2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nefret ettim bu Niğde ni hastanesinden ne randevu var ne doğru dürüst doktor var protein kaçağı var diyor ne tansiyon takibi yap nede Bi sıkıntın olsa gel demiyor
Öyle şey mi olur ya bende de eser miktarda protein görüldü ki hiç ödemim yok dr 3 günde bir göreceğim artık seni dedi her gittiğimde de idrar tahlili yapılıyor, evde de sabah akşam tansiyon takibi yapıyorum. Siz takip edin tansiyonu 140/90 ı görürseniz hemen acile başvurun

Kızlar merhabaa
Benim gece 2de kasılmam başladı. Ve çok şişmiştm top gibi olmuştu karnım. Çok gazım vardı patlayacak gibiydim. Uyumaya çalıştım saat 12de. Ama asla uyuyamadım 1 saat uykuya dalamadım. 2 gibi sancım çok sıklaştı. 3 gibi 15 dkda bir ağrım başladı. Ağrı yoğun geliyordu kasıklarımda hissettim. Yaklaşık 20 sn kadar sürüp 5 dkda bir geliyordu. Tuvalete gittim nişanım geldi. Mukus gibiydi ve açık pembeydi. Doktoruma yazmıştım eşimle acile gittik. Yatış başladı. Ebe geldi nst kontrol ettik. Sancım çoktu. Ebe sonra alttan muayene etti dedi ki doğum başladı ben şolkkkk ben iptallll ağrım felaket derecede arttı. Biliyosınuz kızlar ben normal istiyodum direnmeye çalıştım. Açıklığım 4 cm çıktı 5 oldu. Ben nasıl bağırıyorummm imdaaat kimse yok muuu hemsire yok ortada. Bezli bezli koridora çıktım doktorumu aradım ben dayanamıyorummm diye feryat ettim. Doktor zaten dünn demişti. Boynuna kordonn dolanmış 3 kat ve bebek asagı inmemiş.işin özeti epidural anestezi sezeryan oldum. Bilincim açıktı. Dogumum nispeten kollaydı. Yaklaşık 20 dk doğması sürdü. Sonraları 40 dk kadar beni toparladılar. Odaya geldim bebegim yanıma geldi güzel emzirdim şimdi uyuyor.

Ayy ne güzel bir gün bebişler teker teker geliyor allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

İnşallah ya gerçekten çok zor oluyor ilk günler

Biz de gece doğuran yok diyorduk varmış
Her şeye rağmen sonu güzel bitmiş canım çok şükür, gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok ödem var gerçekten hamileyken bile böyle değildim

İnşallah hiç gelmiyor moralimi bozdu

İnşallah ya çocuklar tombiş olunca ikisi de Karnımda organlar boşluğa düşmüş gibi oldu çok garip karnımın içi

doğurmamak için ne yapabilirim su içip yatmak vs
Bebis gelmek istemis gelmis bile
okuyamadım
oğlum 13.55 te doğdu
3140 gr 50 cm
allah herkesten rzı olsun
Ya masallah cok guzel
Dogurdun
Sağlıkla gule gule büyütün
Daha sabah regl gibi ağrım var yazmıştın
Bizimkide boyle hizli ilerler ins
ya bizde diyoruzki dun geceyi bosgecirdik
Masalllah cok sukur saglikla gelmis minik yanina
Saglikla huzurla büyüsün
İnşallah ya çocuklar tombiş olunca ikisi de Karnımda organlar boşluğa düşmüş gibi oldu çok garip karnımın içi
masallah size ya daha cok yeni dogum 2 oldu
Bebislerde cooook guzel kiloda dogmus kolay mi
O kadar bebis çıktı icinde 40 gunde anca toparlanir biraz birZ

Gozunuz aydın sağlıkla büyütün insallah

Kızlar bu arada sut için ben bestlak damlaya başladım günde 3 kez bir bardak suyun içine 20 damla damlatilarak kullanılıyor. Eczaneden 89 tlye aldık. Kullanan arkadaşlarım var sütü baya bi cogalttigini söylediler memnuniyet uzerine aldım aklınızda bulunsun

Canım gözün aydın biraz uğraştırmış ufaklık annesini Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah

Nevos sen nasılsın
Eve çıktın mi?
Bebisin durumu nasil

Merhaba sevgili anneler Sat 2 Kasım.Normalde bebeğim 8+3 haftalık olması lazım.Bugün ultrasonda 1.3 cm 5+3 haftalık çıktı.Doktor keseyi gördü her şey güzel ama bu hafta geriliği kafamı karıştırdı dedi.3 seçenek olabilir dedi. 1.seçenek geç döllenme.
2.seçenek fazla kilonuzdan dolayı dedi.
3.seçenek gelişim geriliği var bebekte sıkıntı olabilir dedi.
2 hafta sonra gelin kalp atışını duymamız lazım dedi.
Belirsizlik yoruyor beni çok üzgünüm 2 hafta nasıl bekleyeceğim.
Aynı durumu yaşayan var mı ?

okuyamadım
oğlum 13.55 te doğdu
3140 gr 50 cm
allah herkesten rzı olsun

Tebrik ederim ikinizi de, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı güzel ömürleri olsun kuzuların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…