2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yüksek tansiyondan çok korkuyor doktorlar. Allah korusun bebeğin plasentadan ayrılma riski varmış. Riske atmak istemiyolar doğal olarak. Bu haftalara kadar gelmişiz.

Yüksek tansiyondan çok korkuyor doktorlar. Allah korusun bebeğin plasentadan ayrılma riski varmış. Riske atmak istemiyolar doğal olarak. Bu haftalara kadar gelmişiz.
Tansiyon normal zamanda bile tehlikeli kaldı ki hamilelikte. Ben ilk gebeliğimde sizin yaşadığınızı yaşadım tansiyon 14/9 çıkınca dr tahlil istedi idrarda protein çıktı. Ben de başka hiçbir belirti de yoktu ona rağmen dr çok panik olmuştu. Sonrasında 2 günde bir kontrole çağırdı.

Geçmiş olsun ayva suyu kaynatmıştım boğazım için içine az zerdeçal azda zencefil attım ama avvayı baya kaynettım komposto dan fazla kaynettım özü çıksın diye Ogün içinde 3bardak içtim sabaha kadar tuvalette bekledim öyle Bi idrar söküyor inanamssın ellerim ayaklarım davul gibiydi 2gün rahat ettim bütün şişlerim gitti. Ayvalarıda yedim atmadım.
Hayır tansiyonum yüksek çıktı sadece. şuan evde takip yapıyorum yüksek değil. Ama ödemim var malesef ellerimde ayaklarımda

Benim de 2 haftadır ödem sorunum var ,idarar tahlili yaptırdım,tansiyon normal muhtemelen artan kan hacminden dolayı ödem yaptık hele sabah ellerim kocaman oluyor ayak bileklerim inmiyor ama hiç kalkmasam da hafif sis ayakta çok kalmissam daha çok sis oluyor.

Dontsay selam gecmiş olsun..şekerin hep böyle yüksekmiydi..ne zmndan beri boyle yüksek seyretti..düzelmesine cok sevindim

günaydın kızlar öksürükten sabaha karşı uyandım sonra hiç uyuyamadım burun tıkanıklığı öksürük
birisi pekmez karabiber önermişti sabah onu yaptım aç karnına midemi malesef çok bulandırdı ama sanki iyi geldi göğsümü iyice viksledim nine gibi inşallah doğuma kadar toparlarım ilk doğumum 39+5ti bugün 38+5 bakalım son 1 hafta diyorum ama nasip bazen arada bir inanılmaz aşağıya baskı oluyor ama bazen de akşama kadar bişey olmuyor
Nevossss sen naptın yarın doğumun vardı de mi? iyileştin mi?

Sonra ne oldu? Gününüzü mü bekledi doktor nasıl gelişti doğum?

Günaydın hanımlar. Hala mide bulantısı ve kusma yaşayan var mı benim gibi önce demir ilacından diye düşünüyordum ama bi süredir onu kullanmıyorum hala aynı. Sizce normal mi?

Günaydın hanımlar. Hala mide bulantısı ve kusma yaşayan var mı benim gibi önce demir ilacından diye düşünüyordum ama bi süredir onu kullanmıyorum hala aynı. Sizce normal mi?
O haftalarda benim de oldu .Hatta kilo vermiştim .Şimdi iyiyim .İlk kizimda olmamıştı .Değişik oluyor herkesde .Doktora söyledim.Beslenme şeklini degistir .Acı,baharatlı yeme .Yatmadan önce ve gece yemek yeme .Elma ye ,süt iç demişti .

Sonra ne oldu? Gününüzü mü bekledi doktor nasıl gelişti doğum?
Evet zaten 38 haftalıkken suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı o günün akşamı da doğum yaptım. Ama ilk gebeliğimde bu sıkıntıyı yaşadığım için sonraki hamileliğim ve bu hamileliğinde başından itibaren çok sıkı takip edildim.

Ben mide bulantim geçmediği için hiç başlayamadım bile demir ilacına dun sabah yine kusmayla başladım güne umudumu kaybettim artık çocuk doğmadan geçmeyecek bulantim muhtemelen

Aynıyım hala cok öksürüyorum yemediğim içmediğim bisey kalmadı ağlamaktan içim çıkıyor birde sezeryan olacağım öksürmem lazimken geldi beni buldu isyan etmek istemiyorum ama ruh halimde hıc iyi değil

Evet 2. Gebeliktete olma olasılığı yüksekmiş. Tansiyon kalıcı oldu mu peki?

Evet 2. Gebeliktete olma olasılığı yüksekmiş. Tansiyon kalıcı oldu mu peki?
Hayır doğum sonrası düzeliyor. Sonrasında dr gittim gebeliğe bağlı hipertansiyon olduğunu söyledi. Bu hamileliğimde tansiyon ve kalp ilacı da verdi doktor. Doğumdan sonra bırakacağım inşallah

Ah canım yaa senı okadar iyi anlıyorum ki kızımda dogumdan 10 gun once yakalandım o zamanlar h1n1 mı oyle vırus vardı domuz gribi. Suan da hastayım tahminen 15 gun var doguma. Insallah toparlanırsın uzulmek Bagısıklıgı dusurmekten ve bebegı strese sokmaktan baska bıseye yaramıyor. Burnunu acık tutabilirsen oksurugun azalıyor. Allah sıfa versın

Doğum yarın olmasaydı bu kadar üzülmezdim öksürürken hapşırırken dikislerim zarar görecek dogumhane yeterince soğuk olur orda daha beter olucam bebeğime geçecek hastalik diye korkuyorumçok teşekkür ederim size de geçmiş olsun Allah şifa versin tüm hastalara..

Canım Allah şifa versin üzülme herşey olacağına varır bebeğini bol bol emzirirsin hiç bişey olmaz Allahın izni ile kendini üzme bebeğine odaklan

Su nasıl bir şey? Kıvam koku vs nasıl ayırabiliriz yani akinti ve idrardan yanında eşlik eden başka bisiy oluyor mu?

Ah nevoşum hiç sıkma canını Allah kolaylık veriyor inan ki hormonlarımiz alt üst oldu her türlü duyguyu yaşıyoruz ama hepsi gelip geçecek inşallah saglikla yavrularimiza kavusalim da çekilen sıkıntıyı unutur gideriz.Kacta doğum Allah nasip ederse

Sabahtan gel dediler tahlilleri verecekmişim anestezi Dr ile gorusulecekmis sonrasında saatini bile bilmiyorum öğlene yada öğleden sonraya kalır muhtemelen

Su nasıl bir şey? Kıvam koku vs nasıl ayırabiliriz yani akinti ve idrardan yanında eşlik eden başka bisiy oluyor mu?
Valla ben yataktan kalktım bacak arasından su sızmaya başladı hatta o zaman idrar yolu enfeksiyonum vardı idrar sandım. Sildim ama su sızmaya devam etti sonra kokusuna baktım ama hiç koku yoktu dr gittim turlusol kağıdıyla baktılar suyun sızıyor dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…