yamuna çok güzel korse fakat doğumdan hemen sonra kullanılabilmesi bence çok zor
karnınız indikten sonra şekillenmesi için kullanılabilir diye düşünüyorum ama
Korse hemen kullanabilirsin demişti ebe bana ama, organlarımızın yerine yerleşmesini beklemek gerekiyor demişti topikte bir arkadaşımız. O kadar çok terliyorum ki korse şu an beni boğar karnımda tam inmedi henüz. Normal doğumdan sonra baya baya inen var mı?
11 kg civari canim 100 le doguma girdim tam. pazartesi gunu tartildim 89.300 muydu ne 89 diorum ortalama he hunharca yiyorum suan tatli vs almisimdir bile belki
Korse hemen kullanabilirsin demişti ebe bana ama, organlarımızın yerine yerleşmesini beklemek gerekiyor demişti topikte bir arkadaşımız. O kadar çok terliyorum ki korse şu an beni boğar karnımda tam inmedi henüz. Normal doğumdan sonra baya baya inen var mı?
3 mu her bunye farkli demekki wala ben +8 kilo aldim aslinda sadece son 1 h tartilmadim en son 100 dum. İste ciktim sali dogumdan ertesi hafta pazartesi saglik ocagi kontrolunde 89 kilodlydum canim
Benimki 2 yaşına kadar emerek uyudu. O da iyi bi şey değil, ama memeyi bırakınca kendiliğinden uyudu.
Hiç sallamadım ben ne ayağımda ne beşikte.
Uyku eğitimleri var bana pek gerekli gelmiyor o yüzden hiç denemedim bi bak istersen.
Ben de owli korse sipariş verdim , henüz gelmedi, kullanır miyim bilmiyorum ama ne olur ne olmaz almak istedim. Dr larin bazısı öneriyor, bazısı önermiyor, organların yerime oturmasi olayını ben de duymuştum ama göbek de çok sarkık oluyor, kasları guclendirmek için hangisi doğru bilemedim.
Ben de owli korse sipariş verdim , henüz gelmedi, kullanır miyim bilmiyorum ama ne olur ne olmaz almak istedim. Dr larin bazısı öneriyor, bazısı önermiyor, organların yerime oturmasi olayını ben de duymuştum ama göbek de çok sarkık oluyor, kasları guclendirmek için hangisi doğru bilemedim.
Kehribar kolye almak istiyorum ,aldığınız araştırdığınız bir yer oldu mu acaba ? İnstada bir arkadaşımın aldığı yeri araştırdim orası aklımda .Genel olarak kehribar kolye için yorumlarda iyi oğlumda çok zorlandık diş ve kolik problemi çok oldu bunda yaşamak istemiyorum aynı şeyleri.
İnstagramda guncel_anne adlı bir cocuk doktoru var kehribar kolyenin gic bir etkisi olmadığını ve çocuklarda boğulma riski teşkil ettiğini falan yazmıştı bir defasında bende alsammi diye düşünüp bu sebepten vazgeçtim.Güzel bilgiler paylaşıyor takip edebilirsin angelocum
Al benden de o kadar ama doktor bildiğin azarlıyo her gittiğimde soruyo bugün ne kadar yürüdün kaç kere yürüdün yalan da söyleyemiyom o yüzden yürüme gereği hissediyorum ödevini yapan çocuklar gibi ama artık baskıdan o kadar zor geliyo ki yürümek