2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yeni doğum yapan anneler geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz?
benim oğlan 3 ten sabah 6 buçuğa kadar uyuyamadı memeye yapıştı Blntkbra bende mi bi mama versem sütüm de geliyor 2 günlük lohusaya göre gayet iyi
çok psikolojim bozuk kimsem yok dün eltimler baktı evdeki kızıma bu sanah ateşi 38 bir de onla uğraşıyprum gelip bebek bebek deyip elliyor kardeşine kafayı yicem
bu arda kızımda rh kan uyuşmazlığımız vardı sarılık oldu bu bebeğimin de kan geubu rh + yine uyuşmazlık var of yarın doktora götürcez sarardı
ayrıda testisler ödemli çocuk cerrahı görsün dediler
işitme testinden geçemedi bi kulak 15 günlük kontrol var daha çocuk kardiyoloji vs
rabbim başka hastalık vermesin ama psikolojim 2 günde çöktü

hastanede geçen 24 saatim otel gibiymiş her şey önüme geldi yedim içtim oğlumu emzirmek dışında bi işim yoktu şimdi evde herşey bana bakıyor

Normal doğum yapan arkadaşlar ya da daha önce yapanlar, şimdi hiç sancı yokken suni sancı verilebiliyor mu ya da neye göre veriliyor, 2 cm açıklık olsa yeterli mi mesela suni sancıyla doğabilmesi için?
Ben ilk bebeğimi o şekilde doğurmuştum.. 2cm açıklık sıfır sancı.. Suni sancı verilince zaten hiç bağırmasan sadece nefes alıp verirken bebeği aşağı ittiğini hayal etmeye odaklanırsan açılman da çok hızlı olur doğum sa..

Evde dıger cocuk olunca hepımız aynı durumda olacaz ben dde sımdıden strese giriyorum saglık olsun da canım duzen oturtursun. Eşin destek olabilse en azından kızınla ılgılense o da senı rahatlatır. Doktor islerini halledip onun stresini atınca rahatlayacaksın ınsallah

Saron neredesin canım bana 2 ocağa gün verdin hani nerde gelmiyo bebek
Sen de mi benden önce doğurdun yoksa görünmüyosun
Kiiizlar 2022 cook guzel gecsin hepimiz icin insallah, mutlu yillar
Yaa pearl jam C caysever gozunuz aydin Allah babali buyutsun gelmis kuzular Baska doguran oldu mu cok sayfa olmus okuyamadim hizlica baktim. T tulperde cim dogurmadim yok sirami bekliyorum Ise guce daldim buraya ugrayamadim ama bak 2 Ocak'a yetistim. Hayirlisi bakalim bugun gozler sende
Cam/kapi isleri icin birini alacaktim ama Covid korkusundan vazgectim. Yeni yilin ilk gunu resmen temizlikle gecti. Esim de yardim etti ama ben de bittim.. Camasir suyundan zehirlenmemisimdir insaalh. Bu artik son derin temizlik dogum oncesi. Sonra ustunden ustunden. Yorgunluktan uyuyamiyorum resmen yamuldum

Dün bizde biraz iş yaptık ben çok bir şey yapmadım ama yorulan ben oldum yine.Yarin temizlik için ablamiz gelecek yarını da atlatirsamn kalıyor 3 gün geliyor gelmekte olan evlat

Cok gecmis olsun..Allah korusun bebelerimizi..bizde dikkat ederiz uyarin icin tşk

Kundak yapip, emzik veriyor musunuz?
ben bir kubdak aldım ama genişmiş bayağı battaniye gibi oldu bebeğe
gece memeden ayrılmayınca bir emzik denedim bibs çok garipsedi yavrum
eşim yardım ediyor gece kıza hep o baktı 2 gündür doğru düzgün bişey yemedim diyor
canım sağol darısı sizlere canım doğumu sakın kafana takma doğum geçip gidiyor gerisi zormuş ama senin de bir kızın var
Annen ya da kv uzaklar mı sana?
uzaktalar annem sadece haftasonu gelebilir kv nazlı çıktı yarın gwlir inş ama 1 hafta durur gider sıkılır yorulur

canim cok gecmis olsun kulak icin bizde nerdeyse 3. Teste kaliyorduk bazi yenidoganlar kulaklarindaki suyu gec atiyorlarmis bizimkide gec atanlardan olmus belki seninkide oyle bir durum vardir.
Moralini bozmamaya calis sutun etkilenmesjn ki bebegine cok cok lazim biliyorsun ki su sozu unutma " hersey guzel olacak ama zamanla "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…