Ben ilk randevularıma gittiğim zaman hep farklı tarih çıkıyordu doktorum hiç bunlardan bahsetmedi yani hiç beni korkutmadı ultrason ölçümüyle alakalı dedi bebeğin gelişimine göre son adet tarihini belirledik geç döllenme olmuş yani hiç canınızı sıkmayın daha çok başında ben tarihleri hiç kafaya takmıyodum iyi düşünün iyi olsunMerhaba sevgili anneler Sat 2 Kasım.Normalde bebeğim 8+3 haftalık olması lazım.Bugün ultrasonda 1.3 cm 5+3 haftalık çıktı.Doktor keseyi gördü her şey güzel ama bu hafta geriliği kafamı karıştırdı dedi.3 seçenek olabilir dedi. 1.seçenek geç döllenme.
2.seçenek fazla kilonuzdan dolayı dedi.
3.seçenek gelişim geriliği var bebekte sıkıntı olabilir dedi.
2 hafta sonra gelin kalp atışını duymamız lazım dedi.
Belirsizlik yoruyor beni çok üzgünüm 2 hafta nasıl bekleyeceğim.
Aynı durumu yaşayan var mı ?
Ayağa kalkınca ağrım oluyo, kasılmalarım da var ama doğuracak gibi değilim daha
Ben dün eve çıktım.Guclu olmaya çalışıyorum.. Dün bebeğimi görmeme musade ettiler sesimi duyduğunda ellerini ayaklarini çırptı gözlerini açtı benim söylediklerimi dinledi sanki elini tuttum parmaklarıyla kavradıNevos sen nasılsın
Eve çıktın mi?
Bebisin durumu nasil
Canım yaa çok şükür bebişin iyi, morali yüksek tut, saat başı sağım yap canım, inşallah hemen kavuşursun yavrunaBen dün eve çıktım.Guclu olmaya çalışıyorum.. Dün bebeğimi görmeme musade ettiler sesimi duyduğunda ellerini ayaklarini çırptı gözlerini açtı benim söylediklerimi dinledi sanki elini tuttum parmaklarıyla kavradıBebişin durumu crp değeri düşmüş ama başka değerleri yükselmiş dolayisiyla ona uygun tedavi uygulanmaya başlanmış covid sadece akcigerlerde tutulum yapmiyor böbrekler bağırsaklar ve kalbide etkileyebiliyor o yüzden her yönden kontrol ediyoruz dedi doktorumuz. Bugün cocuk kardiyalogu muayene etmiş ve eko çekilmiş sonuçları çok şükür temiz... kızımızın bir an önce gelmesini bekliyoruz bende sut savaşlarına devam.. covid olduğum için sütümü bebeğime vermiyorlar ama o gelene kadar iyice gelsin diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Canım aralarında kaç yaş var? Bizim 4.5 yaş oldu birde çok hazırlandık abi olmasına önceden, asla yanında artık sen abisin büyüdün demiyoruz, aksine ben nerede benim bebeğim canım oğlum diye seviyorum. Biz öncesinde zaten babasıyla uyutmaya alıştırdık şimdi beni istemiyor. Uyanır uyanmaz babası işte diye yanıma çağırıyorum gel özledim seni yanımda da biraz uyu diyorum. 3ümüz takılıyoruz kardeşimi kucağıma ver diyor veriyorum. İlla ki kıslanıyor eminim içten içe ama en az hasar için uğraşıyoruz. Ben onlada çok ilgilenmeye çalışıyorum. İlgilenemdiğim zaman büyük bir adama anlatır gibi anlatıyorum. Şu an ağlıyor bir bakayım hemen seninle ilgilenecrm, hatta yardım istiyorum kendisinden. Şimdilik iyiyiz bakalımAz önce ikimizde salya sümük ağlıyorduk. Herşey yolunda gibi görünsede içinde çok büyütmüş bişeyler benimle yapamamayı. Ben uyutayım diyorum ama bebiş yıkıyor ortalığı mecbur babayla uyuyor. Parka çıkacaktı ananeyle babayla ağlamaya başladı ben seninle gitmek istiyorum diye ne yaptıysam susmadı ağlayarak gitti yüreğim bin parça. En zoru bu sanırım ikisine birden yetememek
Canım sen güçlü olmaya çalış, inşallah sağlıkla alacaksın kucağına.. Dua edeceğim sizin içinBen dün eve çıktım.Guclu olmaya çalışıyorum.. Dün bebeğimi görmeme musade ettiler sesimi duyduğunda ellerini ayaklarini çırptı gözlerini açtı benim söylediklerimi dinledi sanki elini tuttum parmaklarıyla kavradıBebişin durumu crp değeri düşmüş ama başka değerleri yükselmiş dolayisiyla ona uygun tedavi uygulanmaya başlanmış covid sadece akcigerlerde tutulum yapmiyor böbrekler bağırsaklar ve kalbide etkileyebiliyor o yüzden her yönden kontrol ediyoruz dedi doktorumuz. Bugün cocuk kardiyalogu muayene etmiş ve eko çekilmiş sonuçları çok şükür temiz... kızımızın bir an önce gelmesini bekliyoruz bende sut savaşlarına devam.. covid olduğum için sütümü bebeğime vermiyorlar ama o gelene kadar iyice gelsin diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Maşallah gözünüz aydın çok hızlı güzel bir doğum olmuş müsait bi zamanda detayları bekliyoruz
Ay maşallah bu ne hız, gözünüz aydın
Nasıl oldu anlat canım ayrıntılı müsait olunca.
Kız neredeyse evde doğuracaktın
canım sana da hayırlı olsun aynı gün doğurdukKızlar merhabaa
Benim gece 2de kasılmam başladı. Ve çok şişmiştm top gibi olmuştu karnım. Çok gazım vardı patlayacak gibiydim. Uyumaya çalıştım saat 12de. Ama asla uyuyamadım 1 saat uykuya dalamadım. 2 gibi sancım çok sıklaştı. 3 gibi 15 dkda bir ağrım başladı. Ağrı yoğun geliyordu kasıklarımda hissettim. Yaklaşık 20 sn kadar sürüp 5 dkda bir geliyordu. Tuvalete gittim nişanım geldi. Mukus gibiydi ve açık pembeydi. Doktoruma yazmıştım eşimle acile gittik. Yatış başladı. Ebe geldi nst kontrol ettik. Sancım çoktu. Ebe sonra alttan muayene etti dedi ki doğum başladıben şolkkkk ben iptallll ağrım felaket derecede arttı. Biliyosınuz kızlar ben normal istiyodum direnmeye çalıştım. Açıklığım 4 cm çıktı 5 oldu. Ben nasıl bağırıyorummm imdaaat kimse yok muuu hemsire yok ortada. Bezli bezli koridora çıktım doktorumu aradım ben dayanamıyorummm diye feryat ettim. Doktor zaten dünn demişti. Boynuna kordonn dolanmış 3 kat ve bebek asagı inmemiş.işin özeti epidural anestezi sezeryan oldum. Bilincim açıktı. Dogumum nispeten kollaydı. Yaklaşık 20 dk doğması sürdü. Sonraları 40 dk kadar beni toparladılar. Odaya geldim bebegim yanıma geldi güzel emzirdim şimdi uyuyor.
Gözün aydın canım benim iyi olunca tüm detayları anlatokuyamadım
oğlum 13.55 te doğdu
3140 gr 50 cm
allah herkesten rzı olsun
Ben hastaneden çıktığım gün duş almıştım. Doktor oraya su geçirmez bir şey yapistirmisti. Süt benim o gün geldi ama sonra bebeğin rahatsizligindan ötürü geri gitti. Merak etme çabuk toparlarsin bir haftaya kalmaz. Dikiş yerleri sonradan yanicak hafif hafif hazırlıklı olKızlar sezeryandan tecrübeli olan arkadaşlar varsa aramızda kaçıncı gün duş aldınız ve süt ne zaman geldi birde benim Karnım tam inmedi 6,5-7 kiloya yakın bebek çıktığı için muhtemelen hala sağıma soluma tam dönemiyorum herkeste mi böyle mahvolmuşum ben ya dozer geçmiş gibi üstümden
Hayırlı olsuuun kızlaar
Oyy ne güzel bir haber Allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel günleriniz olsunKızlar merhabaa
Benim gece 2de kasılmam başladı. Ve çok şişmiştm top gibi olmuştu karnım. Çok gazım vardı patlayacak gibiydim. Uyumaya çalıştım saat 12de. Ama asla uyuyamadım 1 saat uykuya dalamadım. 2 gibi sancım çok sıklaştı. 3 gibi 15 dkda bir ağrım başladı. Ağrı yoğun geliyordu kasıklarımda hissettim. Yaklaşık 20 sn kadar sürüp 5 dkda bir geliyordu. Tuvalete gittim nişanım geldi. Mukus gibiydi ve açık pembeydi. Doktoruma yazmıştım eşimle acile gittik. Yatış başladı. Ebe geldi nst kontrol ettik. Sancım çoktu. Ebe sonra alttan muayene etti dedi ki doğum başladıben şolkkkk ben iptallll ağrım felaket derecede arttı. Biliyosınuz kızlar ben normal istiyodum direnmeye çalıştım. Açıklığım 4 cm çıktı 5 oldu. Ben nasıl bağırıyorummm imdaaat kimse yok muuu hemsire yok ortada. Bezli bezli koridora çıktım doktorumu aradım ben dayanamıyorummm diye feryat ettim. Doktor zaten dünn demişti. Boynuna kordonn dolanmış 3 kat ve bebek asagı inmemiş.işin özeti epidural anestezi sezeryan oldum. Bilincim açıktı. Dogumum nispeten kollaydı. Yaklaşık 20 dk doğması sürdü. Sonraları 40 dk kadar beni toparladılar. Odaya geldim bebegim yanıma geldi güzel emzirdim şimdi uyuyor.
Çok teşekkürler canım benim aynen öyle oldu vallacanım sana da hayırlı olsun aynı gün doğurduk
şimdi yazıyorum
Yanıyor ya zaten sanki şuan bileBu
Ben hastaneden çıktığım gün duş almıştım. Doktor oraya su geçirmez bir şey yapistirmisti. Süt benim o gün geldi ama sonra bebeğin rahatsizligindan ötürü geri gitti. Merak etme çabuk toparlarsin bir haftaya kalmaz. Dikiş yerleri sonradan yanicak hafif hafif hazırlıklı ol
Çorba gibi Karnım 3. İçerde kalmış gibiaynen öyle oluyor:) birde dediğin gibi maşallah hem ikiz hemde kilolardı. normaldir.
İnşallah ya hamilelik zordu lohusalık da aratmadı hamileliğiBebis gelmek istemis gelmis bile
Ya masallah cok guzel
Dogurdun
Sağlıkla gule gule büyütün
Daha sabah regl gibi ağrım var yazmıştın
Bizimkide boyle hizli ilerler ins
ya bizde diyoruzki dun geceyi bosgecirdik
Masalllahcok sukur saglikla gelmis minik yanina
Saglikla huzurla büyüsün
masallah size yadaha cok yeni dogum 2 oldu
Bebislerde cooook guzel kiloda dogmus kolay mi
O kadar bebis çıktı icinde 40 gunde anca toparlanir biraz birZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?