertti, hiç yumuşamadı, arada kasılmalar oldu hissediyorum ama kasılmalar dışında da sertti, şu an yumuşamış.

Düm akşam yemeğini fazla kaçırdım ben de. Neredeyse sabaha kadar karnım sertti, hiç yumuşamadı, arada kasılmalar oldu hissediyorum ama kasılmalar dışında da sertti, şu an yumuşamış.

Magnezyum içince normal her zamanki kasılıp gevşemeye başladı.
İçmemiştim magnezyumu ondan mı oldu acaba .

Vajinal bir akıntı da olabilir suyun gelse daha fazla gelirdi sancı takip et eğer sancı başlarsa haberleselim gel dedi

Geçmiş olsun mervecim ,ama idrar ya da akıntı olma ihtimali çok.Su olsa dediğin gibi daha fazla gelirdi .Dün benimde böyle bir şey başıma geldi mesanem dolu ama çıkan minik ,ayağa kalkıyorum akıyor gidiyor ,bebek hareketi de iyi takipteyim.2 gündür dışarilardaydim daha da çıkmam yorgunluk oluyor sanırım biraz da az kaldı sabır diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…