2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende kaç kilo gidecek acaba en çok onu merak ediyorum .Bu arada doğum yapalı 7.5 sene oldu ,Sezeryanda bir miktar göbek kalır ve sporla da kolay kolay gitmez ama öyle sarkık filan da olmaz yani benim öyle oldu sarkık bir göbeğim yok doğum sonu tamamen toparlanması 40 gün .Yani doğum sonu kalan göbeğinize kafanızı takmayın toparlıyor korse olayını bende merak ediyorum ilkinde kullanmadim bunda kullanmak istiyorum.

Onu ben demiştim Bana da doğuma hazırlık eğitiminde hemşireler söylemişti. İlk 6 hafta korse önermiyoruz diye. Ben de hemen kullanmayı düşünmüyorum ama yine de bir doktoruma danışacağım.

Benim de oluyor özellikle sabahları. Normal olduğunu düşünüyorum oralara baskı artıyor gün geçtikçe çünkü

Bende de var bu durum ilk hamileliğim de hiç olmadı ama bunda son 1 aydır yasiyorum

Çok zor bu haftalarda yürümek ben çok oldu bırakalı hiç halim dermanım kalmıyor, kalmadığı gibi de baygınlık geçirecek gibi oluyorum.
Ben diodum ya tekerlekli sandalyede gitmek istiyorum die son zamanlar yurumek iskence gibi ama duan zimbir zimbir oglumla yavas yavas kosuyorum bile cok sukur

Acaba lazim olcakmi kulot dogum yapan bilgilendirse cunku dependin ustune giycek sekilde genis camasirda yok bende almam lazim ise yaricaksa
Yok depwnt üstüne çamaşır olmuyor, zaten depwnt sarıyor, bana ameliyattan sonra cırtcırtlı bez takmışlar ben hemen onu çıkarıp depenti giydim, evde de Bi kaç gün giydim çok büyük rahatlık siz çamaşırda koyun her ihtimale karşı

Acaba lazim olcakmi kulot dogum yapan bilgilendirse cunku dependin ustune giycek sekilde genis camasirda yok bende almam lazim ise yaricaksa

Ben ayrıca ped ve iç çamaşırı koydum. Depend üzerine giymek için değil çamaşır. Depend rahat olmazsa ped takıp kullanmak için koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…