2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Anne karnından aldığı için enfeksiyonu yükseldi bu sekilde anlaşıldı genellikle covidli annenin bebegi covidli doğuyor dedi cocuk doktorumuz

Rabbim ikinize de tez zamanda şifa versin canım. Merak etme sütün gelecektir yeter ki sen stres yapıp üzülme. Allahın izniyle sütün bebeğine de şifa olacak bak gör.

Bir belirti olmadan yapmıyorlar testi.. anne karnında yakalandığını düşünüyorlar
Cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda duzelir tekrar kavusursunuz. Bebegin aglamasi da uyumamasi da cok normal normalde de olabileck seyler 2. gun baslarya zaten aglamalar ama onun disindaki sikintisi ne acaba neden yogun bakima aliyorlar, enfeksiyon beraber kalmanizi engellecek durumda miymis yoksa onlem amacli mi? Sutun icin endiselenme inan hemen gelir sen iyi olmaya calis, gececek..Dualarimiz sizinle.

Insallah kızın da sen de saglıgınıza kavusursunuz canım. Sut olayı psikolojik bir durum aynı zamanda dua edecegım sana ve kızına bol sutun olsun saglıkla ınsallah sıfa olur sütün de yavruna hayatında yasayacagı tum sıkıntı bukadar olsun kuzunun

canım çok geçmiş olsun kızın sapasağlam daha da iyi olması için orada. sakın kendini üzme bebeğinin resimlerine bak sağım yaparken giydiği kıyafetlerini kokla bak göreceksin sütün de gelecek bir kaç güne

Irmakkk T tulperde Size de Allah kolaylik versin kizlar insallah kolaylikla gelsin bebisler. Yalniz tulperde, diye diye sana 2 Ocaki buldurucaz soyliim gidisat onu gosteriyo:)
Benim ocakta doğurmaya umudum kalmadı, yarın ya da cuma başlar gibi geliyo bakalım hayırlısı olsun ya

Kizlar bugun en gorulmemesi gereken ruyalardan birini gordum, korkunclu, bebekle ilgili anlatmim. Resmen uzuntuden bacaklarimi hissetmedim fln Allah kimseyi evladiyla sinamasin ruyasinda bile.. Sabah uyandigimda bi sure konusamadim kal geldi gibi bisi oldu Allahtan sonra gecti.
Bugun nst ve ultrason randevum vardi. Bir iki duzensiz kasilma disinda hicbisi yok. Bebek iyi sukur 2800 olmus. Cok sok bir sey ogrendim, doktorum acil durum olmadiktan sonra genel anastezi yapmiyoruz, epidural veya spinal yapiyoruz dedi. Ben sok, ben iptal diyosunuzya iste ben de oyle oldum. Normal dogum olmazsa artik fenalasa fenalasi dogurucam. Hayirlisi. Teslim oldum artik kadere.

Canım geçmiş olsun, hiç canını sıkma, her şey yoluna girer en kısa zamanda inşallah Moralini yüksek tut, çok şükür ki nefes problemi yokmuş, çabucak birbirinize kavuşun inşallah

Canım burda da genel anestezi pek yapmıyorlar. Gorumcem ekım ayında ozel hastanede dogum yaptı oncesınde kac kez gıdıp yalvardı dr a panıkatagım var genel ıstıyorum dıye kesınlıkle yapmadılar komplikasyonu cokmus. Hayırlısı olsun tabı, spınal yapmıstım ılk dogumu bunda okadarr korkmuyorum

Yurtdisinda misiniz sizde? Ben de sasirdim, sadece acil durum proseduru olarak uyguluyoruz dedi. Spinal epiduralden daha mi iyi, sonrasinda nasil oluyor hissizlik, wc ile ilgili sikintin oldu mu? Ben aslinda cok isterim bebegin dogumuna sahit olayim ama kandan vs etkileniyorum o yuzden strese girmek ve bebegi sokmak istemedim. Hayirlisi olsun artik bayilirsam kendileri ugrasir :) Ben kendimi motive etmeye calisicam.

Hormonlardan canım ya kabuslar, ben gece uyanıkken bile görüyorum
Doğum hayırlısı nasılsa öyle olsun canım senin için inşallah gönlündeki gibi normal doğum olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…