2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Dünü boş geçtik bence bebeler bugünü bekledi Yeniyıl sürprizi gelecek olan şanslı anneler kimler bakalım sabırsızlıkla bekliyorum T tulperde özellikle senden
Kız nişan geleli 2 gün oldu hala gelen giden yok. Hatta dün doktora dedim nişanım geldi diye hiç kaale bile almadı, ultrasondan anladı sanırım bu bebeğin daha geleceği yok hatta beni pazartesi kontrole çağırdı

Bende kontrolden çıktım korkulacak bişey yokmuş saniye sürdü nst de sancılarım çıktı doktor hazırlık sancıları doğumun kendiliğinden başlıcak dedi hayırlısı bakalım
Dr un elinin hafif olmasıyla alakalı kesinlikle
Benim ilki cellat gibiydi
Haydi hayırlı olsun
Zaten senin 10 gunun vardi

Valla bebiş seni duydu yeniyil bebesi istiyorum dedin onun için bekliyor kime çekmiş kız bu çok rahat bir paşa ağır abi mi olacak ne

Benim de merak ettiğim şu arkadaşlar, çatı muayenesi doğumu tetikler mi? Yani ne kadar geç o kadar iyi mi sizce çatı muayenesi

Az önce ikimizde salya sümük ağlıyorduk. Herşey yolunda gibi görünsede içinde çok büyütmüş bişeyler benimle yapamamayı. Ben uyutayım diyorum ama bebiş yıkıyor ortalığı mecbur babayla uyuyor. Parka çıkacaktı ananeyle babayla ağlamaya başladı ben seninle gitmek istiyorum diye ne yaptıysam susmadı ağlayarak gitti yüreğim bin parça. En zoru bu sanırım ikisine birden yetememek

Kızlar sezeryandan tecrübeli olan arkadaşlar varsa aramızda kaçıncı gün duş aldınız ve süt ne zaman geldi birde benim Karnım tam inmedi 6,5-7 kiloya yakın bebek çıktığı için muhtemelen hala sağıma soluma tam dönemiyorum herkeste mi böyle mahvolmuşum ben ya dozer geçmiş gibi üstümden

benim hiç tecrübem yok ama sıcak havluyla masaj yapın süt olması için. Araştırdığım kadarıyla öyle yapıyorlarmış.

İkizlerle yeni yılınız kutlu olsun

benim ilk sezeryanımda ilk gün sütüm gelmişti. zaten normal doğum bekliyordum mecbur sezaryan olmuştum. sanırım zaten bebeğinde normal doğum zamanıydı o yüzden sütüm gelmiş olabilir. ve duşuda 2. gün hastanede aldırdılar. karında ancak iner daha çok yeni. ama 1 hafta -10 güne kadar bir 10 -12 kilo gider büyük ihtimal. birkaç güne toparlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…