2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım ben 74le doğum yaptım, benimde aynı, deri sarkıyor, sonrasında sporla toplanabildiği kadar toplanır, şuan zaten rahim kendisini toparlamaya çalışıyor, ben o psikolojiyi ilk çocukta atlattım, çatlaklar sarkmalar hepsine alıştım

Son düzenleme:
O durum bende de oluyor acaba kabus görüp korkuyorum kendimi mi kasıyorum diye düşünüyorum ama rüya hatirlamadigim zaman bile oyle oluyor karnım inleyerek uyaniyorum

İlk dogum normaldi ve tabikide gobek vardi ama tek parcaydi lop die gobekti simdi ikiye bolunmus gibi o canimi skiyor insallah bu 2 parca hali duzelir derdim yoksa gobekten yana sorunum yok yeni dogurmus kadinim hani takmam zamanla gecer ama sekli garip ona cok uzuldum

@ırmakkk
Geçen sene kardeşim doğum yapmadan önce İzmirde bir dogaltas satan bir yerden doğacak bebiş için de alalım dedik, ama beyfendi satmadı, bebeğinize kendi kolyenizi takmanız gerekir dedi, Kardeşim de bebeği doğunca ona kendi kolyesini bileklik yaptırıp, taktı. Ama illaki böyle olacak diye bir şey yoktur bence, yeter ki guvenilir bir yerden al, önemli olan o canım

Emerse memede uyur ama mama alıyorsa Bi zaman sonra hemen uyumuyor bende oğlanı mamayla büyüttüm sallamıştım hrp

Canim ben çalışıyorum (8-5) birinci çocuğumda benden çok babanesini gördüğü icin babanesi ne alışkanlığı ogrettiyse öyle kaldı gitti. Şimdi kendim büyütmeyi planlıyorum nasipse bu yüzden birincide yaşadığım olumsuzlukları tekrar yaşamamak adına bilinçli davranmak istiyorum. Tabi elimden geldiği kadar bebek inat ederse mecbur salliycezz

Kaç kilo gitti canım doğumda?

Kehribar kolye cok iyi geliyor. Beş yaşında oğlum hala takar hatta biz kehribar ailesiyiz diyebilirim ben eşim de takıyoruz. Eşim tesbih hastasi oldugu için fotograflarda gördüğünde gerçek mi çakma mi direk anlıyor. Ona göre alıyor.

Ben kendi kolyemizi takmanın bebeğimize negatiflikleri de verdiğini duymuştum. Ben veya eşim kolyemizi çıkardığımız da karışmaması için çok dikkat ediyoruz.

Doktorlar önermiyor kehribar kolye diye biliyorum, bilimsel hiçbir kanıtının olmadığını söylüyor hatta boncuklu olduğu için tehlikeli bile olduğunu söylüyorlar. Bence illa gerekli görüyosanız ayak bileğine kullanın derim, benim bi arkadaşım ayak bileğine takıyordu bebeğin, en azından ulaşması daha zor olur kopma ihtimali azalır.

Canım bıze de alınabilecek site vs varsa öner bız de alalım

Aslında bende korkuyorum bogazını sokar mı ya da kopar mı dıye ama kullananlardan da cok olumlu yorumlar duyunca denemek istiyorum

valla ben 2 yaşındaki kızımı hala her akşam kucağımda sallayarak(ayakta gezinerek) 20-30 dk da uyutuyorum
tamamen bebekle ilgili ben de hiç istemezdim böyle olsun ama 1 aylıkken bile öğlen 3 ten gece 11 e kadar uyumadığını bilirim ne emzik ne biberon kabul etmedi keşke bacağımda sallasaydım da uyuyam bir bebek olsaydı. 1 aydan sonra gözü faltaşı gibi açık etrafı izlerdi sonrasında hep kucakçı oldu asla yatmazdı ne ana kucağı he puset
en sonunda oyun halısında 15 dk oyalanır oldu da o zaman yemek yiyebilirdim
yeğenlerimi mesela yengem ne salladı ne başka bişey çocukları yatağında uyurdu
o kadar dua ettimki bu bebeğim uykuya düşkün olsun iştahlı olsun diye
inşallah rabbim yüzüme bakar

En iyisi YouTube den bı arastirayim canim

İnşallah canım geçsin hepimizin isteği

Dediğin gibi çocuktan çocuğa fark var canim bazen ne kadar ugrassak da çocuk kabul etmeyince etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…