Benimki çıkıntılık yapıp yılbaşında gelmez umarım 3 Ocak tan sonra bekliyorum.
Geçen sene eşimin görev yeri nedeniyle yılbaşında beraber değildik. Bu sene beraber olacağız, yanında bonusuyla birlikte
Valla maşallah sana bende mutfak topla yemek yap sonra otur hayatı sorgula modundayım gerçi covid ağzıma sıçtı demiyom da bide benim memleket soğuk cam silmeye kalksam bez cama yapışır donar
Normalde bende yerimden kalkamiyorum bugüne özel bir enerji var üstümde hayrolsun :)) covid Ken aman dikkat kendini sakın yorma vicudun sadece covidle savassin. Bu arada hangi şehirdesin
Normalde bende yerimden kalkamiyorum bugüne özel bir enerji var üstümde hayrolsun :)) covid Ken aman dikkat kendini sakın yorma vicudun sadece covidle savassin. Bu arada hangi şehirdesin
Benimkinin eli kulağında 3cm açılmam var bugün biraz merdiven biraz yokuş çıktım eve zor geldim doğuruyor um sandım aşağıya iyice baskı arttı yürüyünce. Sabah erkenden kontrolüm var bakalım ne dicek doktorcuğum
Hemen gelirim nerdesin konum at bugün acayip bir enerjim War hala bitmek bilmedi neler neler yaptım smdi bı banyo yapıp bidha yerimden kalkmak istemiyorum
Benimki çıkıntılık yapıp yılbaşında gelmez umarım 3 Ocak tan sonra bekliyorum.
Geçen sene eşimin görev yeri nedeniyle yılbaşında beraber değildik. Bu sene beraber olacağız, yanında bonusuyla birlikte
Nem oranı düşükse ağız burun kuruluğu yapıyo öksürük falan yine onun çaresi var kalorife ıslak bez asılabilir, nem cihazları da var
Ama yüksek olunca havalandırmaktan başka çare yok, o da bi süre etki ediyor yine yükseliyo, kışın bebekli evde de sürekli havalandırma olmaz.
Evet bende ondan korkuyorum biz bile mahvoluyoruz çocukları düşünemiyorum . Horlamaya başladım kendi horlamama uyanıyorum normalde nefesim bile duyulmaz nasıl tıkanıyorsa artık