2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın hanımlar. Hala mide bulantısı ve kusma yaşayan var mı benim gibi önce demir ilacından diye düşünüyordum ama bi süredir onu kullanmıyorum hala aynı. Sizce normal mi?
Bulantım yok ama çok yediğim zaman, ya da yediğim şey dokunursa mesela muz gibi kusuyorum. Banyoya gitmem yeterli yani, anca öyle rahatlıyorum. Ben zaten hamilelikte hep midemden çektim

Evet bende ondan korkuyorum biz bile mahvoluyoruz çocukları düşünemiyorum . Horlamaya başladım kendi horlamama uyanıyorum normalde nefesim bile duyulmaz nasıl tıkanıyorsa artık
Bende de oldu horlama, çünkü başım dümdüz yatamıyorum 2 yastık koyuyorum.. burnum tıkanıyor ağızdan nefes almaya çalışıyorum boğazım daha çok kuruyor böyle saçma bir döngü göbeği yatağı yerleştirene kadar zaten dön dur

Evet bende ondan korkuyorum biz bile mahvoluyoruz çocukları düşünemiyorum . Horlamaya başladım kendi horlamama uyanıyorum normalde nefesim bile duyulmaz nasıl tıkanıyorsa artık
Ben de kendi horlamama uyanıyorum Buhar makinesi mi alsam diyorum valla resmen nefes alamıyorum artık.

Nevossss inde yarındı sanırım?
Allah kolaylık versin canım ikinize de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Yarın büyük gün 39+5 kızıma kavuşuyorum hayırlısıyla BankacI26 Allah yardımcımız olsun sağ salim bebislerimizi alalım kucağımıza

İnşallah düzelir doğumdan sonra

Daha erken değil mi olabilir mi acaba ayy şuan aklıma bissuru şey geliyor olabilir mi dersin

Nem 30a düşse iyimi 60a yüksekse kötu mu iyi mi hangisi doğru olan bnde öğrenmek istiorm
Öyle derler ama illa olacak diye bir şey yok tabi korkma Sen yine de çok yorma kendini tetikte ol

Arkadaşlar buhar makinası aldınız mı bide bebek odası ideal ısı ve nem oranı ne bilen var mı her yerde ayrı yazıyor
Ben aldim Vicks'inkini. Ilk kizimda cunku kaloriferden dolayi sikinti cekmistik ama nedense almamistim. Cok lazim bisey. Ama nem orani n'olmali henuz ben de bakmadim. Oda isisi 24-25 derece olmali derler ama bana gore soguk mesela.

Nevossss inde yarındı sanırım?
Allah kolaylık versin canım ikinize de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Yarın büyük gün 39+5 kızıma kavuşuyorum hayırlısıyla BankacI26 Allah yardımcımız olsun sağ salim bebislerimizi alalım kucağımıza
Amin canım inşallah
Hangisinden aldın canım makinayı ?
Weewell marka aldım canım ben memnunum. Wch714 modeli.
Canım saglikla kucağına al inşallah .

Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah canım .

Teşekkür ederim kızlar sağolun. Hayırlısı ile sağlıkla alalım inşallah her birimiz

Blntkbra
Canım oğlun nasıl karşıladı kardeşini
Kıskançlık var mı?
Wala canim nasi diyim belirgin bir kiskancligi yok ama icten ice var gibi caktirmiyor. Dun gece tokat yapistirdi agliyor die mesela soka girdim. Tabi kinustuk vs yapmuyor pek ama hep cok dikkatliyiz.

Ben aldim Vicks'inkini. Ilk kizimda cunku kaloriferden dolayi sikinti cekmistik ama nedense almamistim. Cok lazim bisey. Ama nem orani n'olmali henuz ben de bakmadim. Oda isisi 24-25 derece olmali derler ama bana gore soguk mesela.
Bende alacam da tecrübesizlik valla insan bilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…