2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet cıızzzz diye bir şey oluyo ara ara ama çok keskin olmuyo benimki

ben artık sıkıldım sayamıyorum ne kadarda bir kasılma olduğunu. Oğluşumun yerinde olsam bi dk durmam böyle sıkıştıran yerde, gamsız olacak galiba babası gibi
Benimki sık sık yapmiyor akşamları 1-2 saat böyle takılıyor sonra gece 1-2 gibi 15-20 dakika böyle oluyor sonra uyuyoruz ben olsam bende sıkılırım içerde

Bende regl ağrısı oluyor resmen canim. Özellikle yoruldugum zamanlarda.

Ay listenin fotografini atarmisin bana hicbisey vermediler ne eksik ne tam bilmiyorum
Foto ekleyemedim uygulamadan ama yazayım
2 atlet- 2 kulot - Depend-kadın pedi - 2 boydan gecelik-emzirme sutyenı-terlik-pecete-sabunlu mendil - corap-hırka sabahlık- catal kasık bardak-15 bebek bezi-2 cıtcıtlı body-hastane cıkısı-kalın battaniye-eldiven sapka corap-2 tulum yada 2 pijama takımı

Cok sagol canim

Benimki gerginlik anında dokununca fena acıyor. Sanki tek kat deri varmışta biraz daha gerilse yırtılacak
Al benden de o kadar
Dediğin gibi sanki tek kat deri var tam göbeğimin alt kısmı
O kadar acıyor ki dokunduğumda neden acaba
Bugün de ayrı bi sancım var belim de ağrıyor hayırlısı bakalım

Benimde hep böyle sağ taraf siserken solda ve alt tarafta baskı oluyor bu kasilmami

Hayır emba korse yazıyor
Evet benimki sağ şişiriyor ama genelde
Al benden de o kadar
Dediğin gibi sanki tek kat deri var tam göbeğimin alt kısmı
O kadar acıyor ki dokunduğumda neden acaba
Bugün de ayrı bi sancım var belim de ağrıyor hayırlısı bakalım
Aşırı geriliyor kasilinca ondan galiba . Az kalmış seninde yavaştan vücut hazırlıyor kendini demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…