2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben ilk randevularıma gittiğim zaman hep farklı tarih çıkıyordu doktorum hiç bunlardan bahsetmedi yani hiç beni korkutmadı ultrason ölçümüyle alakalı dedi bebeğin gelişimine göre son adet tarihini belirledik geç döllenme olmuş yani hiç canınızı sıkmayın daha çok başında ben tarihleri hiç kafaya takmıyodum iyi düşünün iyi olsun

Yeni doguran analarimiz gozunuz aydin saglikla buyutunn
T tulperde hala tik yokmu kiz
Ayağa kalkınca ağrım oluyo, kasılmalarım da var ama doğuracak gibi değilim daha
Kızım yılbaşına hevesleniyor, evi süsledik, parti şapkası falan aldık, pasta yaptık, gece partilicez doğurmamalıyım bu gece gelmese bari diyorum ya da kızım uyuduktan sonra gelir inşallah

Nevos sen nasılsın
Eve çıktın mi?
Bebisin durumu nasil
Ben dün eve çıktım.Guclu olmaya çalışıyorum.. Dün bebeğimi görmeme musade ettiler sesimi duyduğunda ellerini ayaklarini çırptı gözlerini açtı benim söylediklerimi dinledi sanki elini tuttum parmaklarıyla kavradıBebişin durumu crp değeri düşmüş ama başka değerleri yükselmiş dolayisiyla ona uygun tedavi uygulanmaya başlanmış covid sadece akcigerlerde tutulum yapmiyor böbrekler bağırsaklar ve kalbide etkileyebiliyor o yüzden her yönden kontrol ediyoruz dedi doktorumuz. Bugün cocuk kardiyalogu muayene etmiş ve eko çekilmiş sonuçları çok şükür temiz... kızımızın bir an önce gelmesini bekliyoruz bende sut savaşlarına devam.. covid olduğum için sütümü bebeğime vermiyorlar ama o gelene kadar iyice gelsin diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum

Canım yaa çok şükür bebişin iyi, morali yüksek tut, saat başı sağım yap canım, inşallah hemen kavuşursun yavruna

Canım aralarında kaç yaş var? Bizim 4.5 yaş oldu birde çok hazırlandık abi olmasına önceden, asla yanında artık sen abisin büyüdün demiyoruz, aksine ben nerede benim bebeğim canım oğlum diye seviyorum. Biz öncesinde zaten babasıyla uyutmaya alıştırdık şimdi beni istemiyor. Uyanır uyanmaz babası işte diye yanıma çağırıyorum gel özledim seni yanımda da biraz uyu diyorum. 3ümüz takılıyoruz kardeşimi kucağıma ver diyor veriyorum. İlla ki kıslanıyor eminim içten içe ama en az hasar için uğraşıyoruz. Ben onlada çok ilgilenmeye çalışıyorum. İlgilenemdiğim zaman büyük bir adama anlatır gibi anlatıyorum. Şu an ağlıyor bir bakayım hemen seninle ilgilenecrm, hatta yardım istiyorum kendisinden. Şimdilik iyiyiz bakalım

Canım sen güçlü olmaya çalış, inşallah sağlıkla alacaksın kucağına.. Dua edeceğim sizin için

Maşallah gözünüz aydın çok hızlı güzel bir doğum olmuş müsait bi zamanda detayları bekliyoruz

Ay maşallah bu ne hız, gözünüz aydın
Nasıl oldu anlat canım ayrıntılı müsait olunca.

Kız neredeyse evde doğuracaktın

canım sana da hayırlı olsun aynı gün doğurduk

şimdi yazıyorum

Bu
Ben hastaneden çıktığım gün duş almıştım. Doktor oraya su geçirmez bir şey yapistirmisti. Süt benim o gün geldi ama sonra bebeğin rahatsizligindan ötürü geri gitti. Merak etme çabuk toparlarsin bir haftaya kalmaz. Dikiş yerleri sonradan yanicak hafif hafif hazırlıklı ol

Oyy ne güzel bir haber Allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel günleriniz olsun

Yanıyor ya zaten sanki şuan bile

İnşallah ya hamilelik zordu lohusalık da aratmadı hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…