2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de çok aşağıdalar kasığımdalar resmen ikisi de baş aşağı mesaneyi coşturuyorlar
Canım ne korkular yasadık erken gelecek nasıl olacak diye hamd olsun bak sen de kendı adıma da konusayım yıne ıyı haftalardayız. Ne zamana gun verdı dr? Ikız dıye korkutıyorlardı senı bıde

Benim de bu son haftalarda dudaklarim yarılıyor ust dudagim iyilesse alt dudagim yarılıyor. Niye acaba bu dudak yariklari
Beni genelde stres, panik, korkular etkiliyor, özellikle gece bunlardan dolayı uyuyamadıysam sabaha yarık oluyor hep de aynı noktadan oluyor. Gebelikten önce de olurdu, asıl nedeni nedir bilmiyorum.

Çok heyecanlı olmalısın senin iyice yaklaştı inşallah sağ salim eline alırsın

Masallah masallah
Sey dicem immm seyyy
Bana da gelsene hazir elin degmisken
Tek istegim şunu yapabilecek eski gücümü toparlayabilmek
Malesef tek yapabildiğim bir yemek
Hemen gelirim nerdesin konum at bugün acayip bir enerjim War hala bitmek bilmedi neler neler yaptım smdi bı banyo yapıp bidha yerimden kalkmak istemiyorum

Beni genelde stres, panik, korkular etkiliyor, özellikle gece bunlardan dolayı uyuyamadıysam sabaha yarık oluyor hep de aynı noktadan oluyor. Gebelikten önce de olurdu, asıl nedeni nedir bilmiyorum.
Gündüzleri kafanda birşeyleri düşünüyorsan ondan da olabilir. Uyurken beyin çalışmaya devam ediyor rüyalara yansıyor. Bende genelde kaygılarım rüyalarımda oluyor. Bide hormonlarda belki etkiliyor. Şurda 9 günün kalmış oda ayrı bir heyecan . Kendini bırak diyicem ama ben olsam şimdi heyecandan ishal olmuştum

Canım ne korkular yasadık erken gelecek nasıl olacak diye hamd olsun bak sen de kendı adıma da konusayım yıne ıyı haftalardayız. Ne zamana gun verdı dr? Ikız dıye korkutıyorlardı senı bıde
Çarşamba inşallah benim doğum canım çok şükürler beni 37-38 ler hayal gibiydi gerçekten 30 da öyle bir sancı vardı ki nst de dedim 2 haftayı bulmaz doğururum ben öyle olmadı çok şükür

Hemen gelirim nerdesin konum at bugün acayip bir enerjim War hala bitmek bilmedi neler neler yaptım smdi bı banyo yapıp bidha yerimden kalkmak istemiyorum
Valla maşallah sana bende mutfak topla yemek yap sonra otur hayatı sorgula modundayım gerçi covid ağzıma sıçtı demiyom da bide benim memleket soğuk cam silmeye kalksam bez cama yapışır donar

Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah haftamız günümüz aynı yarın bende doktora gidecem ağrıdan yürüyemiyorum artık
Amin sağolasın. Ben de ağırlaştım. Göbeğim bacaklarımın arasında sanki Rabbim hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…