2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çatı kontrolü ve açıklık kontrolünden korkma canım inan hiç acımadı. Kendini kasmamaya çalış. Benim yetişmedi tabii suyum geldiğinde bakılmıştı
Çok geriyorum kendimi bu tatlı canlılıkla nasıl normal doğum yapıcam acaba çok merak ediyorum hayırlısı içimden bir ses bu kontrol doğumu tetiklicek diyo ama bakalım

Günaydın herkese, ben de kalkıp hemen bakıyorum bugün doğum var mı diye Şimdiden hepinize mutlu yıllar dilerim Bu sene bebeklerimizle olacak olmak çok heyecanlı, dilerim sağlıklı, huzurlu, bol sütlü , mis mis kokan günlerimiz olsun Bu yıl gönlümüzden geçen ne varsa hayırlısı ise kabul olsun, hepinize musmutlu yıllar dilerim
Günaydın yılın son günü bakalım hangi bebişler gelmek istiyor bebek telsizi almaya karar verdim hangi markayı önerirsiniz ??
Ben Philips avent aldım, gayet iyi, kardeşim de tecrübe etti, çok memnun kalınca ben de onu aldım, fiyatları çok arttı ama.

Tutamazsın canım sal gitsin
ah canım kasılma da oluyor kasık ağrım geceden beri var şu an doğum sancısı gibi değil bakalım
çok merak ediyorum sen mi önce doğuracaksın ben mi? A anemoniasp sürpriz yapmazsa tabi
Geceye kadar bekletebilir yeni yıl bebişi olur
bekleyeceğim valla sancıdan kıvranana kadar ya da suyum gelene kadar gitmeyeceğim bu kez hastaneye
Günaydın yılın son günü bakalım hangi bebişler gelmek istiyor bebek telsizi almaya karar verdim hangi markayı önerirsiniz ??
kızımda avent telsiz aldık hala kullanıyoruz geceleri malesef uyanıyor hala ama bebek için zaten emzirmeye kalkacağım ya belki zorlanmam
bu arada ben uykuya aşırı düşkün bir insanımdır ama ilk bebeğim olduğu zaman o 2 saatte bir uyanmalar beni hiç zorlamamıştı ki 15 günlük olunca uyutamaz oldum gece 2 lerde koridorda gezinmek işkenceydi
R ROSEE34 canım nasılsın süt durumun bebeğin sarılık?
ben çok kaygılıyım kızım küçük ona ben yediriyorum yemeğini falan çocuğumu inş ihmal etmem dün gece yıkadım zaten karnım burnumda inşallah bebek doğunca da kızımı temiz tutabilirim

Nasıl bir ocak anası topiki ya
Ocak gelmeden bittiler nerdeyse
Ben buranın bekcisiyim malum
Daha cok beklerim
Herkeslere gunaydınnnn bu arada

pranayama haklı yarından kelli kutlu doğum haftasına gireriz

Günaydın
Bir umut gece doğuran olmuş mu ki diye baktım ama yok

14 saat daha durabilirsen yeni yıl bebesi olur acele etme çeyrek verirler belki

Günaydınlar Bugün bizimde kontrolümüz var çatı muaynesi yapıcak biraz gerginim çok uzun sürüyo mu

Kasma kendini daha çok acı duyarsın kısa sürüyor ama tabi akıllı uslu durursan

Benim huyum değişti ciddi anlamda kaygı bozukluğu yaşıyorum kafami dağıtıyorum gün içinde ama yastığa yatınca aklıma olmadık şeyler geliyor. Konu çocuğumla da ilgili değil bana bir şey olursa naparlar diyorum Oğlum şimdilik aynı gibi ama çok duygusal bir cocuk umarım süreç güzel ilerler .

Ben görüntülü Philips aldım çok net ses geliyor ve görüntü kalitesi çok iyi.. Ama şu anda satışta yok… Alacaksan eğer görüntü pikseline bak bir de çekim kuvvetine.. Benimki 300metreye kadar çekim yapıyor.. Bağlantı kesilmiyor yani..

Çok geriyorum kendimi bu tatlı canlılıkla nasıl normal doğum yapıcam acaba çok merak ediyorum hayırlısı içimden bir ses bu kontrol doğumu tetiklicek diyo ama bakalım

Gerçekten acımıyor sadece insanın hoşuna giden bir durum olmadığı için psikolojik olarak geriyor .
Ben daha doktor ultrasonla da açıklığa bakacak sandım ekranı izledim ne zaman ekranı açacak diye.
işini bitirmiş çoktan gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…