2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çatı kemiğim batıyor yürüdükçe hafif regl sancılarım da var.
Çok saçma bir soru olacak belki ama çatı kemiğinin battığını nasıl anlıyorsun Tam olarak neresi batıyor yani Olur da batarsa bileyim
sancılarım neredeyse aralıksız sıcaksı iyi geldi eşim glök üzre geldi hast gidyz
Bir yılbaşı bebesi geliyor o halde Bir nefeste sağlıkla kucağına al bebeğini canım

Bu hamileliğimde bende burun tikanikligi yaşıyorum ciddi anlamda nefes almamla ilgili problem var

Canım vajinanın üstünde bi alan var ya şu tüylü olan işte orası

Bu hamileliğimde bende burun tikanikligi yaşıyorum ciddi anlamda nefes almamla ilgili problem var
Sanırım kış ayının, kaloriferlerin de etkisi var. Bizim evin nemi çok iyi aslında ama resmen boğuluyor gibi uyuyorum. Eşim çok kötü horluyorsun evin her yerinden duyuluyor , hatta doğumdan bir süre sonra doktora gidelim senin burnunda kesin sorun var diyor

Benim kızımda benden başkasında asla yemek yemiyor banyosu uykusu hep benimle benden hiç ayrı kalmadı babası geçen banyo yaptırayım dedi asla izin vermiyor ne yapacağız bilmiyorum agirlastim iyicene zor yetisiyorum bana tepki gösteriyor sürekli
İnşallah sizin için süreç güzel geçer ben şimdiden afallamaya başladım hergun ağlıyorum
Aynı şeyi sanırım yaşıyoruz annem neden benimle top oynamıyor kosmuyor elimden geldiğince yapıyorum ama içten içe bı öfkesi var bana karnımda kardeşin var kosamiyorum ama dünyaya yanimiza gelince hep oynayacağız seninle diyorum bu sefer de bebeğe karşı öfke beslerse korkuyorum çok hergun ağlıyorum herkes mi böyle ben mi beceremiyor yetemiyorum bilmiyorum
açıklık 6-7 acil dua
Allah yar ve yardımcın olsun canım bir avaz da kurtul inşallah sağlıkla al kucağına evladini

Kolay değil canım ikiz senin, bol bol ye iç ve dinlen inşallah hemen gelir sütün, ben 4. Gün duş aldım. Doktor Bi sprey verdi duş öncesinde ve sonrasında sıkıyorum, duş sütüme pek fayda etmedi, sen göğüslerini lavaboda sıcak suyla yıka inşallah sana faydası olur,

Son düzenleme:
Benim 5.ci gün geldi sütüm dus alma derim ben aldım bandaj ıslandı ve alerji oldum enfeksiyon riskim var çok zor o yüzden elinden geldiğince yıkanma yikanirsan da bandaji yenilekiloya takılma sezeryan olanın kilosu hemen düşmüyor ödemler gidene kadar

Kızlar çok büyük derdim var daha 3-4 haftadır göbeğim tam hamile gibi belli olduğundan hiç çekilmiş güzel bir fotoğrafım yok anı kalsın istiyorum artık son günler 39+2 siz çekildinizmi güzel örnek pozlar varmı

Bana su geçirmez bant taktılar 5 gün boyunca duracak dediler onunla duş alabilirsin diye söyledi hemşireler dun eve gelince direkt dus aldım. Karnın inmesi kolay olmuyor malesef kendini sıcak tut ayaklarin kalın olsun yoksa daha çok şişebilirsin. Sağıma soluma dun itibariyle yavaş yavaş dönebilmeye başladım tuvalete de tek başıma gidiyorum bugün itibariyle.. zamanla hepsi daha iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…