2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın bacılar ben iki gündür davul gibi şişiyorum eser miktarda protein kaçağı var dedi doktor onun etkisi olabilirmi doğummu yaklaştı
canım ödem çok tehlikeli ee protein kaçağı da var diyorsun belki de protein kaçağı arttı neden gitmiyorsun doktora

benim kasık ağrım arttı hiç geçmiyor erkek bebek doğuranlar böyle bir ağrı yaşadınız mı hiç?
T tulperde sabahtan beri regl ağrısı yaşıyorum sürekli büyük tuvalete gidiyorum geceye kadar dayanabilir miyimki?

Valla canım benim için doğum belden giren ağrılarla başlıyor, öyle şartlandırmışım kendimi

canım ödem çok tehlikeli ee protein kaçağı da var diyorsun belki de protein kaçağı arttı neden gitmiyorsun doktora
Nefret ettim bu Niğde ni hastanesinden ne randevu var ne doğru dürüst doktor var protein kaçağı var diyor ne tansiyon takibi yap nede Bi sıkıntın olsa gel demiyor

C caysever sütüm artmaya yeni başladı canım. Doyduğunu bezlerinden anlıyorum sarılığı yok şükür. Pazartesi kontrole gideceğiz çocuk doktoruna ve kendi doktoruma.

Geçiyor canım hamilelikte yaşadığımız her şey zamanla geçiyor merak etmeyin

Geçiyor canım

Bana ateş basıyor lohusalıkta terliyorum geceleri valla. Hastanede çok sıcaktı. Doğum yaptığım gece kalmadığım için çok bir şey kullanmadım valizden geri getirdim Emzik , bez, lohusa takımı ve hastane çıkışı yetti En önemlisi depend hala kullanıyorum olmazsa olmaz

Bunlarin kasılma olduğunu bilmiyordum doğal hareketler sanıyordum sağ siserken solda bir baskı da hissediyorum ben poposu ise ayağını da sola vuruyor diye düşünüyordum
Ben de onlarn kasilma oldugunu sanmiyorm bebek bi yerlere bastiriyo sadece. Dun ilk kez nstde kasilma goruldu bende, komple butun karnim sertlesmisti tek bi yer degil. Nst esnasinda bebegimin oraya buraya vurdugu oluyo bunlar cikmio kasilma diye

Geçiyor canım hamilelikte yaşadığımız her şey zamanla geçiyor merak etmeyin
Ben geceleri uyuyabildigimi iddia ediyodm ama gun icinde hep uykusuz hissediyodm. Dun esim benden 1 saat snr fln yatti meger cok zorlaniyomsm uyuyamiyomsm ihh ihh djye kendimi sagdan sola atiyomusum:) dun nst sirasinda benim nabzim 100e kdr cikti. En cok beni zorlayan sey nefes darligi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…