2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla maşallah sana bende mutfak topla yemek yap sonra otur hayatı sorgula modundayım gerçi covid ağzıma sıçtı demiyom da bide benim memleket soğuk cam silmeye kalksam bez cama yapışır donar
Normalde bende yerimden kalkamiyorum bugüne özel bir enerji var üstümde hayrolsun :)) covid Ken aman dikkat kendini sakın yorma vicudun sadece covidle savassin. Bu arada hangi şehirdesin

Normalde bende yerimden kalkamiyorum bugüne özel bir enerji var üstümde hayrolsun :)) covid Ken aman dikkat kendini sakın yorma vicudun sadece covidle savassin. Bu arada hangi şehirdesin
Niğde deyim. Yapmaya kalksamda yapamıyorum ki zaten yığılıp kalıyorum yemeği yaptığıma şükür ediyorum.

Kizlaar bilmedigim yeni doguran var mi ?
Benimkinin eli kulağında 3cm açılmam var bugün biraz merdiven biraz yokuş çıktım eve zor geldim doğuruyor um sandım aşağıya iyice baskı arttı yürüyünce. Sabah erkenden kontrolüm var bakalım ne dicek doktorcuğum

Yaa annem de yılbaşında gelmesin diyor rahatı bozulacakmış.
Sanki parti yapıyoz alt tarafı mısır patlatıp kola içeriz yani

Doğum enerjisi olmasın o Doğumdan önce bir enerji patlaması oluyormuş
Daha erken değil mi olabilir mi acaba ayy şuan aklıma bissuru şey geliyor olabilir mi dersin
Nem 50-55 ideal diye biliyorum
Oda ısısı 20-21 civarında bizim
Ha neme müdahale edemiyorum ben 70leri buluyo yaşadığımız yerde.
Nem 30a düşse iyimi 60a yüksekse kötu mu iyi mi hangisi doğru olan bnde öğrenmek istiorm

Daha erken değil mi olabilir mi acaba ayy şuan aklıma bissuru şey geliyor olabilir mi dersin

Nem 30a düşse iyimi 60a yüksekse kötu mu iyi mi hangisi doğru olan bnde öğrenmek istiorm
Nem oranı düşükse ağız burun kuruluğu yapıyo öksürük falan yine onun çaresi var kalorife ıslak bez asılabilir, nem cihazları da var
Ama yüksek olunca havalandırmaktan başka çare yok, o da bi süre etki ediyor yine yükseliyo, kışın bebekli evde de sürekli havalandırma olmaz.

Arkadaşlar buhar makinası aldınız mı bide bebek odası ideal ısı ve nem oranı ne bilen var mı her yerde ayrı yazıyor
Annemde vardı çok önceden almıştı buhar makinası, yeni almadım o yüzden. Ama bence gerekli peteklerden benim bile ağzım burnum kuruyor

Annemde vardı çok önceden almıştı buhar makinası, yeni almadım o yüzden. Ama bence gerekli peteklerden benim bile ağzım burnum kuruyor
Evet bende ondan korkuyorum biz bile mahvoluyoruz çocukları düşünemiyorum . Horlamaya başladım kendi horlamama uyanıyorum normalde nefesim bile duyulmaz nasıl tıkanıyorsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…