2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aa geçmiş olsun canım.
Hastanen pozitif gebe kabul ediyor mu doğuma?
Bi de belirti falan var mıydı?
Test yaptırıp oyle gelmemi istemişlerdi pozitiflik durumunu hic konusmamıstık. Burun tıkanıklığı tat koku kaybı ve hafif öksürük vardı.

Bugünden test vermiştim hastane istediği için sonuç pozitif hastaneye ulaşamıyorum doktoruma yazdım. Bu durumda doğum yarin gerçekleşir mi?

sağlık açısından bir riski yoksa yapılır. Bazı hastaneler kabul ediyor pozitif hastayı.
Ben hastaneye sormuştum kabul ediyorlar. Ama servis olarak Doğum servisine yatırmıyorlarmış.

Bugünden test vermiştim hastane istediği için sonuç pozitif hastaneye ulaşamıyorum doktoruma yazdım. Bu durumda doğum yarin gerçekleşir mi?
Cok gecmis olsun. Canım benim
Korkma
Mutlaka bu sekildede dogum oluyor
Arkadaşların dedikleri gibi her hastanede almıyorlar
Pandemi hastanesine yonlendirebilirler
Sezeryandı
Rabbim hayırlı bi sekilde kavuştursun sizi. Birbirinize
Pndemi hastanesinde olması daha iyi hem
Benim hastanem gwceligine +3 bin fiyat istedi covidken

Çookk çookk geçmişş olsun.
Benim hastanede özel daha önce konuştum bu durumu covid katı olduğu için yapabiliceğini söylemişlerdi.
Umarım sizin doğumda en hayırlı şekilde olur

canım şoktayım nasıl olur ya e ne yapacaksın doktoruna yazsan çok mu geç saat? ailen karantinada nasıl olacak
allah yardımcın olsun umarım ben de covid değilimdir istersen doğuma hazırlık forumunda soru sor
Q Queen of the North sağlıkçı belki o bilir

Test yaptırıp oyle gelmemi istemişlerdi pozitiflik durumunu hic konusmamıstık. Burun tıkanıklığı tat koku kaybı ve hafif öksürük vardı.
Cok gecmis olsun insallah hastanen kabul ediyordur. Bu rahatsizliklar kac gundur vardi sende? yani sonunda misin baslarda mi? Insallah en kisa zamanda negatife doner iyilesirsin.

Senin henuz tarihin belli degildi di mi? Bekliyordun?

Hastaneye nihayet ulaştık doğumhane doktora ulaşmaya çalışıyormuş bilgi bekliyoruz. Net bisey diyen yok ona göre hareket edeceğiz artık

Cok gecmis olsun insallah hastanen kabul ediyordur. Bu rahatsizliklar kac gundur vardi sende? yani sonunda misin baslarda mi? Insallah en kisa zamanda negatife doner iyilesirsin.
Perşembeden beri böyleyim.. Ama hiç konduramadım 9 ay boyunca açık ofis ortamında çalıştım servis kullandım evdeyken olabileceğim aklıma gelmezdi...

Senin henuz tarihin belli degildi di mi? Bekliyordun?
evet canım normal beklendiği için bekliyoruz ama gerçekten bende fena hastayım
Perşembeden beri böyleyim.. Ama hiç konduramadım 9 ay boyunca açık ofis ortamında çalıştım servis kullandım evdeyken olabileceğim aklıma gelmezdi...
canım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin hakkında en hayırlısı neyse o olsun korkma stres yapma bebek de strese girmesin eminim daha önce bir sürü covidli gebe doğum yapmıştır orada dualarım seninle ve. bebeğinle

Tuh be...Merak etme bu sekilde dogum oluyor bekleteceklerini sanmiyorum. insallah saglikla kavusun. hastane olarak da hangisi hayirlisiysa iyiyse o olsun hic canini sikma. Sukur ki agir gecirmiyorsun

Allah korusun insallah normal bir soguk alginligidir gecer gider. Bol bol portakal vs. ve dinlenme. C vitamini cok onemliymis. Ya valla hepimiz ayni rsik altindayiz aslinda ben bugun iyiyim ama yarina Allah kerim kizim okula gidiyor. Gecen hafta haber geldi siniflarinda covid cikmis isterseniz test yaptirin dediler. Bir belirtimiz olmadigi icin test yaptirmadik iyiyiz de. Simdi de burda tatil haftasi evdeyiz ama bugun biyere gittik, kizi son ay bol bol gezdirelim diye ama dipdibeydik insanlarla maskeli de olsak. Yani dikkat etmeye calissak da olmuyor. Allah`a emanetiz. Insallah saglikla bi kavusalim su bebislere. Sonrasi da ayni yine bu kez bebek fln valla hayattan soguttu su hastalik insanlari...

Canım çok çok geçmiş olsun, benim doktorum hastalarında pozitif olanları bırakmıyor, inşallah seninde bir sorun olmaz, bizimde bebek karantina biter bitmez geldi, soğuk algınlığı gibi geçip gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…