2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eki Görüntüle 2979053 ben böyle bsey aldım bugün yorumlar da iyiydi inşallah bende memnun kalirim

yamuna çok güzel korse fakat doğumdan hemen sonra kullanılabilmesi bence çok zor
karnınız indikten sonra şekillenmesi için kullanılabilir diye düşünüyorum ama

Korse hemen kullanabilirsin demişti ebe bana ama, organlarımızın yerine yerleşmesini beklemek gerekiyor demişti topikte bir arkadaşımız. O kadar çok terliyorum ki korse şu an beni boğar karnımda tam inmedi henüz. Normal doğumdan sonra baya baya inen var mı?

Aynen bende öyle terden eriyorum bide korse takamıcam hiç

Hee ben bir bakayım dedim de 3 kilo gitmiş görünce, senin yorumu okuyunca da korktum benimde göbek top gibi duruyor
3 mu her bunye farkli demekki wala ben +8 kilo aldim aslinda sadece son 1 h tartilmadim en son 100 dum. İste ciktim sali dogumdan ertesi hafta pazartesi saglik ocagi kontrolunde 89 kilodlydum canim

Bende inşallah sallamaya alıştırmam.. Sen hala doğurmadın mı ?

Ben de owli korse sipariş verdim , henüz gelmedi, kullanır miyim bilmiyorum ama ne olur ne olmaz almak istedim. Dr larin bazısı öneriyor, bazısı önermiyor, organların yerime oturmasi olayını ben de duymuştum ama göbek de çok sarkık oluyor, kasları guclendirmek için hangisi doğru bilemedim.

organlara zarar verir diye çekimser yaklaşıyorum korse işine. ayarı varsa çok sıkı olmayacak şekilde takmak zarar vermeyebilir.

İlerleyen aylarda egzersizlerle toparlanır herhalde. Öyle kalacak hali yok ya. Sıkı diyet spor yaparız gider o sarkıklık.

Biz bu göbekleri 1 ayda büyütmedik ki 1 ayda gitsin
Yavaş yavaş büyüdü yavaş yavaş eski haline gelecek.

kendimi çok yorgun halsiz bitkin hissediyorum ya
yarın yürüyüş falan yapmıcam artık son günler çok zor geçiyor bebek doğunca da dinlenemeyeceğim
Dinlen canım artık, yorma kendini kolay değil son günlere gelmişsin Allah hayırlısıyla kucağına almayı Nasib etsin

İnstagramda guncel_anne adlı bir cocuk doktoru var kehribar kolyenin gic bir etkisi olmadığını ve çocuklarda boğulma riski teşkil ettiğini falan yazmıştı bir defasında bende alsammi diye düşünüp bu sebepten vazgeçtim.Güzel bilgiler paylaşıyor takip edebilirsin angelocum

kendimi çok yorgun halsiz bitkin hissediyorum ya
yarın yürüyüş falan yapmıcam artık son günler çok zor geçiyor bebek doğunca da dinlenemeyeceğim
Al benden de o kadar ama doktor bildiğin azarlıyo her gittiğimde soruyo bugün ne kadar yürüdün kaç kere yürüdün yalan da söyleyemiyom o yüzden yürüme gereği hissediyorum ödevini yapan çocuklar gibi ama artık baskıdan o kadar zor geliyo ki yürümek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…